Yeni mobilya modelleri ile hayata bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu sezon çok farklı modellerde ve renklerde tasarlanan mobilyalar ile evlerinizi baştan başa yenileyebilirsiniz. Modern ve lüks olarak geniş bir ürün yelpazesi ile hizmetinize sunulan bu yeni mobilya tasarımları arasında Tv üniteleri, koltuk takımları, kanepe modelleri, yemek odası takımları, gardrop modelleri, Ahşap masa ve sandalyeler, Köşe koltuklar, değişik şekillerde tasarlanan yatak odası takımları, genç odası takımları ve çocuk odası takımları, Tv koltukları yer almaktadır.

Herkes evlerinde yeni mobilya modelleri ile kendi tarzını göstermek ve yansıtmak istiyor. Her gün yeni modellerin ortaya çıktığı mobilya sektöründe hoşunuza giden mobilyalar ile evlerinizi döşemek sizleri de memnun edecektir. Mobilya modellerinde konforun ve yüksek kalitenin ayrılmaz bir parça olarak karşınıza çıktığını göreceksiniz. Üretilen yeni tasarımlarda bunun örneklerini görebilmeniz mümkündür.

Panello-Mobilya-Meridianoi-Yatak-Odası-Takımı

yapboz-3

Gelişen teknolojiyle beraber yeni mobilya modellerinin de gerek kalite gerekse de istenilen özellikler bakımından fazlasıyla tatmin edici olarak karşınıza çıkması söz konusudur. Yeni mobilya modellerinde her yönüyle bunu hissedebilirsiniz. Mobilya alırken almak için almamalısınız. Size istediğinizi tam manasıyla sunan mobilya modellerini tercih etmelisiniz ki bunları da yeni mobilya modellerinde bulabilirsiniz.

Elena Klasik Yemek Odası
Elena Klasik Yemek Odası

Özellikle yeni mobilya modellerinden Tv ünitelerine hemen her yıl talep artmaktadır. Tv üniteleri ile televizyonunuz daha güzel bir görünüme kavuşacak ve oturma odanızın dekorasyonu da oldukça güzelleşecektir. Tv ünitelerinin çok yönlü özellikleri ile eşyalarınızı da yerleştirmekte hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Tv üniteleriniz de bulunan raflara süs eşyalarınızı koyabilirsiniz.

sıradışı-köşe-takımları

Kitaplarınızı da koyabileceğiniz bölmelere de Tv ünitelerinde yer verilmiştir. Tv üniteleri ile oturma odası dekorunuz da derli toplu bir görünüme kavuşacaktır. Bu bakımdan yeni mobilya modellerinin içinde en fazla göze batan mobilya ürünleri içinde Tv üniteleri yer almaktadır.

Tv sehpaları da son yıllarda fazlasıyla ön plana çıkmaktadır. Tv sehpaları ile birbirinden güzel dekorlara imza atmanız söz konusu olabilir. Tv sehpaları salonunuzda kullanabileceğiniz yeni mobilya tasarımları arasında yer almaktadır. Tv sehpaları ile daha düzenli salonlara sahip olmanız mümkündür. Tv sehpaları istediğiniz renkte ve ölçülerde yapılabilmektedir.Bu açıdan da size fazlasıyla kolaylık sunmaktadır.

oymalı-tv-üniteleri

Koltuk takımları ile bambaşka bir atmosfer oluşturmanız mümkündür. Koltuk takımlarınız ile çok farklı dekorlar yaratmanızda söz konusudur. Koltuk renklerinde açık tonları kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Son derece muhteşem görünen bu renkler ile harikulade dekorlara imza atmanız mümkündür. Koltuk takımınızda olağanüstü görünüme bu koltuklar ile kavuşabilirsiniz.

Fonksiyonel nitelikli ve kullanışlı koltuk takımlarını da dekorlarınızda tercih edebilirsiniz. Açılıp kapanabilen koltuk takımlarıyla da oldukça havalı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Hem yatmak için hem de oturmak için kullanabileceğiniz bu tasarımlarla salonlarınızın şıklığına şıklık getirebilirsiniz.

şık-yatak-odası-tasarımları

Yatak odası takımları ise bu sezon yuvarlak ve farklı şekilleri ile olağanüstü bir göz alıcılığa sahiptir. Yatak odanızda yeni model bu mobilya tasarımları ile de bambaşka bir farklılığa yer verebilirsiniz. İster sürgülü ister raylı modeller ile son moda bir yatak odasına sahip olmanız mümkündür.

Genç odaları özellikle ranzalı ve bazalı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Genç odalarında canlı renklere yer verildiğini görmektesiniz. Bu yeni mobilya modelleri ile gençler daha mutlu ve huzurlu bir ortamda uyuyacak ve dinlenecekler. Kendilerini son derece özel hissedecekleri bu odalarda gençlere her imkan sunulmaktadır.

genç-odası-oturma-grupları

Gardrop modelleri olarak da daha estetik mobilyalara yer verildiğini görmektesiniz. Son derece kullanışlı olan bu mobilyalar ile gençler gardroplarında aradıklarını daha çabuk bulacaklardır.Sizlerde yeni mobilya modellerine dekorlarınızda daha fazla yer vererek daha kullanışlı ve işlevsel mobilyalar ile evlerinizi daha güzel dekore edebilirsiniz.

3-kapılı-aynalı-gardrop-modelleri-ve-fiyatları

Yeni mobilya modelleri sizin hayatınızı kolaylaştıracağı gibi aynı zamanda görsel olarak da dekorunuza derinlik katacaktır. Şık ve modern dekorasyonlara yeni mobilya modelleri ile kavuşabilmeniz mümkündür.