Ünlü İsimlerin Tercih Ettiği Mobilyalar

Birçok ünlü evini magazincilere açtı açalı mobilya sektöründe bir esinti geldi: Ünlü isimlerin tercih ettiği mobilyalar… İnsanlar, hayranı oldukları kişilerin evlerindeki mobilyalara da sahip olmak istiyor ve mobilya üreticileri de kolları sıvıyor.

Birçok ünlünün evi, ünlü mimarların elinden geçtiği için önce Türkiye’nin en popüler mimarının evine göz gezdirmek gerek: Evim Şahane’nin mimarı Selim Yuhay.
Selim Yuhay’ın evinde modern lüks bir çizgi mevcut. Renklerin gücünden yararlanan Selim Yuhay, evine doğanın kendisini taşıyarak salondaki kolonlarını doğal taşlarla kaplamış. Selim Yuhay’ın salonunda da kocaman bir ayna mevcut. Bu ayna, lüks bir dekorasyonun olmazsa olmazı parlak gri ve sarmaşık desenine sahip. Ayrıca evinde kullandığı televizyon sehpası da lüks bir tarza sahip. Yani Selim Yuhay, lüks tarzların baskın olduğu bir salona ve eve sahip.

Ünlü isimlerin tercih ettiği mobilyalarda bir sonraki durak yakışıklılığı ve karizmasıyla tüm kızların göz bebeği Kıvanç Tatlıtuğ. Kıvanç Tatlıtuğ da evinde lüks bir dokunuş isteyenlerden. Özelilikle koltuk takımlarında lüks bir dokunuşu tercih ediyor Tatlıtuğ.

Klasik tarzdan ödün vermeyen bir diğer isim ise Kadırgalı lakabıyla tanınan Seda Sayan. Seda Sayan evinde akasya, meşe, çam gibi değerli ama bir o kadar da uzun ömürlü mobilyaları tercih etmiş. Son derece gösterişli mobilyalara sahip olan Seda Sayan, mor ve altın rengini kullanarak evinde hoş bir renk uyumu yakalamış.
Kısaca ünlüler, evlerinde genelde gösterişi tercih ediyor bu bakımdan da daha özel mobilyaları tercih ediyor. Genelleme yapmayalım ama hemen hemen her ünlünün evinde el yapımı, oyma ya da kakma sanatının kullanıldığı bir parça mevcut.

Peki, bu hoş ve değerli parçalara biz nasıl ulaşacağız? Üstelik ulaşsak dahi fiyatları bize uygun olacak mı? İşte tüm bu soruların cevabı Asortie mobilyada gizli. Asortie mobilya, ünlü isimlerin tercih ettiği mobilyaları ve hatta daha iyilerini bizlere uygun fiyata ama aynı kalitede sunuyor. Kalitenin fiyatla yarışmadığı ve lüks mobilyada bir marka haline gelen Asortie mobilya, oyma – kakma modellerinde de el yapımı olarak çalışıyor. Ünlü mimar ve usta işçi elinden çıkan bu modelleri görmeden evinizi döşemeye karar vermeyin.