Modern ve farklı komodin modelleri, en çok yatak odalarında kullanılan mobilya ürünleridir. Yatak odalarına kazandırdıkları işlevsellikleri ve görsellikleri ile yatak odalarını daha yaşanılır kılmaktadırlar. Yatak odalarının en fazla göze çarpan ve hareketli mobilya tasarımlarından olan bu modern mobilya ürünleri yatak odalarınızı çok daha güzelleştirecektir. Çekmeceli ve fonksiyonel olmaları ile de dikkat çeken bu mobilyalarla eşyalarınızı istediğiniz şekilde koyabilmenin dışında komodininizin üzerine de süs eşyalarınızı ve biblolarınızı yerleştirebileceksiniz. Komodin modellerinde renkli tasarımlara yer vererek, yatak odalarını daha da canlı ve rengarenk bir hale dönüştürebilirsiniz.

5f07a_beyaz-komodin-modelleri

Yatağınızın baş ucunda kullanacağınız komodin modelleri artık daha şık ve hiç olmadığı kadar modern mobilyalar olarak göz doldurmaktadır.

Birden çok çekmeceye sahip olması her yönden size kolaylık sağlayacaktır. Komodininizi yatağa yakın bir şekilde konumlandırmanızda son derece önemlidir. Yatağın her iki kenarında bulunan komodinlerin yatağınıza olabildiğince yakın olmasına da dikkat etmelisiniz. Yatak odalarınızın en büyük tamamlayıcısı durumundaki bu harikulade güzel tasarımlar ile yatak odalarınıza bambaşka bir manzara getirebilirsiniz. Yatak odanızın daha derli durmasını istiyorsanız, bu mobilya tasarımlarını yatak odalarınızda kullanmanızı öneririz.

Odanızda daha fazla yer açmanızı sağlayacak olan bu mobilyalar aynı zamanda yatak odanızı daha da geniş gösterecektir. Boyut olarak da modern komodin modelleri fazla yer tutmamaktadır. Oldukça zarif ve alımlı olan bu mobilyalar yatak odalarınızda samimi ve sıcak bir ortam oluşmasına da öncülük edecektir. Son zamanlarda yatak odası takımlarının kaliteli ve konforlu olduğunu aynı zamanda da daha işlevsel olduğunu görmektesiniz.

Farklı ve modern komodin modellerinin yatak odası takımları içindeki yeri ve rolü çok önemlidir.

Yerden biraz yüksek ve ayakları yere tam oturan bu ahşaptan yapılan komodinler dayanıklılık açısından da uzun ömürlüdürler ve uzun yıllar kullanıma imkan tanımaktadırlar. Komodin modellerinde en dikkat çeken noktalardan birisi ise daha rahat açılıp kapatılabilmeleridirler.

pr_01_10361_max

Önceki komodin modellerinde yaşanan açılıp kapanma problemleri bu modern komodin tasarımlarında yaşanmamaktadır. Boyutlarının küçük olması dolayısıyla kolay taşınabilen ve konumlandırılabilen bu mobilyalar ile yatak odalarınıza ahenk getirmenizde söz konusudur. Yatak, gardrop ve diğer yatak odası mobilyaları ile uyum gösteren bu tasarımlar ile yatak odalarınız daha çok yönlü bir yere dönüşecektir.

Komodinin çekmeceleri üzerindeki gösterişli kulplarda estetik bakımdan son derece hoş durmaktadır.

Tamamen el yapımı olan bu mobilya ürünlerinin istenilen ölçülerde ve farklı renklerde üretilebilmeleri de en güzel yönlerinden biridir. Yatak odalarınızı ayrıcalıklı ve özel kılmanızı sağlayacak bu fevkalade güzel mobilya tasarımları ile sizler bile yatak odalarınızı tanıyamayacaksınız.

king-komidin_1

Çekmeceli olan bu dolaplar, hanımların kıymetli ve özel eşyalarını da saklayabilecekleri nadide mobilyalardır. Ayrıca komodin modellerini genç odaları ve çocuk odaları içinde düşünebilirsiniz. Genç odalarını renklendiren bu komodinler gençlerin kitaplarını ve aksesuarlarını da içlerinde saklamaktadırlar. Bebek odalarına da sevimli ve tatlı bir görünüm veren bu komodin modelleri üzerlerindeki değişik hayvan figürleri ile de bebeğinizin odasında daha eğlenceli zaman geçirmesini sağlayacaktır.

Farklı renklerde yapılabilen bu komodin modelleri ile yaşam alanlarınızı daha hoş ve görsel olarak da daha çekici bir yere dönüştürebilirsiniz.

Komodinler sayesinde yaşam alanlarınızı hem göze hitap eden hem de görsel olarak dikkat çeken bir yer haline dönüştürebilirsiniz. Tek ve sade renkleri yaşam alanlarında görmek istemeyenler için pastel ağırlıklı ve açık tonlardaki renkleri kullanmalarını tavsiye ederiz. Komodin modellerinde, sevdiğiniz renkleri kullanarak yatak odasındaki görselliği çeşitlendirebilirsiniz. Yatak odalarınızda kullanacağınız modern komodin modellerinin dekoratif olması ve güzel görünüm vermesi daha çok tercih edilmelerini sağlamaktadır.