Klasik mobilyalar, geçmişin günümüze yansıması şeklinde ortaya çıkan tasarımlar olarak dikkat çekmektedirler. Klasik mobilya tasarımlarında en göze çarpan nokta bu mobilyalarda geçmişe ait izler görmeniz ve yaşanmışlıklar bulabilmenizdir. Günümüzde çağdaş üretim modelleri ile buluşan bu mobilya tarzları ile nostaljik bir görünüm oluşturabileceğiniz gibi aynı zamanda duygusal bir bağda kurabilirsiniz. Klasik mobilya takımları farklı yönleri içinde barındıran konseptleri ; yemek odası takımlarından yatak odası takımlarına kadar geniş bir yelpazeden sunabilmektedir. Klasik mobilya modelleri evlerinize farklı bir bakış açısı katmaktadır. Ayrıca lüks mobilya takımları, romantik ve nostaljik bir görünümü de evlerinize getirmektedir.

Sıcak ve samimi bir atmosferi de lüks mobilya tasarımları sayesinde dekorunuza başarıyla uygulayabilirsiniz.

Klasik mobilyalar ahşap tasarımlar oldukları için yaşam alanlarında güçlü bir duruş sergilemektedirler. Oldukça sağlam ve dayanıklı olan bu lüks mobilya tasarımlarını nesilden nesile aktarabilmenizde söz konusudur. Hem dekoratif olan hem de şık olan bu mobilya tasarımları evlerinizin daha güzel görünmesini sağlayacaktır. Klasik mobilya tasarımları üzerinde oymalı ve işlemeli süslemeleri görebilmeniz mümkündür.

Berensu Koltuk Takımı
Berensu Koltuk Takımı

Klasik mobilyalar dekoratif oldukları kadar kullanışlıdırlar.

Birinci sınıf malzemenin kullanıldığı kaliteli olan bu mobilya tasarımları ile değişik kombinasyonlar yapabilmenizde mümkündür. Modern koltuklarla kıyaslanmayacak kadar rahat ve konforlu olan bu mobilya tasarımları ile salonlarınızı hiç olmadığı kadar güzel gösterebilirsiniz.

Klasik ev konsepti ile evinizin tamamında ahşap tasarımlara yer vererek olduğundan daha hoş ve farklı dekorlar elde edebilirsiniz. Ahşap mobilyalar sağlık açısından da en uygun mobilya modelleri olarak öne çıkmaktadır. Yalnızca salonlarınızda değil aynı zamanda evlerinizin diğer bölümlerinde de kullanabileceğiniz lüks tarzdaki konseptlerle başarılı dekorlara imza atabilirsiniz.

Akasya Koltuk Takımı
Akasya Koltuk Takımı

Salonlarınızda oluşturacağınızda lüks konseptinizde daha çok toprak renklerini içeren koltuk takımlarını kullanmanızı tavsiye ederiz. Klasik koltuk takımınızla uyum gösterecek minik kırlentler ve yastıklarda kullanarak harika bir zengin ihtişama kavuşabilirsiniz. Ahşap koltuk takımlarınızdaki koltuk kolları üzerindeki oymalar ve lükens tarzı ayaklar estetik açıdan görsel bir derinliği dekorunuza aktaracaktır.

Olduğundan daha güzel ve şık bir salon dekoru elde etmek isterseniz lüks tarzda oluşturacağınız konseptle bunu yapabilirsiniz. Ayrıca salonunuzun dekorunda kullanacağınız perde ve halı renklerinin de koltuk takımı ile uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Aynı zamanda lüks koltuk takımlarında köşe koltuk takımlarını da kullanarak dekorunuza dinamiklik katabilirsiniz. Tek parça halinde kullanabileceğiniz bu koltuk takımı özellikle dar ve küçük salonlar için ideal bir seçimdir.

Klasik köşe koltuk takımları, evlerinizde daha etkileyici bir görünüm sunmaktadır.

Bu bakımdan lüks ev konseptlerinizde kullanabileceğiniz tasarımlar arasında köşe koltuk takımlarını mutlaka kullanmalısınız. Klasik tarzda yapacağınız konseptlerde kemik, bej, krem renkleri kullanabileceğiniz en güzel renklerdir.

Berensu Klasik Yemek Odası
Berensu Klasik Yemek Odası

Yemek odası dekorasyonlarında da lüks konsept oluşturmanız mümkündür. Açık renkte yapacağınız lüks mobilya konseptleri ile dekorunuzu çok daha etkileyici gösterebilirsiniz. Beyaz renk lüks yemek odası konseptlerinin vazgeçilmez unsurlarındandır. Açık renkli yemek odası takımınızın estetik bakımdan oldukça zengin bir görünümü beraberinde getirecektir. Yemek masası ve sandalyelerinde kullanılan lüks varak desenleri yemek odasına başka bir perspektiften bakmanızı sağlayacaktır.

Beyaz lake tarzındaki lüks masa ve sandalyeler üzerinde kullanılan altın ve gümüş gravürlerde harikulade bir görünümü beraberinde getirecektir. Yemek odalarında kullanılan konsol ve vitrin modelleri de harikulade görselliği beraberinde getirmektedir. Klasik konseptli bir yatak odası takımınızda lüks yatak modeliniz ile fark yaratabilirsiniz.

Yatak başlıklı lüks yatak takımınız yatak odanızın dekorunu en iyi şekilde gösterecek olan tasarımlardan biridir.

Ayrıca büyük boyutları olmayan gardrop modellerini dekorlarınızda kullanmanız ile dekoratiflik bakımından da oldukça zengin bir görünüm elde edebilirsiniz. Klasik yatak odası takımları içinde aynalı şifoniyer modelleri ile de dekorunuzu daha gösterişli hale dönüştürebilirsiniz.

Hayal Yatak Odası

Klasik yatak odası takımlarında en dikkat çeken tasarımlardan biri de komodin modellerinin çekmeceli olmasıdır.

Bu işlevsel yönü kuvvetli olan tasarımlar ile yatak odalarınızdaki dağınıklığın önüne geçebilirsiniz. Duvar rengi ile de orantılı olacak şekilde yatak odası tasarımlarını dekorlarınızda kullanırsanız, her açıdan çok daha güzel konseptler elde edebilirsiniz .