Yemek odası takımları yemek salonunda veya salonunuzda koleksiyonu tamamlayan bir parçadır. Önemli bir alan kaplar ve istediğiniz sitil, boyut ile ruh dünyanızı ve çevrenizi şekillendirebilirsiniz.

İnegöl lüks yemek odası takımları birçok farklı malzemeden yapılabilir. Ahşap, cam, mermer gibi malzemelerdir örneğin. Her malzeme için farklı varyasyonlar ve tasarımlar yapılabilir. Bir ahşam seçiminde ne tür renk ve kaplama seçeceğinize karar verebilirsiniz. En sağlıklı seçimi hayat tarzınızın durumuna göre yapabilirsiniz. İnegöl lüks yemek odası takımları yuvarlak veya dikdörtgen masa olabilir. Yuvarlak masalar genellikle 160 – 180 cm çapındadır. Dikdörtgen masalar ise 120 – 220 cm uzunluklarında olabilmektedir. İnegöl lüks yemek odası takımları yükseklikleri 100 cm olup, istenildiğinde daha düşük yükseklikte imalatlar yapılmaktadır. 8 adet sandalyesi olan lüks yemek odası takımlarında ayrıca bir adet ayna ve aksesuarları, gümüşleri, bakırları ve değerli antika ürünlerinizi koyabileceğiniz camekânlı dolaplar bulunmaktadır.

Klasik yemek odası takımları konforlu, ergonomik, dayanıklı ve kolay silinebilir özellikleriyle evinizde ki köşesinde mutluluklarınıza ortak olmaktadır.

Bedesten Klasik Yemek Odası
Bedesten Klasik Yemek Odası
Berensu Klasik Yemek Odası
Berensu Klasik Yemek Odası
Elena Klasik Yemek Odası
Elena Klasik Yemek Odası
Sidelya Klasik Yemek Odası
Sidelya Klasik Yemek Odası