Villalar huzur ve gösterişin bir arada bulunduğu yaşam alanlarıdır.

Modern villalar, mimarinin sınırlarını zorlayan sıra dışı ve özel yapılardır. Modern villa tiplerinin lükslerden farkı ise doğa ile iç içe ve uyumlu olmasıdır. Klasiklerde bu durum bahçelerin daha zengin ve geniş olması ile birbirini tamamlamaktadır. Villalarda modern mobilyaları kullanarak dekorasyonlar oluşturmanız çok daha kolay ve basittir. Aynı zamanda villanızda kendi tarzınızı da yansıtabileceğiniz modern tasarımları kullanarak villanızın değerini de arttırmış olursunuz. Villanızın daha şık görünmesini sağlayan bu olağanüstü zarif mobilya ürünleri son derece konforlu ve kalitelidir. Her ayrıntısının en ince noktasına kadar düşünüldüğü bu mobilyalarda aradığınız rahatlığı bulabilmenizde mümkündür.

yapboz-3

Villanızda vereceğiniz davetlerde ya da kokteyllerde daha göz kamaştırıcı ve etkileyici bir hava oluşturmak istiyorsanız o zaman modern mobilyaları mutlaka villanızda kullanmanızı öneririz.

Villanızın oturma, yemek, yatak ve bahçe dekorasyonlarında kullanacağınız bu dekoratif ve inovatif mobilyalar ile muazzam bir stil yaratmanızda olanaklıdır. Modern mobilyalar modern mobilyalarla daha da canlı ve hareketli bir yapıya kavuşacaktır. Modern mobilyalar meydana getirdikleri samimi ve alımlı atmosferle de sizleri kendisine bağlayacaktır.

Modern mobilyalarda villanızda yer verebileceğiniz koltuk takımlarını ve kanepeleri bulabilmeniz olasıdır.

Modern koltuk takımları bu açıdan villalarda gerek konforları gerekse de kullanılışlıklarıyla çok işinize yarayacaktır. Modern koltukların sunduğu rahatlık ile villanıza gelen konuklarınızı daha rahat ağırlayabilirsiniz.

beyaz-deri-koltuk-takımları

Villa dekorasyonlarında deri koltuk takımları da harikulade durmaktadır. Bunu da göz önünde bulundurmanızda fayda vardır. Görselliği daha da öne çıkarmanızı sağlayacak bu tasarımlar ile müthiş kombinasyonlar yapmanızda mümkündür. Modern koltuklar geniş koltuk kenarlarıyla da pratiklikler sunmaktadır. Örneğin; sıvı içeceklerinizi koltuk kenarlarına yerleştirmenize imkan tanır ve böylece ekstradan bir sehpa kullanmanıza gerek kalmaz.

villa-dekorasyonu

Her türlü kolaylığı ve fonksiyonelliği bulabileceğiniz modern koltuklarda tercih edeceğiniz renk seçeneklerinin de villanızın dekoruyla ahenk oluşturacak renk tonlarında olmasına özen göstermelisiniz. Renk olarak krem, beyaz, açık mavi, kahverengi, açık gri, bej renkleri kullanmanızı tavsiye ederiz. Çünkü bu renkler hem villanızı dekorunu sade gösterecektir, hem de şıklığı daha da öteye götürecektir.

Modern koltuklar bu anlamda sizin en büyük yardımcınız olacaktır. Bilhassa villanızın oturma odasında bir konsept oluştururken, Ahşap yoğunluğunun daha fazla olduğu mobilyalara yönelmenizi tavsiye ediyoruz. Birbirinden şık ahşap mobilyalar ile villanızda modernliği bir başka boyuta taşımanızda mümkün olacaktır.

Modern koltuklar size ihtiyacınız olan her şeyi sunmaktadır. Kolay silinebilir olmaları ve temizlenebilir olmaları ile de sizlerin beğenisini kazanacaktır. Birinci sınıf malzemenin ve kumaşın kullanıldığı bu koltuklarda oturmanın keyfine doyamayacaksınız.
Şıklıklarıyla evinize derinlik katacak olan bu mobilyalar ile tarzınızı yansıtmanızda son derece kolaydır. İkili, tekli ve üçlü olarak tasarlanan bu mobilyalar size birçok opsiyonda sunmaktadır.

