Klasik mobilyalar havalı görünümleri, ihtişamları, zengin duruşları ve lüks tasarımları ile herkesi kendine hayran bırakmaktadır. Klasik mobilyalar ile oluşturacağınız dekorasyonlarda daha çok lüks motifleri üzerinde taşıyan ve şaşalı görünümleri ile dekorasyonunuza değer katacak modelleri kullanmalısınız. Klasik mobilyalar da diğer mobilyalarda bulamayacağınız konforu ve zarafeti görerek bunu dekorlarınıza aktarabilirsiniz. Klasik mobilyalar ile istediğiniz dekoru yapabilirsiniz. Klasik mobilyalar ile tarzınızı dekorunuza aktarmanız mümkündür.

Klasik mobilya çeşitleri içinde koltuk, yemek, yatak ve köşe takımları ile gayet hoş kombinasyonlar yapmanız olasıdır.

beyaz-lüks-koltuk-takımları

Klasik koltuk takımını kullanarak yapacağınız dekorlarda varaklı ve gravürlü modelleri kullanmanızı öneririz

Klasik koltuk takımları berjer modelleri ile de dekorunuzda harika duracaktır. Açık renkli koltuk takımları bu anlamda dekorunuzun gözdesi olacaktır. Misafirlerinizi oturma odanızda şık ve lüks koltuklarda ağırlayacak ve daha güzel bir ortam da keyifli vakit geçirmelerini sağlayacaksınız.

Klasik ahşap yan sehpa ve orta sehpa kullanarak da dekorunuzun olağanüstü görünmesini de sağlayabilirsiniz 

Varak ve oymalı modeller ile çok şık bir atmosfer yaratmanızda söz konusudur. Klasik mobilyalarınızla farklı dekorlar yaratmanızda mümkündür. Özellikle berjerler açık renkleri ile dekorunuza bambaşka bir zenginlik getirecektir. Farklılık yaratmak ve bir adım önde hissetmek isterseniz eğer, lüks mobilyaların göz alıcı tasarımlarını mutlaka denemelisiniz.

Beylerbeyi Berjer Koltuklar
Beylerbeyi Berjer Koltuklar

Varaklı ve gravür işlemeli bu harika mobilyalar ile dekorunuza renklilik getirebilirsiniz. Klasik mobilyalar ile dekorasyonunuza getireceğiniz göşteriş ile konuklarınızı büyüleyeceksiniz. Kaliteli ve uzun ömürlü lüks mobilyalar kullanarak daha kalıcı dekorlar oluşturabilirsiniz.

Klasik mobilyalardan yemek odası takımlarında da faydalanabilirsiniz

Klasik yemek odası takımınızla modern koltuk takımı kombinasyonu ile baş döndüren bir dekorda meydana getirebilirsiniz. Yemek odası takımınızda lüks figürler ve motifler, gerçekten görülmeye değer niteliktedir.

Klasik yemek odası takımı, masa ve sandalyelerden aynı zamanda da vitrin ve aynalı konsoldan oluşmaktadır. Klasik yemek odası takımında geniş aynalı ve çekmeceli konsol ve cam vitrin fevkalade şıklıkları ile dekorun en büyük bütünleyicisidir. Yemek odası takımınızda beyaz lüks lake takımlar ile harikulade dekorlara imza atabilirsiniz.

beyaz-lake-lüks-yemek-odası-takımları

Yatak odası dekorasyonlarında da lüks yatak odası takımları sizi cezbedecek kalitede

Her açıdan lüks yatak odası takımı ile görünüm olarak da beklentilerinizin ötesine geçebilirsiniz. Gardrop modellerinde dekorunuzu bozmayan çok büyük boyutlu ya da çok küçük yatak odası takımlarına yer vermemelisiniz. Yatak odasının dekorasyonunda keskin renkleri vurgulayan mobilyaları kullanmanızı öneririz.

2 kapılı ya da çok fazla eşyanız varsa 3 kapılı gardropları kullanmanız faydalı olacaktır. Gardrop modellerinde aynalı olanlar yatak odanızı daha güzel gösterecektir. Puf ve makyaj masasına da yer açarak yatak odası dekorasyonunda lüks tasarımların ağırlığını gün yüzüne çıkarabilirsiniz.

Miami Yatak Odası Takımı
Miami Yatak Odası Takımı

Zariflik ve ihtişamın yatak odası dekorasyonuna fazlaca yansımasını sağlayan lüksolarak mobilyalar ile alabildiğine farklı dekorasyonlar yapabilirsiniz.
Gardroplarda kullanılan kapaklar üzerinde lüks çizgilerin izlerini görmenizde mümkündür. Klasik çizgiler dekorasyonda fark yaratan ve yatak odanızı özel kılan unsurlardır.

Klasik köşe takımlarına da dekorasyonda yer bularak dekorunuzu biçimlendirebilirsiniz

3 boyutlu lüks mobilyalar bir resmin tamamlayıcısı olduklarından dekorun olabildiğince zengin görünmesini de sağlarlar. Klasik aksesuarları da dekorlarda unutmamalısınız. Örneğin; dresuarlar, josefinler ve bench modelleri Eşsiz ve ender özellikli lüks mobilyalardır.

Klasik mobilya tasarımları içinde dekorda kullanabilecğiniz yegane modellerdir. Klasik dresuar modelleri, yaşama alanlarınızın dekorlarında değişiklik yaparak daha kaliteli görünmelerini sağlar. Bench modelleri de derinlik katarak, dekoru fazlaca lüks gösterir. Josefinler belki de dekorların en kibar eşyalarıdır. Her yönüyle bunu dekora yansıtırlar. Gerek oturuş kolaylığı gerek konfor ve estetik görünüm ile bambaşka mobilya ürünleridirler.

Klasik mobilyalar ile en az modern mobilyalarda olduğu kadar hatta ötesinde bir sunum kalitesiyle dekor yapmanız mümkündür. Klasik mobilyalar ile yapacağınız dekorların güzelliğine siz bile inanamayacaksınız.