Sonbahara özel olarak yapacağınız dekorasyonunuzda kullanacağınız yemek odası tasarımları itibariyle daha koyu renkli olanları tercih etmeniz yerinde bir seçim olacaktır. Sonbaharın gelmesiyle birlikte evlerin dekorlarını süsleyen renklerde koyu tonlara ağırlık verilmelidir. Yemek odanızda gerçekleştireceğiniz dekor çalışmaları ile bu mevsime özel şahane bir yemek odası görünümüne kavuşabilirsiniz. Yemek odaları da mutfak ve salonlar gibi evlerin en çok kullanılan bölümlerinden biridir. Bu açıdan bakarsanız, yemek odanızda kullanacağınız tasarımların işlevsel ve kullanışlı olmasına özen göstermelisiniz.

Yemek masaları ister mutfakla ister salonla beraber kullanılsın dekorasyonlarınızın en dikkat çeken yanı olarak göze çarparlar.

Yemek masaları misafirlerinizi ağırlamada salonlarınız kadar önemlidir. Misafirlerinizle yiyeceğiniz yemeklerin ve yapacağınız sohbetlerin kalitesini yemek masalarınızın dizaynı ve oluşan keyifli atmosferle arttırmanız mümkündür. Modern yemek odası takımlarında özellikle işlevselliğin çok fazla hissedildiğini göreceksiniz. Klasik tasarımlarda ise daha çok estetik görünüm ve dayanıklılık hakimdir. Yemek odası dekorunuzda yer vereceğiniz yemek masaları ile yaşam alanlarınızı daha da güzelleştirebilir ve efektif bir şekilde kullanabilirsiniz. Çeşitli tarzlarda ve farklı modellerde üretilen yemek odası masaları ile dekorlarınız çok daha rahat ve ferah bir görünüme kavuşabilecektir.

hanzade yemek

Sonbahar dekorunuza uygun bir yemek masası tasarımıyla yemek odalarınızda farklılık yaratabilir ve misafirlerinizin de beğenisini kazanabilirsiniz. 

Sonbahara özgü oluşturacağınız yemek odası dekorunda tercih edeceğiniz masa modellerinde renkler çok önemli bir detaydır. Yaz mevsiminde kullandığınız açık renkli tasarımların yerine daha sıcak renkleri seçmenizde fayda var. Duvar, tavan ve zemin renkleri ile uyumlu renkleri kullanırsanız dekorunuzda bir bütünlük yakalamış olursunuz. Yemek masalarında sonbahar dekoruna uygun olarak hardal, bordo, siyah, kahverengi gibi renkler yemek masalarına çok yakışmaktadır.

Yemek masanıza uygun tarzda seçeceğiniz şık ve zarif görünümlü avize modelleri ile dekorlarınızda canlılığı da arttırabilirsiniz.

Yemek masanıza uygun modellerde kullanacağınız ayna modeli ile de sonbahar dekorasyonunuzu daha gösterişli hale getirebilirsiniz. Sonbahar dekorasyonunuzda kullanacağınız yemek odası modeli ile iç açıcı ve görsel olarak da ihtişamlı bir dekora imza atabilirsiniz.

kapaletti-yemek-odasi-3

Yemek masalarınızı daha fazla ışık alan bir noktaya konumlandırarak farklı bir ambiyansın oluşmasını da sağlayabilirsiniz. Yemek odanızda kullanacağınız aksesuarlarda masa ve sandalyeleriniz ile dengeli bir dokuda olmalıdır. Ahşap olan yemek masalarının yemek odalarının dekorasyonunda kullanılması dekorunuza değer katacaktır.

Yemek odası dekorunuzda ahşap yemek masa ve sandalyeleri ile hem şık hem de estetik bir sonbahar teması oluşturabilirsiniz. Sağlamlık ve uzun vadeli kullanım ile gönlünüzde yer edinecek bu yemek masa ve sandalye modelleri aynı zamanda oldukça fonksiyonel mobilya tasarımlarıdır. Masa ve sandalyelerin birbirini tamamlayan özellikleri yemek odanıza eşsiz bir atmosfer getirecektir.

Sonbahar dekorasyonunda kullanacağınız yemek masası modellerinde az yer kaplayan ve fazla büyük olmayan masaları tercih etmelisiniz.

Bu bakımdan salonunuzla da örtüşecek stillerde bir yemek odası kullanmanız daha yararlı olacaktır. Sonbahar yemek odası dekorasyonunda kullanacağınız yemek masası modellerinde daha sade ve modern tarzda olanlara yer verebilirsiniz. Şatafatı ve gösterişi sevmiyorsanız, modern çizgilere sahip olan yemek masaları ile hem daha dekoratif hem de inovatif bir yemek odası dekorasyonu oluşturabilirsiniz.

yemek-odasi-mobilyalari

Sadeliği ile göz alıcı olan bu yemek masaları ile misafirlerinizi daha güzel bir şekilde konuk edebileceksiniz. Fazla detayın ve gösterişin hakim olmadığı bu dekorasyonlarda tarzınız ve stilleriniz ile harika yemek odası dekorasyonları yaratabilirsiniz. Yemek masalarında kullanacağınız aksesuarlar, renk katan çiçekler ve farklı lamba modelleri ile yemek masanızı daha şık kılabilirsiniz.

Sonbahar dekorunuzda lüks tarzdaki yemek masalarını da kullanabilirsiniz.

Klasik yemek odası dekorasyonunuzda yer vereceğiniz masa modelleri, geçerliliğini hiç kaybetmeyen ve hala trend olan tasarımlardır. Klasik bir mobilya sever olarak sonbahar yemek odası dekorunuzu daha yukarı noktalara çıkarmak isterseniz, yuvarlak ya da kare tarzdaki lüks yemek masaları ile dekorunuzu zenginleştirebilirsiniz. Ahşap tasarımları ortama verdiği sıcaklık ve derinlik ile dekorasyonunuz çok daha mükemmel bir hale kavuşacaktır. Birbiri ile tepeden tırnağa kadar uyumlu olan bu masa ve sandalyeler yemek odanızın dekorunu tamamen değiştirecektir.

inegol-yemek-odalari

Ahşap ve deri uyumlu olan masa ve sandalye modellerini kullanarak sonbahar dekorunuzda konforu ve uyumu bir arada yaşayabilirsiniz.

Bu tarzdaki bir dekor tüm evlerin yemek odalarına yakışacaktır. Hem pratik hem de sunduğu konfor ile oldukça kullanışlı olan bu mobilya tasarımları yemek odalarınızı bambaşka bir yere dönüştürecektir. Deri ve ahşap tasarımlar birbiri ile en iyi kaynaşan yemek masa ve sandalye modellerindendir.

ahşap-yemek-masası-modelleri-ve-fiyatları

Çiçek desenli yemek masaları da göz alıcılıkları ve şıklıkları ile içinizi açan bir yemek odası modelidir. Bu tarz yemek odasında görsellik ve uyumluluk çok ön plandadır. Diğer mobilyalarınız ile birlikte kullanacağınız yemek masanızla dekorunuzda çeşitlilik yaratabilirsiniz. Zevkinizi ve beğeninizi yansıtacak desen ve figürlerle sandalye ve masa modellerinizi görselleştirebilirsiniz. İsterseniz zıtlık yaratmak için farklı tarzda renkler kullanarak yemek odanızın dekorunu daha etkileyici bir hale getirebilirsiniz.