Makyaj masası modelleri ve şifoniyer tasarımları yatak odası takımlarında hanımların görmek isteyeceği tasarımlardandır. Makyaj masası tasarımları, Yatak odalarına görsel bir erinliğin yanında işlevsellik ve dekoratiflik getirmektedir. Makyaj masasında bulunan çekmece modelleri ve raflar hanımların eşyalarını yerleştirebilecekleri tasarımlardandır. Hanımların şifoniyer modelleri ile yatak odalarına getirecekleri zarafet gerçekten görülmeye değer niteliktedir. Makyaj masası ve şifoniyer modellerinde kullanılan ayna tasarımı yatak odasının dekorasyonuna derinlik eklemektedir. Şifoniyer modelleri şık oldukları kadar dekoratif ve fonksiyonel çekmeceleri ile de yatak odalarınızın en gözde tasarımı olacaktır.

Prenses yatak odası (31)

Hanımların yatak odalarında çok fazla ziyaret ettikleri ve makyajlarını tazelemek için kullandıkları bu mobilya tasarımları ile yatak odalarının dekorasyonları olduğundan çok daha mükemmel görünecektir. Yatak odalarında düşünülen bu mobilya tasarımları her yönüyle dekoru üst noktaya çıkaracak modellerdir. Yerden biraz yüksek şekilde ve açık renklerde düşünülen bu makyaj masası modelleri ile yatak odalarına fevkalade bir görsellik getirmek hiç de zor değil.

Yatak odalarının en dikkat çeken tasarımları olan bu mobilyalar ile hanımlar dekorasyonlarına derinlik ve zenginlik getirebilirler.

Makyaj masası ya da şifoniyer tasarımlarının seçiminde fazla büyük boyutlu olmayan, az yer tutan modeller kullanılmalıdır. Özellikle beyaz tasarımlar, yatak odalarını hem sade hem de zarif göstermektedir. Farklı renklerde ve istenilen ölçülerde yapılabilmeleri bu mobilyaları fazlasıyla özel kılmaktadır.

Gösterişin hakim olduğu ve görselliğin yatak odalarında daha çok hissedildiği günümüzde makyaj masaları ve şifoniyerlerin de kullanışlılıkları ve işlevsellikleri yatak odası takımlarına eklenen en büyük yeniliklerdendir. Yatak odasında makyaj masalarının ve şifoniyerlerin daha yuvarlak hatlara sahip olacak şekilde üretilmesi yatak odası dekorasyonunu önemli ölçüde etkileyecektir.

Makyaj masalarının düz ve beyaz lake olanları yatak odalarında oldukça güzel durmaktadır.

Hayal Yatak Odası

Şifoniyer modellerinin de dresuar modelleri ile birlikte çok güzel bir uyum gösterdiği mobilyalar ile yatak odaları eşsiz bir dekora kavuşacaktır. Dresuar ile makyaj masanızı ya da şifoniyerinizi bütünleyerek yatak odanızın olabildiğince hoş görünmesini sağlayabilirsiniz.

Klasik yatak odası takımlarında varaklı olan makyaj masası ya da şifoniyer takımını kullanarak harikulade bir estetik görünümü yatak odası dekorasyonunuza taşıyabilirsiniz. Klasik şifoniyer modellerinde lüks motiflerin ve son derece güzel varak tasarımlarının getirdiği güzellik etkileyici bir görünüm sunmaktadır. Sizlerde yatak odalarınızda eşsiz güzellikte makyaj masası ve şifoniyer takımları kullanarak, yatak odalarınızda fevkalade bir manzara yaratabileceksiniz.