Mutfaklarda kullanılan mutfak masalarının kullanışlı ve fonksiyonel tasarımlar olması mutfak dekorasyonlarının olmazsa olmazları arasındadır.

İşlevsel yönü kuvvetli olan mutfak masanız ile daha rahat hareket alanı bulabileceğiniz gibi aynı zamanda yerden de tasarruf sağlayacaksınız. Modern mutfakların en çok ihtiyaç duyulan mobilya tasarımları arasında mutfak masaları yer almaktadır. Mutfak masaları, her yönüyle mutfağınızdaki işlerinizi daha kolay yapmanıza yardımcı olacak tasarımlardır. Mutfağınızın boyutlarına göre seçeceğiniz mutfak masaları oldukça hoş bir görüntü oluşturacaktır. Küçük boyutlardaki bu masa tasarımlarını mutfağınızda yemek yemek ve kahvaltı etmek için kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda da ikinci bir mutfak tezgahı olarak yemeklerinizi yapmak içinde kullanabileceksiniz. Mutfağınızda kullanacağınız masa tasarımları arasında ahşap masalar hem dayanıklılıkları hem de uzun ömürlü olmaları dolayısıyla tercih edebileceğiniz tasarımlar içinde ilk sıralarda yer almaktadır.

Ahşap masa tasarımları, el yapımı olmaları ve tamamen birinci sınıf malzemeden yapılmaları sebebiyle mutfak dekorasyonu için düşünebileceğiniz en güzel tasarımlardandır. Mutak masası tasarımları arasında alan kazandıran ve işlevsellik bakımından da kullanım kolaylığı sunan tasarımlar kullanmalısınız. Renk olarak da açık renkli ahşap tasarımlar mutfak dekorasyonu içinde oldukça hoş durmaktadır.Beyaz renkli ahşap mutfak masaları mutfağınızın dekorasyonu ile bütünsellik yaratarak fevkalade güzel bir dekorun ortaya çıkmasını sağlıyor.

DOĞTAŞ-2014-Köşe-Mutfak-Masaları-2

Mutfağınızda yer vereceğiniz akılcı çözümlerde mutfağınızın oldukça pratik ve kullanışlı bir yer olmasını sağlayacaktır.

Örneğin; Mutfak adasının arasında yer alan bir mutfak masası yerden de tasarruf etmenizi kolaylaştıracaktır. Fark yaratn bir mutfak dekorasyonunda düşünebileceğiniz tasarımlar arasında mutfak masaları göz alıcı şıklıklarıyla ve renkleri ile etkileyici bir dekorasyon oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Renkli mutfak masaları ile dinamizmi mutfağınıza getirin.

kırmızı-mutfak-masası-modeli

İsterseniz mutfak masası tasarımlarını daha canlı renklerde seçerek mutfak dekorasyonunuzu daha güzel gösterebilirsiniz. Soluk ve cansız renklerin yerine düşünebileceğiniz bu renkler ile mutfağınıza canlılık katmanız da mümkündür. Mutfağınızda kullanacağınız sandalyelerinde mutfak masanızla aynı paralellikte olasına özen göstermelisiniz. Mutfak masası tasarımlarının canlı renklerde olması utfağın daha hareketli ve dinamik bir görünüme kavuşmasını da sağlayacaktır.

Dar ve küçük bir mutfağınız varsa, açılıp kapanabilen mutfak masalarını tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Bu tarz mutfak masaları fazla yer tutmayacağı için mutfağınızı daha kullanışlı hale getireceksiniz. Duvara monte edebileceğiniz ve aynı zamanda açıp kapaması son derece kolay olan bu masa tasarımları ile mutfaklarınızı çok daha fonksiyonel hale getirebilirsiniz. Ahşap tasarımlar, mutfak dekorasyonlarında kullanılabilecek en güzel tasarımlardır. Bu tarzdaki masa ya da sandalyeler ile mutfağınızın dekorunu bütünleyebilirsiniz.

ahsap-modern-mutfak-masasi-modeli

Renkli tarzdaki mutfak dekorunuzda, mutfak dolaplarınız, tezgahınız ve zemininiz canlı renklerden oluşuyorsa mutfak masası olarak daha sade ve düz tasarımlara yer vererek hoş bir görünüm ortaya koyabilirsiniz. Modern stillerdeki ceviz renkli ahşap tasarımları bu şekildeki mutfak dekorunuzla kombine edebilirsiniz.

Mutfağınızda zıt renklerle oluşturacağınız dekorasyonlarda oldukça güzel durmaktadır.

Siyah ve beyaz gibi birbirine tamamen zıt iki rengin kullanıldığı dekorasyonlarda yer vereceğiniz yüksek sandalye ve alandan tasarruf etmenizi sağlayacak bir masa asarımı mutfak dekorasyonunuzun daha şık ve gösterişli olamsını sağlayacaktır.

Mutfağınıza kullanacağınız bank modelleri ve masa tasarımları da mutfağınızı daha düzenli bir şekilde kullanmanızı sağlayacaktır. Düzenli ve dekoratif bir görünüm sunan bu masa ve bank modelleri ile mutfaklarınız hiç olmadığı kadar güzel görünecektir. Bu masa ve bank modelleri özellikle kalabalık aileler için ideal tasarımlar olarak dikkat çekmektedir.

Kahve-krem-Mutfak-Masası-Modelleri

Mutfağınızda daha ferah ve iç açıcı biir dekorasyon elde etmek isterseniz o zamanda beyaz rengin doğallığından ve saflığından vazgeçmemelisiniz.

Beyaz renkteki masa ve sandalyeler ile mutfağınızın çok daha aydınlık ve sade bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Masa tasarımı olarak yuvarlak masaların mutfak dekorasyonunda çok daha hoş durduğunu söylemekte fayda var. Sizlerde mutfağınızın dekoruna uygun tarzda mutfak masası seçerek çok daha zarif ve şık mutfaklara kavuşabilirsiniz.