Ofis mobilyaları günümüzde ofislerde kullanılan en önemli mobilyaların başında gelmektedir. Özellikle şık tasarıma sahip ofislere sahip olmak isteyen birçok kişinin bir numaralı tercihi olan bu mobilyalar ofislerdeki dekorasyon konusunda da oldukça yardımcı olmaktadır. Siz de ofislerinizde farklı dekorasyonlar denemek ve ofislerinizin görünümünü değiştirmek istiyorsanız ofis mobilyalarına önem vermelisiniz.

ofis-dekorasyonu

ofis-mobilyaları-fiyatları

Ofis mobilyaları alacak olan birçok kişi mobilya fiyatlarının aşağı yukarı ne kadar olduğunu tam olarak bilmemektedir. Ofis mobilyaları fiyatları alacağınız mobilyanın kalitesine ve türünü göre çeşitlilik göstermektedir. Eğer alacağınız ofis mobilyası bir sandalye ise bu sandalyenin türüne ve kalitesine göre farklılık göstermektedir. Bir ofis sandalyesi ortalama olarak 200 TL – 300 TL arasında değişmektedir. Bu fiyat sandalyenin kalitesine, tasarımına, özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Alacağınız koltuk eğer sade ve fazla özelliği olmayan bir koltuksa o zaman daha az para ödeyebilirsiniz. Ancak alacağınız ofis koltuğu rahat ve kaliteli ise o zaman fazla para ödemeyi göz almanız gerekecektir.

ucuz-ofis-mobilyaları

ofis-mobilyaları

Ofis mobilyaları fiyatları sadece ofis koltuklarında değil aynı zamanda da ofis masalarında da büyük değişimler göstermektedir. Düz tasarımlara sahip olan bir ofis masası alacağınız zaman buna fazla para ödemeniz gerekmez. Çünkü şıklık fazla ön planda değildir ve yeteri kadar da kaliteli malzemelerden üretilmemiştir. Bu nedenle bu ofis masalarına daha az para ödesiniz. Ancak kaliteli ve şık ofis masaları için daha fazla para ödemeniz gerekecek. Çünkü bu ofis masalarında şıklığın ve kalitenin yanı sıra konfor da ön planda tutulmaktadır. Bu da sizin ofisinizde daha rahat etmenizi sağlamaktadır. Ortalama olarak ofis masalarının fiyatları ise 1000 TL ile 5000 TL arasında değişmektedir. Bu fiyatlar ofis masalarının kalitesine göre bu fiyatların altına da inebilir üstüne de çıkabilir.

ofis-masası

Ofis mobilyaları fiyatları genel olarak mobilyanın türüne, cinsine, kullanılan malzemelerin kalitesine ve daha birçok şeye göre değişebildiği için tam olarak fiyat verilememektedir.

ofis-koltuğuofis-sandalyesi