Sürgülü gardrop modelleri, yatak odanızda muhteşem bir görünüm sunmaktadır.

Sürgülü gardrop modellerinde raf sistemleri ve askılık düzenleri oldukça göze çarpmaktadır. Birbirinden değişik renk ve modellerde üretilen bu mobilya tasarımları görenleri cezbetmektedir. Sürgülü gardrop modellleri her yönüyle işlerinizi kolaylaştıracak işlevselliğe ve fonksiyonelliğe sahiptir. Kapaklı gardrop modellerinin yerine daha da hoş duran bu modeller ile yatak odaları olduğundan çok daha şık ve göz alıcı duracaktır. Kapaklı modellerin aksine daha rahat açılıp kapatılabilen bu gardrop modelleri ile yatak odalarınız da daha fazla yere sahip olacaksınız. Küçük boyutlu olan ve oldukça hoş duran bu mobilya ürünleri ile yatak odalarınızı başka bir boyuta taşıyacaksınız.

siyah-beyaz-sürgülü-gardrop-modelleri

Dar yatak odaklarının ideal tasarımı olan bu mobilya modelleri ile yatak odalarınızı her yönüyle güzel gösterebileceksiniz. Daha geniş bir yatak odası görünümü sunan bu gardrop modelleri ile eşyalarınızı da kolayca yerleştirebileceksiniz.

Aynı zamanda eşyalarınızın daha tertipli durmasını sağlayan bu modeller ile aradığınız eşyaya en kısa sürede ulaşabileceksiniz. Kullanışlılık ve fonksiyonellik bakımından da bu gardrop modelleri hayatınızı kolaylaştıracak niteliktedir.

Yatak odası gardrop modellerinde, modern ve lüks olarak tasarlanabilen, özel ölçülerde üretilebilen bambaşka tasarımlardır.

Bazı modellerin aynalı olarak üretilmesi de görsel zenginlik açısından harikulade bir görünüm sunmaktadır. Sürgülü gardrop modelleri 2 kapılı ve 3 kapılı olarak üretilebilmektedir.

beyaz-sürgülü-gardroplar

Birden fazla bölmesi, rafı ve çekmecesi bulunan bu gardrop modelleri geniş iç hacimleriyle de fazla eşyalarınızı depolamanıza imkan tanımaktadır. Dekoratiflik ve inovatiflik açısından da dekorunuza derinlik katan bu mobilya ürünleri ile yatak odalarınızda farklı konseptler oluşturmanızda söz konusudur.

Sürgülü ray dolaplarla dekorlarınızda fark yaratabilmenizde mümkündür.

Tamamen ahşap ve el yapımı olan bu mobilyalar kullanılan malzeme yönüyle de dikkat çekmektedir. Raylı dolaplarda ledli lambaların kullanımı da mümkün kılınmıştır.

Led aydınlatmalar sayesinde, fazladan aydınlatmaya ihtiyaç duymayacaksınız. Özellikle açık renkli gardrop modelleri yatak odalarınızı daha da şık göstermektedir. Yatak modelinizle kombinleyebileceğiniz bu gardrop modelleri fazlasıyla etkileyici ve çekici bir görünümü de beraberinde getirmektedir.

beyaz-sürgülü-gardrop-modelleri-ve-fiyatları

Sürgülü gardropların mekanın ölçülerine göre yapılması daha da güzel bir görünümü yatak odalarına getirecektir. İstediğiniz şekilde yapılabilmektedirler. İster duvardan duvara ister yerden duvara her şekilde yapılabilmektedirler. Yatak odanızı daraltmak yerine daha çok alan açan bu gardrop modelleri son yıllarda oldukça revaçtadır.

Sürgülü dolaplarda dikkat edilmesi gereken özelliklerden biri de kapak sistemidir.

Çünkü gardrop modellerinde en fazla yaratan kısım kapaklardır. Sürgülü dolaplar bu özellikleri sayesinde oldukça uzun ömürlü bir kullanım sunmaktadırlar. Dekoratif olarak da güzel duran bu modeller iç içe geçen iki kapaktan oluşmaktadır. Bu gardrop modelleriyle her zaman farklı ve son derece şık dekorlar oluşturmanız çok kolaydır.

Günümüzde hemen hemen her evde görmeye alıştığınız bu modeller ilerleyen yıllarda da vazgeçilmez olacaktır. Kendi trendinizi oluşturmanıza imkan tanıyan bu mobilya modelleri ile yapacağınız dekorlar da bir o kadar güzel ve şık olacaktır. Klasik kapaklı gardropları geri plana iten bu modeller, hanımların ilk tercihi olarak dikkat çekmektedir. Sundukları pratiklik ve kullanışlılık ise artı bir değer katmaktadır.

Küçük yatak odalarına sahipseniz, mutlaka dekorlarınızda düşünmeniz gereken modeller olarak sürgülü ve raylı gardrop modelleri ön planda tutmalısınız.

Dayanıklılık ve sağlamlık açısından da oldukça kullanışlı olan bu mobilyaları uzun yıllar kullanabilirsiniz. Çekmeceli olması gardrobunuzu daha etkin şekilde kullanmanızı da sağlayacaktır.

Gardrop olarak en fazla verimi alabileceğiniz sürgülü gardrop modelleri sizleri kendisine hayran bırakacak kalitede ve niteliklerdedir. Sürgülü modeller ile yatak odalarınızın değerini yükselteceksiniz. Sizlerden yatak odalarınızda daha işlevsel bir gardrop modeline ihtiyaç duyarsanız, sürgülü modelleri denemelisiniz.