Mobilya dekorasyonunda evinizi hissedin.

Seçtiğiniz mobilya ve hayal ettiğiniz dekorasyon ile evinize bir ruh üfleyin. Evinizi hissedin; yaratıcı fikirlerden, iç mimarları örnek stillerinden, mobilya üreticilerinin tavsiyelerinden kaçmayın.

Hem basit hem de şık fikirler ile bütçenizi zorlamadan eviniz için kendiniz de bir şeyler yapabilirsiniz ya da tasarım objeler satan mağazalardan temin edebileceğiniz objeler ile evinize renk katabilirsiniz.

Çeşitli dekorasyon dergi ve web sitelerinden örnekler ve fikirler edinerek kendi evlerinize uygun olanları seçip uygulamaya başlayabilirsiniz. Boş vaktiniz varsa bunu en çok evinizle ilgili dekorasyon fikirleri için ayırın.

Çünkü boş vakitlerinizi en çok huzurlu evlerinizde güzelce değerlendirebilirsiniz. İlk olarak yapmanız gereken şey hayal gücünüzü harekete geçirmek olsun ve yaratıcı cin peşinizi asla bırakamasın. İlham perileri etrafınızda pır dönsün ve evinize gelen misafirler fikirlerinize, orijinalliğinize ve yaratıcılığınıza hayran kalsın. ‘Çok vaktim yok ama ben de ev dekorasyonum için bir şeyler yaratmak ve dizayn etmek istiyorum.’ diyenlerdenseniz modern minimalist tarzda tasarımlara sahip bir dekorasyon çizgisine dikiş tutturmanızda fayda olacak.

 

Çünkü modern minimalist stildeki dekorasyon tasarımları, en az emekle en başarılı işler çıkarabileceğiniz dekorasyon türüdür. Halihazırda mobilyalarınızda ufak tefek değişiklikler tasarlayarak da farklı dekorasyon fikirleri ile ortaya çıkabilirsiniz.

Metal plaka kaplamalı bir duvar hiç gözünüzde canlanıyor mu? Eğer ki hala canlanmıyorsa hayal gücünüzün sınırlarını biraz daha zorlayın ve düş dünyanızı büyütün. Ağaçların kuru dallarından yatak odanızın köşesine yapabileceğiniz birkaç tane rafa ne dersiniz peki? Üzerine kokulu mumlar ve tütsüler koyabileceğiniz?

Tavan kaplamalarınız çok mu eskidi? Ve bu sefer istediğiniz renklerin karışımından elde ettiğiniz boyayı siz süreceksiniz o tavanlara? Salonunuza bir duvar resmiyle heyecan getirmek istemez misiniz? Bunların hepsini düşünmek ve fikir üstüne fikir katmak sizin yaratıcı ruhunuza bağlı. Renk cümbüşü, eski eşyalarınızın yeniden kullanılabilir bir hale getirilmesi…Torbada ne isterseniz var, açın bakın! Yeter ki evinizi hissedebilmek için her şeyi yapın.