Salonlarda son zamanlarda sıklıkla görmeye alıştığımız değişik mobilya tasarımları harikulade şıklıklarından öte, benzersiz modelleri ile de akıllarda yer edinecektir. Salonunuzda ister kahve sehpası ister koltuk arkası sehpası olarak kullanabileceğiniz bu mobilyalar ile farklı dekorlara imza atabilirsiniz. Salonlarınızda son derece sıcak ve samimi bir atmosfer oluşturabileceğiniz bu mobilyalar ile salonlarınızın ambiyansını değiştirebilmenizde mümkündür. Klasik koltuk takımlarınızla güzel bir şekilde kombine edebileceğiniz bu sehpa modellerini aynı zamanda salonlarınızın başka bir yerinde de kullanmanız mümkündür.

indir

Orta sehpa ve yan sehpa olarak kullanabileceğiniz bu mobilya ürünleri ile dekorlarınıza canlı bir görünüm katabilirsiniz. Tamamen ahşap ve el yapımı figürler ile bezenmiş bu mobilya tasarımları ihtişamları ve zengin detayları ile de oldukça iddaalıdırlar. Ahşap renklerinin ağırlıkta olduğu bu mobilya ürünlerinde isterseniz başka renkleri de kullanabilirsiniz. Krem rengi ve bej modellerin de oldukça moda olduğunu hatırlatmakta fayda var. Klasik varaklı ve oymalı motifler ile de zengin bir ihtişama kavuşan sehpalar her yönüyle ilginizi çekecektir.

Klasik sehpanızın ayaklarında kullanılan ince detaylarda görülmeye değerdir. Oldukça havalı olan bu mobilya modelleri ile misafirlerinizi kendinize hayran bırakacaksınız. Gösterişi ve ihtişamı seven biriyseniz, mutlaka bu mobilya modellerine bakmanızı tavsiye ederiz. Kolay taşınabilir ve hafif olmalarıyla dikkat çeken bu mobilya modelleri
kullanışlılıklarıyla ve işlevsellikleriyle de öne çıkmaktadırlar. Her açıdan size avantaj sağlayacak bu modeller ile kendinizi özel hissedeceksiniz.

images (4)

Koltuk arkası sehpalar dekoratif oldukları kadar inovatiftirler.

Dekorasyonu tamamen yansıtan bütünlüğe de sahiptirler. Dekorasyonun en şık şekilde görünmesini de sağlarlar. Dekorasyonun en büyük yardımcısıdırlar aynı zamanda. Estetikliği ve kaliteyi de beraber bulabileceğiniz bu mobilyalar çok işinize yarayacaktır.

Misafirlerinize yapacağınız ikramları en iyi şekilde sunarken yardım alabileceğiniz harika mobilya ürünleridir. Koltuk takımlarınızla beraber mükemmel bir duruş sergileyecek olan bu mobilya tasarımları yerden yüksek şekilde dizayn edilmeleri dolayısıyla da tercih edilmektedir.

Değişik sehpa modellerini de tercih edebilirsiniz. İsterseniz kare, yuvarlak ve dikdörtgen şekillerde de sehpa modellerini tercih edebilirsiniz.

Ahşap sanatının derin izlerini taşıyan bu olağanüstü mobilyalar ile dekorlarınız bir başka güzel olacaktır. Sehpa modelleri istenilen ölçülerde ve renklerde de yapılabilmektedir. Sehpa modelleri koltuk takımınızla güçlü bir konsept oluşturmanıza da imkan tanıyacaktır.

images (2)

Köşe koltuk takımlarıyla da beraber kullanabileceğiniz bu mobilyalar son derece güzel tasarımlardır. Çayınızı ve kahvenizi koyabileceğiniz ahşap sehpaların alt bölümündeki rafları da gazetelik ve dergilik olarak da kullanabilirsiniz. Çok geniş salonlarınız varsa koltuk arkalarının görünmesini istemiyorsanız koltuk arkası sehpa modellerine yer verebilirsiniz. Portatif modelleri olabildiği gibi sabit modelleri de mevcuttur. Bazen dar alanlarda bu sehpalar portatif olmalarıyla da dikkat çekmektedirler.

Bu sehpalar, salonlarınızda işlevsel özellikleriyle daha geniş alanlar oluşturmanıza da imkan tanıyacaktır. Salonlarınızın son derece alımlı olmasını sağlayacaklardır. Salonlar gerek dekor gerekse de görünüm itibariyle mükemmel olacaklardır. En kaliteli koltuk yanı sehpaları olarak kullanabileceğiniz bu mobilyalar ile dekorlarınız fevkalade güzel görünecektir.

Koltuğunuzun yanında, arkasında ya da ortasında kullanabileceğiniz bu mobilyalar ile çok farklı bir salon görünümü oluşturabilirsiniz.

Koltuk arkası sehpa modellerinin raflı olanlarına isterseniz kitap, cd gibi eşyalarınızı da koyabilmeniz mümkündür.  Koltuk arkası sehpa modelleri ile dekorlarınızı hem kalite hem de sunum olarak iki katına çıkarabilirsiniz.

Her açıdan sizi kendisine hayran bırakacak mobilya modelleri ile salonlarınızın değerine değer katacaksınız. İster ceviz ister beyaz lake ahşap koltuk arkası sehpa modelleri ile hayalini kurduğunuz salona kavuşabilirsiniz. Sizlerde beklentilerinizin ötesine geçip daha kullanışlı salonlara sahip olmak isterseniz salonlarınızda yeni moda olan koltuk arkası sehpa takımına yer açmalısınız.