Mobilya ve ev dekorasyonu trendlerine olan yoğun ilgi her yıl fazlasıyla merak edilen konuların en başında gelmektedir. Herkesin aklında acaba bu senenin trendi ne olacak, hangi modeller ön plana çıkacak gibi sorular yer almakta. Dolayısıyla bu sorular insanlarda heyecanlı bir bekleyişe yol açmaktadır.

Şehzade Koltuk Takımı
Şehzade Koltuk Takımı

Evinizde yeni bir dekor oluşturmak istiyorsanız ya da dekorasyon modasını yakından takip ediyorsanız, sizin için derlediğimiz en yeni dekorasyon fikirlerine ve mobilya modellerine bakmanızda fayda var. Mutlaka kendinize uygun bir şeyler bulabileceğiniz bu trendler ile evlerinizin dekorasyonunda farklı tasarımlara imza atacaksınız.

Akasya Koltuk Takımı
Akasya Koltuk Takımı

Sizlerde bu dekorasyon fikirleri ile dekorunuzu belirgin çizgilerle öne çıkaracak, mobilya modellerindeki tercihlerinizle diğerlerinden kolayca ayırt edilebileceksiniz.

Yenilikçi yaklaşımların, konforlu tasarımlarla ve birbiri ile ahenk oluşturan modellerle buluştuğu mobilyalara hayran kalacaksınız. Yalnızca modern fikirlerin değil aynı zamanda lüks mobilyanın izlerini de görebileceğiniz dekorasyon fikirlerini çok beğeneceksiniz.

hanzade koltuk

Mobilya trendlerinde başı çeken ve fazlasıyla çekiciliğiyle göze çarpan köşe takımları bu sene evlerinizin baş tacı olmaya gelecek. Oturma odanızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu modellerde konforun ve estetiğin doyumuna varmanız mümkün. Birbiri ile uyumlu ikili koltuk takımları ve açık renk berjer modelleri mobilya seçiminizde düşünebileceğiniz yeni trendlerden.

inegöl-lüks-berjer-fiyatları

Oturma odanızda özellikle ahşap ve cam olarak tasarlanan şık kahve sehpaları ile dekorunuzu kombine etmenizi öneririz. Ahşap modeller el yapımı motifleriyle aklınızdan hiç çıkmayacak. Bu yıl ahşap sehpa modellerinin çok moda olduğunu söylemek yerinde olacaktır.

asortie-mobilya

Bu sene koltuk modeli renklerinde açık ve pastel ağırlıklı olanları tercih etmenizi öneririz. Duvar rengi ile örtüşecek renkleri kullanmanız dekorasyonunuzda da çok güzel bir görünüm oluşturacaktır.
Klasik koltuk takımlarını da dekorunuzda kullanmanızı öneririz.

Fazlasıyla gösterişli olan bu modellerde hem kaliteyi hem de konforu bulacağınıza emin olabilirsiniz. Klasik koltuklar uzun yıllar kullanabileceğiniz ürünler olarak dikkat çekmektedir.

belinda-lüks-koltuk-takımı

Yemek odası takımlarında ise beyaz ve ahşap renkli modeller şıklıklarıyla göz kamaştırıyor.

Sandalye ve masa modelleri sundukları görsel görünümün yanında kaliteli ve dayanıklı oluşlarıyla da bir o kadar etkileyiciler.

hanzade yemek

Yemek odası takımınızda misafirlerinizi çok güzel şekilde ağırlamanıza imkan tanıyan bu modeller, estetik açıdan yemek odanızın görünümünü değiştirecektir.
Yemek odası takımlarında lüks tercihi bu yıl göz ardı edilemeyecek kadar önemli bir gerçek olarak karşınıza çıkacak.

beyaz-lake-lüks-yemek-odası-takımları

Klasik tarzdaki bu modellerde aradığınız farklılığı dekorunuza istediğiniz ölçüde aktaracaksınız. Varaklarla ve gravürle süslenmiş masa ve sandalye modellerine dekorasyonunuzda yer vermeniz yemek odanızın zengin görünmesini sağlayacaktır.

zarif-yemek-masaları-inegöl

Yatak odası mobilyaları ev dekorasyonunda çok önemlidir. Çünkü evinizin en özel köşesini oluşturan bu bölümde dinlenmenizi ve yenilenmenizi sağlayan yatak odası modelllerine öncelik tanımalısınız. Ortopedik ve ergonomik yataklı yatak odası takımları bu yönleriyle ilginizi çekecek.

küçük-yatak-odası-çözümleri

Yatak odası modellerinde sürgülü ve raylı gardrop modelleri son yıllarda çok revaçta ve evlerinizin yatak odasında görmekten keyif alacağınız tasarımlar olarak dikkat çekiyor.

inegöl-mobilya-düğün-paketleri-2014

Açık renk duvar rengi ile kombine edebileceğiniz yatak odası modellerinde aynalı ve ahşap tasarımları mutlaka dekorasyonunuzda kullanmalısınız. Yatak odanızda kullanacağınız puf modelleri yatak odanızın görünümüne bambaşka bir boyut kazandıracak.

Kapaletti Yatak Odası
Kapaletti Yatak Odası

Yatak odanızda daha çok fonksiyonelliğin ve işlevselliğin hakim olduğu mobilyaları kullanmanız sizin de hayatınızı kolaylaştıracaktır.

son-moda-lüks-yatak-odası-dekorasyonları
Yatak odanız da özel hissedeceğiniz yuvarlak model yataklarda hem kaliteyi hem de konforu üst düzeyde yaşayacaksınız.