2016 dresuar modellerinde salonlarınızın ve oturma odalarınızın daha şık görünmesini istiyorsanız, dresuar modelleri ile bunu yapabilmeniz mümkündür. Cam ve ahşap modelleri ile son derece beğeninizi kazanacak bu ürünler varaklı ve gravürlü olarak üretilebilmektedir.

gorkem_dresuar_takimi

El yapımı ve ahşap olarak tasarlanan bu modellerle konforu ve estetiği görebilmeniz mümkündür. Aslan ayaklı tasarımların bu sene fazlasıyla ön planda olduğunu göreceksiniz. Değişik renk ve ölçülerde bulabileceğiniz dresuar modelleri eskitme modelleri şeklinde de yapılabilmektedir.

lüks-aynalı-dresuar-modelleri

2016 dresuar modelleri ile hayatınıza daha fazla anlam katacaksınız. Şık ve kendine özgü tasarımlar olan dresuarlarda kusursuz ve şık bir görünüme sahip olacağınız kesin. 2016 dresuar modelerinde Amber lüks dresuar, belinda lüks dresuar, görkem lüks dresuar ve Osmanlı modeli lüks dresuar modelleri çok fazla dikkat çekmektedir.

Amber Dresuar Modeli
Dresuarlar, evlerinizin en dekoratif mobilyalarıdır. Amber lüks dresuar modelinde el yapımı olan gravür ve varakların şıklığı gerçekten görülmeye değer. Amber dresuar modeli antika eskitme modeli olarak yapılmıştır.

Dresuarın ayaklarında aslan ayak tarzı kullanılmıştır. Asortie mobilyanın bu özel tasarımı ile evlerinizin görünümüne değer katacaksınız. Oldukça sade olan bu mobilya tasarımı şık ve kendine özgü bir tarza sahiptir. Bu dresuar modeli ceviz renginde yapılmıştır. Fakat değişik renklerde de üretilebilmektedir.

2014-dresuar-modelleri

Evlerinizde lüks mobilya görmek isterseniz, Kesinlikle bu dresuar modeline göz atmalısınız. Aynalı ve aynasız olarak yapılabilen bu dresuar modeli ile şıklığı ve zarifliği bulabileceksiniz. Varak ve gravür sanatının izlerini en ince detayına kadar görebileceğiniz bu dresuar modelinde salonve oturma odanızda fark yaratmanız çok kolay artık.

lüks-dresuar-modelleri

Yaprak motifli varak modellerinde görmek istediğiniz ve yansıtmak istediğiniz görünümü bulacağınıza şüpheniz olmasın.

Belinda lüks dresuar modeli

Belinda lüks dresuar modelinde ise iki çekmece ve bir ayna mevcuttur. Bu dresuar modeli de tamamen el yapımı ve ahşaptan yapılmıştır. Altın varaklar bu şık dresuar modelinde de kullanılmıştır. İsterseniz kahve masası veya sandalye ekleyebilirsiniz bu şık dresuar modeline.

Çırağan Dresuar

Belinda lüks dresuar modeli üç boyutlu tasarımı ile göze çarpıyor. Bu mükemmel dresuar modelinden gözlerinizi alamayacaksınız. Belinda lüks dresuar modeli evinizdeki en değerli mobilya olacak.
Belinda lüks dresuar modeli severlerin vazgeçilmezi olacak. Şık ve lüks mobilyaları evlerinizde görmekten keyif alıyorsanız, o zaman belinda dresuar modeli tam size göre.

Belkıs Dresuar

Görkem lüks dresuar modeli

Görkem lüks ve aynalı bir dresuar modelidir. Varak figürlerinin ve motiflerinin dresuarın ve dresuarın aynası üzerinde kullanıldığı görülmektedir. Bu dresuar modeli muhteşem bir görünüme sahiptir.

Görkem lüks dresuar modeli tamamen el yapımı ve ahşap olarak tasarlanmaktadır. Osmanlı figürlerini de bu dresuar üzerinde görmeniz mümkündür. Bu dresuar modeli görünümleriyle sizleri büyüleyecek. Altın varaklar bu dresuar modelinde de kullanılmıştır. Altın varaklı aynasıyla dikkatinizi çekecek.

FREZYA DRESUAR

Kelimelerle anlatılmayacak güzellikte bir mobilya tasarımı olan bu modelleri görünce nutkunuz tutulacak. Kendinizi sarayda gibi hissedeceksiniz. Çünkü bu dresuar modeli diğerleri gibi değil. Klasik ve Osmanlı tarzlarıyla oldukça sıra dışı bir dresuar modelidir.

selale ayna-tirnak

Bir dresuar modelinde ne arıyorsanız bu dresuar modelinde bulabilirsiniz. Kendinize ayna da baktığınızda lüks görkem dresuar modeliyle ne kadar değiştiğinizi göreceksiniz.
Diğer dresuar modelleriyle kıyasladığınızda Görkem dresuar modelinin ne kadar kaliteli ve farklı olduğunu kendiniz anlayacaksınız. Birinci sınıf malzeme bu dresuar modelinde kullanılmıştır.

ALTIN VARAK AYNA TIRNAK

Osmanlı Tarzı Dresuar Modeli

Klasik dresuar modelleri evlerinizin en dekoratif ürünleridir. Klasik mobilyalarla lüks dekorasyonunuzu kombine edebilirsiniz. Son yıllarda insanlar lüks dresuar modelleriyle ilgilenmektedir. Birbirinden şık ve lüks dresuar modelleri 2016 yılına damga vuracağa benziyor.

ANTİK AYNA TIRNAK

Osmanlı tarzında tasarlanan bu model çok sade ve bir o kadar da alımlıdır. Bu dresuar modeli tamamen el yapımı ve ahşap olarak tasarlanmıştır. Eşsiz varak tasarımları bu dresuar modelinde de kullanılmıştır. Kusursuz Osmanlı desenleri ile bu dresuarlar bir hayli dikkat çekici.Osmanlı tarzındaki bu dresuar modelleri farklı renklerde ve ölçülerde yapılabilmektedir.

SARAY AYNA TIRNAK

2016 dresuar modellerinde lüks dresuarlarr hek tasarım anlamında hem de şıklıklarıyla salonlarınızı ya da odalarınızı süsleyecek. Dresuar modelleriyle alışılmış dekorasyonların dışına çıkıp farkındalığınızı yaratabilirsiniz.