Dekorasyon tercihlerinizde modern mobilya fazla sade, yabancı ve soğuk geliyor ve sizi mutsuz ediyorsa; Daha gösterişli, ince ayrıntılar ile bezenmiş abartılı, şık lüks mobilyalar daha mutlu ve huzurlu olmanızı sağlayabilir. Klasik mobilyada el işçiliği oymalar, süslemeler fazlasıyla kullanılarak mobilyaya sıcak ve zengin bir görünüm kazandırılır.

Yapımında meşe, maun, abanoz, ceviz, kayın ve ıhlamur gibi ağaç türleri kullanılan bu sanat eserlerinde özel boya ve vernikler, altın gümüş varaklar, göz alıcı taşlarla bezenerek tasarımları yapılmaktadır. Döşemede ise ipek, kadife, saten ve deri gibi çok kaliteli kumaşlar kullanılarak lüks ve zengin görünümde bütünlük sağlanır.

Klasik mobilyada eskilerde koyu pastel renkler tercih edilirdi koyu kahve, haki yeşil gibi renkler kullanılırken, şimdilerde her renkte üretim yapılmakta çok şık model ve renkte lüks mobilyalardan size uygun olanı seçebilirsiniz. Klasik mobilya; lüks yemek odası takımları, lüks koltuk takımı, lüks yatak odası takımı, lüks köşe takımları, lüks TV ünitesi gibi farkı ürün ve aksesuar seçenekleri ile dekorasyonunuzda şık ve büyülü bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Aksesuar seçenekleri zengin olan lüks tarz dekorasyonda bol taşlı büyük avizeler, gümüş samdanlar, antika vazolar, yağlı boya tablolar, antika lambader ve abajurlar gibi daha birçok aksesuar lüks mobilyalarınızla beraber kullanılabilir.

Klasik mobilya almak isteyenlerin en fazla tercih ettiği yerlerden biride İnegöl mobilyacıları yüzlerce çeşit lüks mobilya modelleri arasından tarzınıza ve evinize uygun olan mobilyalardan seçebilir isterseniz evinize ve zevkinize uygun renk ve ölçülerde sipariş verebilirsiniz.