Yaka odalarının vazgeçilmez parçalarından biri olan lüks gardırop modellerini her zevke ve tarza uygun tarsalayarark üretiyoruz. Klasik gardrop modellerinde zarafeti ve kullanım rahatlığını bir arada yansıtan ürünler ile evlerinizi renklendiriyoruz. Farklı dizayn ve tasarımlara sahip, özel el işçiliği ile tasarlanan modellerde genelde Osmanlı motiflerine yer veriyoruz. Ayrıca İtalyan tasarımlarında bulunduğu koleksiyonlarımız ile öne çıkan ürünleri sizlerin evlerine taşımayı amaçlıyoruz.

Genellikle 6 kapılı gardrop ile tamamlanan yemek odalarınız le konforu ayaklarınıza seriyoruz. Sedefli gümüş ve altın varaklara yer verilen bu eşsiz güzellikteki parçamızda yaşam stilinize uygun olan renk seçeneklerine göre üretiyoruz. Usta ellerden çıkan ürenlerimizde A sınıfı kaliteli ürünleri kullanarak ürünlerimizin zamanla deforme olmasını engellemeyi amaçlıyoruz.

Size sunduğumuz lüks gardrop modelleri ile yemek odanızda havayı her gün hissetniz için üretim kısmını her daim canlı tutuyoruz. Tamamı doğal ahşap ile hazırlanan gardroplar ile sizlere birinci sınıf ürünler tasarlayarak, evlerinizde ki konforun süreklliğini ve memnuniyetinizi göz önünde tutarak çalışıyoruz.

Kapaletti Klasik Yatak Odası
Kapaletti Klasik Yatak Odası
Akasya Klasik Yatak Odası
Akasya Klasik Yatak Odası

prenses-lüks-yatak-odasi