İtalyan stili lüks koltuk takımları, ihtişamı ve asaleti hayatlarında görmek isteyenlerin vazgeçemeyeceği mobilya ürünlerindendir. Gösterişli ve zarif olmalarının yanında şıklıklarıyla da öne çıkan koltuk ve kanepe takımları ile evlerinizi istediğiniz şekilde dekore edebilirsiniz. Yapacağınız dekorunuzda çok fazla dikkat çekmek istiyorsanız İtalyan stilli modelleri kullanmanızı mutlaka tavsiye ederiz. Hem kalite bakımından hem de konfor açısından diğer koltuk modellerine göre oldukça yüksek standartlarda üretilen bu İtalyan tasarımları ile rahatlığı en üst noktada yaşayacaksınız. Her yönüyle sizleri tatmin edecek olan İtalyan tarzı kanepe ve koltuklarda oturmanın keyfine doyamayacaksınız.

İtalyan tarzı koltukların ve kanepelerin özellikleri nelerdir ?

Mikanos Koltuk Takımı
Mikanos Koltuk Takımı

Bu tarzda üretilen koltuk ve kanepeler rengarenk renklerde üretilmiyorlar. Oldukça sade ve doğal renklerde üretiliyorlar. Aslında şıklıkları ve asillikleri de bundan kaynaklanıyor. Şıklığın, zarafetin ve konforun göz alıcı uyumunu bu koltuklar üzerinde görebilmeniz mümkündür. İtalyan tarzı stillerde üretilen bu lüks ve görkemli lüks koltuklar evlerinizin görünümüne değer katacaktır.

Renk olarak da beyaz renk fazlasıyla tercih edilmektedir.

Bunun yanında ağır pastel renklerde İtalyan tarzı koltuk ve kanepelerde harikulade bir görünüm sunmaktadır. İtalyan tarzı lüks koltuk takımlarında varak işlemeleri ve gravür sanatının motiflerini de bulabileceksiniz. Ahşap ve el yapımı olan bu koltuklarda birinci sınıf kumaş ve döşemelik malzeme kullanılmıştır.

Estetik olarak da gerçekten güzel bir atmosfer sunan İtalyan tarzı koltuklar lüks ve gösterişli yapıları nedeniyle beğeninizi kazanacaktır. Klasik çizgiler ile İtalyan tarzının birleşmesi sonucu ortaya çıkan koltuk ve kanepelerin güzelliği gerçekten görülmeye değer kalitededir.

Akasya Koltuk Takımı
Akasya Koltuk Takımı

Aynı zamanda kolay silinebilir ve temizlenebilir olmasıyla da avantaj sağlayan bu son derece kullanışlı tasarımlar ev hanımlarının kalplerinde yer edinecektir. Yerden 30-40 cm yükseklikte üretilen ve bu sayede altları rahatça temizlenebilen İtalyan koltuk takımları az yer kaplamalarıyla da sizleri kendisine hayran bırakacaktır. Dekoratif olmalarının yanında oldukça da fonksiyonel olan bu tasarımlar ile oturma odalarınıza yeni bir pencereden bakabileceksiniz.

Klasik İtalyan koltuk takımları 2 koltuk ve 2 berjer modelinden oluşmaktadır.

Koltuk takımları 3 ya da 4 kişilik kapasiteye sahiptir. Tekli koltuk takımları da ikili koltuk takımlarını oldukça hoş göstermektedir. Tekli berjer takımlarının arkası yüksek olduğu için oturuş rahatlığı ve kolaylığı sunmaktadır.

Koltuklarda kullanılan ahşap kollarda lüks görüntünün daha da hoş görünmesini ve etkileyici olmasını sağlamaktadır. İtalyan tarzı koltuklarda kullanılan ahşap ayak modelleri ise son derece alımlı durmaktadır. Ahşap kolların ve ayakların üzerlerinde kullanılan lüks çizgi ve desenler dikkat çekici unsurlar olarak göze çarpmaktadır.

Oturma odanızda oluşturacağınız dekorasyonu son derece hoş göstermenizi sağlayacak bu tasarımları mutlaka incelemenizi ve evlerinizin en güzel noktalarında yer vermenizi tavsiye ederiz. Bazı tasarımlarda kullanılan çiçek figürleri de koltuk takımlarına başka bir boyut getirmektedir.

versace-lüks-koltuk-takimi

İtalyan tarzı kanepe takımlarında da işlevsellik ve rahatlık unutulmamıştır.

Klasik koltuk takımlarını aratmayacak niteliklerde tasarlanan bu mobilya ürünlerini de salonlarınızda ya da oturma odalarınızda kullanabilirsiniz. Ahşap olan ve tamamen el yapımı olarak yapılan bu kanepelerde ihtişamlı görünümleriyle başınızı döndürecektir.

İtalyan lüks kanepelerde geniş iç hacimleri sayesinde oturuş rahatlığını ve konforu hissedebileceksiniz. Ahşap ve orta sehpa modelleri ile harika bir kombin oluşturabileceğiniz bu kanepeler ile görsel zenginliği de evinize taşıyacaksınız.
İsterseniz italyan tarzında üretilen bu kanepe ve koltuk takımları ile yetinmeyip, İtalyan köşe koltuk takımlarını da yaşam alanlarınızda düşünebilirsiniz.

Koltuk ve kanepe takımları ile misafirlerinizi ağırlamakta yetersiz kalıyorsanız, mutlaka daha fazla kapasiteye sahip olan köşe koltuk takımlarına dekorlarınızda yer vermelisiniz. Köşe koltuk takımları da İtalyan stillerde üretilen yapılarıyla hem şık hem de bir o kadar endamlı görünmektedir.

Salonlarınıza daha farklı bir hava katmayı düşünüyorsanız, o zaman mutlaka İtalyan tarzı köşe koltuk takımlarını evlerinizde kullanmalısınız.

Sizlerde evlerinizde bambaşka ve sıcak bir ortam oluşturmak istiyorsanız bunu lüks İtalyan tarzı koltuk ve kanepe takımlarını dekorlarınızda tercih ederek yapabilirsiniz. İtalyan stilleri ile evler artık olduğundan çok daha güzel ve şık olacak.