Klasik banyo dolapları, gerek tasarım gerekse de değişik görünümleriyle oldukça farklıdırlar. Klasik dolapları diğerlerinde ayıran en belirgin şey lüks çizgilerle ve belirli motiflerle yapılıyor olmalarıdır. Klasik banyo dolaplarının ahşap ve el yapımı olmaları da banyo dolaplarını bu kadar değerli ve etkileyici kılmaktadır. Klasik banyo dolaplarının kapalı ve çekmeceli olarak tasarlanması da banyonuza bambaşka bir görünüm kazandırmaktadır. Klasik banyo dolabınızın alt ve üst dolaplarına depolamak istediğiniz kişisel bakım eşyalarınızı koyabilirsiniz. Ahşap lüks banyo dolapları hem temiz hem de dekoratif bir görünüm sunarak lüks banyo takımlarının çok daha güzel görünmesini sağlamaktadır. Ceviz rengi ya da beyaz lake renklerin tercih edilebileceği bu lüks banyo dolaplarına mutlaka evlerinizin banyosunda yer vermelisiniz.

Asortie Banyo (1) - Kopya

Banyo aksesuarlarını da banyo dolabınızın raflarında değerlendirebilirsiniz.

Klasik banyo dolabınızdaki lavabo tasarımları da gerçekten görülmeye değer niteliktedir. Lavabolarda oval şekilli olanların çok tercih edildiğini görmekteyiz. Aynı zamanda musluklarda da lüks banyo dolabıyla uyumlu olanlar kullanılmaktadır. Klasik banyo dolabı tasarımları geniş ayna modelleri ile de oldukça şık ve gösterişlidirler. Banyonuza girdiğinizde direkt olarak dikkati üzerine çekecek şekilde yapılmış bu ayna modelleri ile banyolarınız harikulade olacaktır.

Banyo dolaplarında modern mobilyalara göre tercih edilmelerinin nedeni ise hem kullanışlılık hem de estetik açıdan üstün olmalarıdır. Banyo dolabınızın geniş iç hacime sahip olması da bu modelleri cazip kılmaktadır. Klasik banyo dolapları, ahşaptan yapılabildikleri için son derece dayanıklıdırlar. Banyolar rutubetin en fazla olduğu yerler oldukları için banyo dolaplarınızda uzun ömürlü olanları kullanmanızı öneririz. Modern banyo dolapları çabuk deforme oldukları ve yıprandıkları içinde banyolarda tercih edilmemelidirler. Klasik mobilyalar bu yönleriyle de modern mobilyaları gölgede bırakırlar.

IMG_6249

Klasik banyo dolapları ile oluşturacağınız dekorda uyumlu bir görünüm vermelidir. Banyonuzda boyut olarak da sığması oldukça kolay olan bu mobilyalar istenilen ölçülerde yapılabilmeleri nedeniyle de çok tercih edilmektedirler. İşlevsellikleri ile de oldukça şahane görünen bu lüks mobilya dolapları, suya karşı dayanıklı olmalarıyla da ilginizi çekecektir. Klasik banyo dolapları, az yer tutmaları ve daha fazla alan yaratmalarıyla oldukça öne çıkacaklardır.

Kolay açılabilen ve kapanabilen bu lüks banyo dolapları bu yönleriyle de çok gözdedirler.

Klasik banyo dolapları ile banyonuzda oldukça ferah ve aydınlık dekorlara kavuşmanızda mümkündür. Klasik banyo dolaplarının banyonuzdaki duşa kabin modelleri ile de ahenk yaratacak şekilde olması dekorunuzu da bütünleyecektir.

Asortie Banyo (3)

Klasik banyo dolaplarında daha geniş şekilde ayna kullanmanızda banyo dolaplarınızı daha çekici kılacaktır. Banyo dolaplarında lüks tasarımların oldukça değişik şekilleri de mevcuttur. Örneğin; duvara monte edilebilen ya da sabit ayaklı lüks banyo dolapları gibi.

İsterseniz parçalar halinde de lüks banyo dolabınızı kullanabilirsiniz. Klasik banyo dolabının alt ve üst dolaplarının birbirinden ayrılan modelleri de mevcuttur. Bu modellerde son derece şık bir görünüm yaratmaktadır. Klasik banyo dolaplarında Ahşap tasarımlar el yapımı olmaları dolayısıyla da harika tasarımlar olmalarıyla dikkat çekmektedirler. El emeği olarak üretildikleri içinde lüks figürleri de üzerinde görebileceğiniz bu banyo tasarımları sizlerden tam not alacaktır.

Modern banyo tasarımlarını yanında sönük bırakan lüks banyo tasarımları, banyonuza katacakları hava ile banyonuzu bambaşka bir görünüme büründürecektir. Eskitme şeklindeki banyo dolapları da fonksiyonellikleri ile beğeni toplayacaktır. Beyaz renklerin lüks banyo dolaplarında çok moda olduğunu söyleyebiliriz. Beyaz lüks banyo dolaplarının ferahlık ve aydınlık kattığı banyoların dekorları çok mükemmel durmaktadır.

Asortie Banyo (9)

İç açıcı modellere sahip olan bu tasarımlar, lüks yönüyle de sizi kendisine bağlayacaktır.

Klasik banyo modelleri özellikle kulplu kısımlarındaki ayrıntılarla da göz doldurmaktadır. Görsel olarak da sizlere eşsiz bir seyir zevki sunan tasarımlar ile olağanüstü banyo dekorları yapabilirsiniz. Klasik banyo dolaplarınızı banyolarınızda kullanarak tarzınızı banyonuzda da gösterebilirsiniz.