Avangarde mobilyalar, lüks modellerle modern modellerin harmanlanmasıyla ortaya çıkmaktadır. Günümüzde bu tarz mobilyaları artık çok fazla görebilmekteyiz. Yenilikçi ve farklılık yaratmayı seven kişiler tarafından bu mobilya türü sıkça tercih edilmektedir.

Evlerde bu tarzın en çok kullanıldığı odalardan biri yatak odaları olmaktadır. Son yıllarda bu akımdan yola çıkılarak üretilen birçok avangarde yatak odası modelleri insanların beğenisine sunulmaktadır. Gösterişten uzak olan bu tarz mobilyalar, buna rağmen oldukça zengin ve şık bir görünüm sunarak, birçok evde kendine yer bulmayı başarmıştır.

Mobilya her zaman alınan bir şey olmadığı için dikkat edilmesi gerekmektedir. Özellikle avangarde tarzda bir mobilya alınacaksa daha da dikkatli olunmaktadır. Peki, nelere dikkat edilmelidir?

avanarde yatak odası görselleri avangart yatak odası fiyatları

Avangarde Yatak Odası Alırken Dikkat Edilecekler

Mobilya seçiminde bazı noktalara dikkat ederek, odanızı çok keyifli ve dinlendirici bir yere çevirebilirsiniz. Yanlış tercihler neticesinde, o oda sizin için hiç de eğlenceli olmayan ve bulunmaktan nefret ettiğiniz bir yere dönüşebilir.

1-İşin Ustasına Yaptırmalı

Avangarde yatak odası takımları usta ellerden çıktığı zaman, gerçek anlamda içinize sinen bir ürün olmaktadır. İşin ustası olmayan kişilerin ellerinde bu tarz mobilyalar çok komik bir şekil alabilir. Ortaya çıkan mobilyaları da içinizden evinize almak gelmez. Verdiğiniz onca para da boşa gitmiş olur. Bu nedenle avangarde tarzda bir çalışma yaptırmak istiyorsanız, bu tarzı iyi bilen, ortaya çıkardığı ürünler insanlar tarafından çok beğenilmiş ustalarla çalışmalısınız.

avangart yatak odası tsarımları avangart yatak odası takımları

2-Cila

Bu mobilyaların en karakteristik özelliği üzerindeki boyama ve cilalarıdır. Eğer kaliteli bir boyama uygulanmadıysa bu mobilyanızın hayal ettiğiniz gibi olmasına engel olabilir. Boya üzerine gerçekleştirilen cilalama işlemi de çok önemlidir. Mobilya üzerine uygulanan cila 1. sınıf olmazsa mobilyanız kendini tam anlamıyla gösteremez ve zengin görünümünden uzaklaşır. Bu nedenle mobilyanızın 1. sınıf cila ile cilalandığından emin olmalısınız. Boyama ve cilalama kaliteli bir şekilde gerçekleştirilen avangarde yatak odası mobilyaları size kullandıkça keyif verecektir.

3-Konfor

Mobilya seçimi yaparken sizin için önceliğinizin ne olduğunu iyi belirlemelisiniz. Bu tarz mobilyalarda bazı modellerde konfor ön planda olurken, bazı modellerde ise daha şık bir görünüm için konfordan fedakârlık edilebilmektedir. Bu nedenle eğer önceliğiniz konforsa, avangarde yatak odası modelleri seçimi yaparken buna dikkat ederek tercihini yapmalısınız. Özellikle yatak odalarında şıklığın yanında mutlaka konfora da önem vermelisiniz. Aksi halde o kadar para verip hiç konforu olmayan bir yatakta yatmak zorunda kalabilirsiniz.

luxury-hands-made-avant-garde-furniture-05 avangard yatak odası