Sandalyeler, günlük hayatınızda en çok kullandığınız mobilya tasarımlarıdır.

Bu bakımdan yaşam alanlarınızda kullanacağınız sandalyelerin kullanışlı ve işlevsel olmasına dikkat etmelisiniz. Sandalye tasarımları evlerin en çok kullanılan eşyalarıdır. Sandalyeler, dekorasyonların tamamlayıcı aksesuarlarındandır. Sandalye tasarımları içinde kolçaklı modeller, gerek rahatlık gerekse de estetik açıdan çok ön plana çıkmaktadır. Kolçaklı sandalyelerde otururken rahatlığı ve konforu daha fazla hissedersiniz. Standart ve normal sandalye modellerine göre daha şık olan ve oturuş kolaylığı sağlayan bu sandalye modelleri ile yapacağınız dekorasyonlar, diğer dekorasyonlardan çok daha güzel ve gösterişli olacaktır.

amber-kolcakli-sandalye_51275232_mudo

Kolçaklı sandalye modellerini diğer sandalyelerden ayıran özellik elbette sunduğu konfor ve rahatlıktır.

Kolçaklar sayesinde kollarınızı sandalyeye dayayabileceksiniz. Diğer sandalyelerdeki rahatsız edici sırt ağrılarını bu sandalyelerde yaşamayacaksınız. Oldukça ergonomik olarak yapılan bu sandalye modelleri ile dekorasyonlarınızı daha da güzelleştirebileceksiniz. Kolçaklı sandalye modellerini yalnızca salonlarınızda değil aynı zamanda yemek odalarında ve bahçe dekorasyonlarında da kullanabilirsiniz.

Kolçaklı sandalye modelleri farklı renklerde ve ölçülerde yapılabilmektedir.

Tamamen ahşap ve el yapımı olan bu mobilya tasarımları ile evlerinizin dekorunu daha fazla ön plana çıkarabilirsiniz. Kolçaklı sandalyelerle birlikte kullanacağınız sehpa modelleri de son derece hoş durmaktadır. Bu sandalye modelleri sayesinde misafirlerinizi daha güzel ağırlayabileceksiniz. Kolçaklı sandalye modellerinde açık renkli ve ahşap olan tasarımlar daha şık ve alımlı görünmektedir.

Kolçaklı tasarımlar geniş oturuş hacimleri ile daha rahat ve konforlu bir şekilde oturmanızı sağlarlar.

Standart sandalyelerin aksine daha az yer kaplarlar. Bu özellikleri nedeniyle kullanacağınız masanın etrafına istediğiniz şekilde bu sandalye modellerini konumlandırmanız mümkündür.

alfredo-kolcakli-sandalye-kahverengi_48765577_mudo

Bahçelerinizde kullanacağınız kolçaklı sandalye tasarımları sayesinde bahçenizde rahatça ve keyifli bir şekilde oturabileceksiniz. Özellikle bahçelerinizde kullanacağınız kolçaklı sandalye modellerinin daha açık renklerde olmasına özen göstermelisiniz. Örneğin; beyaz, gri renkli kolçaklı sandalyeler ile bahçelerinizin dekorasyonunu hem görsel olarak hem de rahatlık bakımından zenginleştirebilirsiniz.

Her çeşit ürün tasarımına sahip olan bu sandalye modellerinin ahşap modelleri en çok tercih edilenlerdendir. Ahşap renkli tasarımlar gerek dayanıklılık gerekse uzun ömürlü kullanım sundukları için çok ilgi görmektedir. Ahşap mobilya tasarımları, ister lüks ister modern tarzda olsun farklı ürün çeşitleri yaşam alanlarınızın daha kullanışlı hale gelmesini sağlayacaktır. Ahşap kolçaklı sandalye modellerini evlerinizin salonlarında ve yemek odalarında kullanabilirsiniz.

Kolçaklı sandalye tasarımları içinde metal ferforje tarzında üretilenlerde mevcuttur.

Bu tarzdaki sandalye modelleri daha çok bahçeleriniz için uygundur. Bahçenizin dekorunda yer vereceğiniz bu sandalyeler ile uyumlu sehpalar kullanarak bahçenizi daha hareketli bir yere dönüştürebilirsiniz. Ferforje kolçaklı sandalyelerinizin daha konforlu olması için yastıklar kullanmanızı öneririz. Ferforje tarzındaki kolçaklı sandalyeler çürümeye ve aşınmaya karşı dayanıklıdırlar. Bu zarif sandalye modelleri ile bahçenizde romantik bir hava estirmenizde mümkündür.

Casual-outdoor-garden-font-b-patio-b-font-furniture-wrought-font-b-iron-b-font-balconies

Kolçaklı sandalye modellerinin hasır ya da bambu tarzında yapılanları da bahçeleriniz için ideal tasarımlardır.

Hasır olan kolçaklı sandalyeler, renkleri ve estetik açıdan sundukları görsellik ile bahçelerinizin daha da şık görünmesine neden olacaklardır. Sade ve düz hatlara sahip olan masa tasarımları beraber bu hasır kolçaklı sandalye modellerini kullanarak ortay daha güzel sonuçlar çıkartabilirsiniz. Sandalyelerin şeklide dekorasyonda önemli ölçüde rol oynamaktadır. Sandalye modellerinin düz ve sade görünüme sahip olması dekorunuzun daha derli toplu ve düzgün görünmesini sağlamaktadır.

Klasik tarzda üretilen kolçaklı sallanan sandalye modelleri de dinlenmenizi sağlayacak en ideal tasarımlardır.

Klasik modellerde ve kendine özgün tarzda üretilen bu sandalye modelleri ile konforu daha fazla hissedeceksiniz. Uzun ve yorucu bir günün sonunda ayaklarınızı uzatıp rahatça oturup dinlenebileceğiniz bu sandalye modelleri ile son derece keyifli dakikalar yaşayacaksınız.

168247226_tn30_0

Sallanan sandalyelerin ayaklarındaki lukens tasarımlar bu sandalye modellerinin daha lüks ve modern durmasını sağlıyor. Klasik tarzdaki bu sandalye modelleri ile evlerinize farklı bir boyut kazandırabilmeniz mümkündür. Evinizin her köşesinde kullanabileceğiniz kolçaklı sandalye modelleri ile yaşam alanlarınızı işlevsel açıdan olduğu kadar rahatlık bakımından da farklı bir yere dönüştürebileceksiniz.