İhtişamlı Osmanlı saraylarından esinlenilen gösterişl tasarımlar, Osmanlı döneminin tarzını evinize yansıtan koleksiyonlardır.
Özenle yapılan el işçiliği ürünler, özel kumaşlar ve geleneksel motifler bu stilin özellikleridir. Oyma, işleme, kakma, sedef, kadife, çini, pirinç, altın varak gibi öğelere yer verilen dekorasyon tasarımları son derece özenle yapılmaktadır. Özellikle Bursa dokumalarının kullanıldığı anadolu ve Osmanlı motiflerinin işlendiği halılar, perdeler, koltuklar gibi ürünler oldukça belirgin Osmanlı tarzını yansıtmaktadır.

Ahşap kullanımının altın varaklarla desteklendiği ve el oyması işçiliğin olduğu oturma grupları, otantik ve geleneksel motiflerin işlendiği yastık, minder veya perdeler birlikte kombinlenerek gösteriş ve şıklığı ön planda tutan evlerde kullanılmaktadır. Özellikle lale motiflerinin Osmanlı döneminin en önemli figürü olması dekorasyona da yansımakta ve bir çok mobilya ve aksesuarlarda kullanılmaktadır.

Duvarlarda etnik esintili duvar kağıtları kullanılarak, bakır veya altın rengindeki dekoratif obje ve ürünler dekorasyon amacı ile kullanılır. Mekana farklılık, gösteriş ve derinlik katan ince detaylar Osmanlı tarzının ihtişamlı ve zengin duruşunu evlerinize taşımaktadır.
Osmanlı döneminin görkemli tarzını yansıtan Osmanlı dönemi ev dekorasyonları altın varaklı mobilyalar, etnik desenli figürler ile evinize şıklık katabilirsiniz.

Andrea Puf
Andrea Puf
Kapaletti Puf
Kapaletti Puf
Mihrace Plazma Ünitesi
Mihrace Plazma Ünitesi
Yakut TV Ünitesi
Yakut TV Ünitesi