kosk-fiskos-takimiKova burcunda doğan kişiler son derece yaratıcıdır. Onlar için önemli olan zıtlıkları aktarabilmek olacaktır. Asi, hareketli ve çılgın olan kova burcu kadınları ve erkekleri aynı zamanda özgürlüklerine de son derece düşkün kişilerdir. Kovaların son derece farklı ve hareketli bir kişilikleri vardır. Genellikle dışarıda enerji kaybettiklerini düşünmektedirler. Bu nedenle evlerinin rahat olması onlar için son derece önemlidir. Evinde dinlenmek isteyen kova burcunun tercihi olan mobilyalar son derece yaratıcı olan modellerdir. Kesinlikle lüks tarzda yapılan döşemelerden hoşlanmayan kova burcu için önemli olan değişik ve çılgınlıkların olmasıdır. Evlerinde özgün ve yaratıcı tasarımların olmasına özen gösteren kovalar aynı zamanda uzaya ve bilim kurguya da önem vermektedir.

Kova burcunun tercihi olan mobilyalar genellikle modern ve fütürist olan modellerdir. Uzay derinliğini ifade eden mavi renk de kova burcunda olanların sevdiği modellerdendir. Aynı zamanda metalik gri ve lacivert olan mobilya tonları da kovalar tarafından tercih edilmektedir. Kovaların bilinen en önemli özelliği kararsızlıklarıdır. Oldukça yaratıcı olan kovalar değişimden de hoşlanmaktadır. Bu nedenle evlerinin dekorlarını da sık sık değiştirmektedirler.

asiyan-jozephine

asortie-lüks-berjer

Kova burcunun tercihi olan mobilyalar genellikle asimetrik olan modellerdir. Grafik desenlerden de hoşlanan kovalar modern olan tasarımlardan hoşlanmaktadır. Hem renkli, hem özgün hem de canlı olan kovalar için orijinal olmak bir ihtiyaçtır. Kova burcu kadını da erkeği de kesinlikle farklı olmak istemektedir.

Kova burcunun tercihi olan mobilyalar genellikle gökyüzünü ifade eden tonlardır. Açık alanları seven kovalar evlerinde yıldızları ve gökyüzünü görebilecekleri odaların bulunmasından hoşlanmaktadır. Dolayısıyla onlar için önemli olan açık olan onlara özgürlüğü ifade edebilecek renklerdir. Kova burcu insanı aynı zamanda fantastik olan mobilyalardan da hoşlanmaktadır. Farklı tasarımları denemekten hoşlanan bir kovanın evinde her türlü tasarımdan eşya bulmanız mümkün olacaktır. Önemli olan farklı, yaratıcı, hareketli olmak ve kesinlikle sıkıcı olmamaktır.