Tv ünitelerine de villanızda yer vermeniz villanızı modernlik bakımından bir üst noktaya taşıyacaktır.

Tv üniteleri derleyici ve toplayıcı özellikleri ile diğer mobilyalardan çok farklı olduklarını da değişik özellikleri ile göstermektedir. Raflarının ve çekmecelerinin işlevsel oluşuyla da birçok eşyanızı yerleştirmenizi sağlayacak bu mobilyalar ile oturma odanızda daha geniş bir görünüm de elde edebileceksiniz.

Villanızın oturma odasında kullanabileceğiniz bu şık tasarımlar ile eşyalarınız daha derli toplu görünecektir. Yemek odası takımları da villanızda kullanabileceğiniz farklı tasarımlardır. Villanızı en güzel modern ahşap yemek odası takımları ile giydirebilirsiniz. Yemek odası takımlarında modern tasarımlar ahşap modelleri ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Yemek odasındaki vitrin ve konsol üzerindeki figürler ve motifler ise yemek odanıza ayrı bir hava ekleyecektir.

villa-dekorasyon-örnekleri

Yemek odası takımınızla villanızda ailenizle ve dostlarınızla daha eğlenceli yemekler yiyebileceksiniz. Yemek odası takımlarında ceviz ve beyaz renklerin villa dekorasyonlarında daha çok kullanıldığını göreceksiniz. Masanın açılıp kapanabilme özellikleri kalabalık zamanlarda bir hayli işinizi kolaylaştıracaktır.

Sandalyelerin konforu ve sağlamlığı ise gerçekten görülmeye değerdir. Masanın hafif ve pratik nitelikte olması da kullanımına zenginlik getirmektedir. Yatak odası takımlarında villanızda özellikle boyutları itibariyle daha dengeli ve güzel duran mobilyaları kullanmalısınız. Ortopedik ve ergonomik yataklar size ihtiyacınız olan konforu bu anlamda vermektedir. Yatak başlıkları da dekorunuzun daha da güzel görünmesini sağlamaktadır.

Gardrop modellerinde sürgülü ve raylı olanları tercih etmeniz size yatak odanızda güzel ve görkemli bir ortam sunacaktır.

Gardrobunuzda kullanılan raflar ve çekmeceler işinize yarayacaktır. Geniş hacimleri ile her türlü eşyanızı sığdırabileceğiniz bu mobilyalar hayatınızı kolaylaştıracaktır. Yatak odanızda yer vereceğiniz komodinler ve şifoniyer modeli de dekorunuzun daha klas görünmesine neden olacaktır.

Yatak odanızda daha keskin modellere ağırlık vermeniz yatak odanızı daha da güzelleştirecektir.

Villalarda bazalı yataklarda gerek kaliteleri gerekse de taşıdıkları özellikler itibariyle çok revaçtadır. Bazalı yatakları tekli ve ikili olarak yatak odalarınızda kullanabilmeniz mümkündür. Esnek görünüm olarak da fevkalade doyurucu olan bu mobilyalarla dekorasyonlarınız bir başka boyuta taşınacaktır.

Bahçe mobilyaları ise villanızda işinize yarayacak diğer mobilyalar olarak da göze çarpmaktadır. Bahçenize şıklık getirebileceğiniz ve her yönüyle farklı dekorlar yapabileceğiniz bu mobilyalar ile bahçeleriniz daha da güzel olacaktır. Masa ve sandalyelerin villa bahçesinde dekoru tamamlayan özellikleri gerçekten görülmeye değerdir.

Bahçenizde rahatça oturmanızı sağlayacak bu mobilyalar ile yaşam standardınızı da yükselteceksiniz. Villanızın bahçesi bu mobilyalarla daha renkli bir hale gelecektir. Ahşap, bambu ve hasır sandalyeler villanızın bahçesini görünüm itibariyle eşsiz kılacaktır.