Taş kaplama modelleri her geçen gün değişmekte ve her geçen gün daha iyi modellere ev sahipliği yapmakta. Elbette bu duruma etki eden en önemli unsur taş kaplamanın bir moda haline gelmesi ve çok da hoş durması.

Patlatma taş kaplama modelleri ise yeni modellerden sayılmaktadır. Yine doğal taşların kullanıldığı patlatma taş modellerinde isterseniz cam ya da tuğla gibi yapay taşlar da kullanılmaktadır. Taşlara belirli bir ısı verilerek şekil değiştirmesi sağlanır, bu şekilde bombelidir.

Patlatma taş kaplama modelleri için söyleyebileceğimiz en önemli şeylerden birisi tozu ve kiri üstüne çekmemesidir. Bu bakımdan krem, kırık beyaz ya da buz mavisi gibi açık renkleri gönül rahatlıyla tercih edebilirsiniz. Bombeli yapısıyla temizliği de oldukça kolaydır. Ayrıca özel bir temizleme aracına ihtiyacınız yoktur çünkü zaten doğal taşlardan yapılmıştır ve sadece suyla bile temizliğini gerçekleştirebilirsiniz.

Patlatma taş kaplama modellerinin şerit patlamalı, kare patlatma olarak ayrılmaktadır. Ayrıca Toros siyah taş kaplama, beyaz bindi taş kaplama, karma traverten patlatma gibi çeşitleri de bulunmaktadır.

patlatma-tas-kaplama-1

patlatma-tas-kaplama-2

patlatma-tas-kaplama-3