Günümüzde evlerin eskisi kadar büyük olmadığı bir gerçektir.

Modern tarzdaki evlerde yapılarının standart ölçülerde ve boyutlarda olduğunu görürüsünüz. Bu nedenle bu noktalarda kullanacağınız mobilya ya da tasarımlarda seçici davranmaya özen göstermelisiniz. Küçük yaşam alanlarınızda pratik ve fonksiyonel olan tasarımlara yer vererek oldukça hoş dekorasyonların ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Farklı renklerde ve özelliklerde olan mobilya tasarımlarını yaşam alanlarınıza taşıyarak harikulade bir ambiyansın oluşmasını sağlayabilirsiniz.

yapboz-3

Kompakt yapıdaki tasarımlar ile yaşam alanlarınızı çok daha mükemmel bir dekorasyon haline dönüştürebilirsiniz.

Küçük yaşam alanlarınızın her açıdan daha aktif bir noktaya taşıyabilirsiniz. Yerleşimi doğru ve planlı yaparak çok daha dikkat çekici bir dekorasyonun ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle köşe koltuk takımlarının varlığı ile yaşam alanlarınızı daha da dekoratif ve inovatif bir hale getirebilirsiniz.

Köşe koltuk takımları ile yaşam alanlarınızı daha efektif bir şekilde kullanabilirsiniz.

Özellikle açık renkli köşe koltuk takımlarının varlığı her açıdan yaşam alanlarınızın çok daha güzel görünmesine neden olacaktır. Bu yönüyle köşe koltuk takımlarını yaşam alanlarınızda kullanarak mükemmel dekorasyonlar elde edebilirsiniz.
Aynı zamanda L tipi ve U tipi koltuk takımlarının kullanımı oldukça hoş sonuçlar ortaya çıkaracaktır.

Son yıllarda oldukça popüler olan bu koltuk takımları ile yaşam alanlarınızı daha da efektif bir yapıya kavuşturabilirsiniz.

Köşe koltuk takımları yaşam alanlarınızda fark yaratmanızı sağlayacak olan tasarımlardır. Bu nedenle yaşam alanlarınızı daha da genişletmek için bu koltuk takımlarına yer verebilirsiniz. Köşe koltuk takımlarınızı çok daha köşeli bir hale getirebilirsiniz. Yaşam alanlarınızı ikiye bölerek harikulade bir yapıya kavuşturabilirsiniz.

Yaşam alanlarınızı kullanacağınız kitaplık modelleri ile ayırabilir ve bölebilirsiniz.

Tek bir odayı bu tasarımları kullanarak ikiye bölüp daha verimli hale getirebilirsiniz. Ayrıca hareketli seperatörler kullanarak çok daha güzel sonuçlar alabilmeniz mümkün olacaktır. Kompakt ve açık renkli olan tasarımlar ile yaşam alanlarınızı daha aktif bir yapıya kavuşturabilirsiniz.

duvardan-duvara-kitaplık-modelleri

Yatak odalarınızın yapısında kullanılan tasarımlar ile yaşam alanlarınızı çok daha güzel bir noktaya taşıyabilirsiniz.

Küçük evlerinizde yer vereceğiniz tasarımlar ile yatak odalarınızı daha da zenginleştirebilirsiniz. Özellikle bu odalarda kullanacağınız tasarımlarda daha modüler olan ve az yer tutanlara yer vererek harikulade dekorasyonlar ortaya çıkarabilirsiniz. Daha dekoratif ve inovatif olan tasarımları kullanarak yaşam alanlarınızda harikulade bir dekorasyonun ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Koyu-Renk-Yatak-Odası-Halı-Modelleri (1)

Yatak odalarında yer alan tasarımlarda daha ergonomik ve fonksiyonel olanlara ağırlık vererek harikulade bir atmosferin ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Yatak odalarınızın büyük olmasına gerek yoktur. Çünkü bu tasarımlar her yönüyle yaşam alanlarınızın çok daha gösterişli olmasına neden olacaktır.

Küçük olan çocuk odalarınızın dekorunda mümkün olduğunca esnek ve estetik olan tasarımlara yer vererek eşsiz ve gösterişli bir dekorasyonun ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Çocuklarınıza çalışma alanı yaratarak çok daha etkili bir yaşam alanlarının ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Mutfaklarınızda yer vereceğiniz mutfak dolapları ile yaşam alanlarınızı çok daha mükemmel bir noktaya taşıyabilirsiniz.

Her açıdan yer vereceğiniz ahşap tasarımlar ile dekorlarınızda fark yaratmanız mümkün olacaktır. Mutfaklarınızda yer vereceğiniz masa ve sandalye tasarımları ile daha fonksiyonel bir hale getirebilirsiniz. Mutfaklarınızda kullanacağınız açık renkli ve dayanıklı olan tasarımlar ile mutfaklarınızda fark yaratabilirsiniz.

mutfak2

Bu tasarımları da çekmeceli ve raflı olanlar mutfaklarınızı çok daha etkili kullanabilirsiniz. Mutfak tasarımlarında özellikle küçük ve fonksiyonel olan tasarımlar her yönüyle avantaj sunacaktır. Bu bakımdan mutfak tasarımlarında mümkün olduğunca işlevsel ve kolaylık sağlayan tasarımlara yer vermelisiniz.