İkizler burcu sürekli yenilik peşindedir. Aynı zamanda çok neşeli ve tutkulu olan ikizler burcu insanı için önemli olan evinde enerjisini verimli değerlendirmesidir. Dolayısıyla bu nedenle ev seçimi yaparken hem geniş ve rahat hem de aydınlık bir ev tercih etmek isterler. Onlar için dar bir alana sıkışıp kalmak kesinlikle en kötüsüdür.

ikizler-burcu-dekorasyonu-1

Modern tasarımlardan hoşlanan ikizler burcunun kızı da erkeği de dekorasyonda farklılığı ve çeşitliliği sevmektedir. Çok fazla eşyanın gereksiz yere evlerinde yer alması onları son derece rahatsız hissettirecektir. Modern tasarımlardan hoşlanan ikizler burcunun tercih ettiği mobilyalar ruhlarındaki değişkenliği yansıtmaktadır. Sürekli olarak yenilenmeye ve değişikliğe ihtiyaç duymaları onların evlerinin dekorasyonunu sık sık değiştirmelerine neden olmaktadır.

 ikizler-burcu-dekorasyonu-2

İkizler burcunun tercih ettiği mobilyalar genellikle açık mavi, gri ve canlı sarı tonlarındadır. İkizler burcunda olan kişiler için sarı, kırmızı, yeşil, mavi, turuncu gibi pek çok farklı rengin canlı tonları vazgeçilmezdir. Elektronik cihazlara da son derece düşkün olan ikizler burcundaki kişiler evde bulunan her şeyin dengeli be uyumlu birlikteliğinden hoşlanmaktadır. Halı, lamba, duvar, koltuk takımları gibi her şeyin son derece şık olması ve tüm renklerin birbiri ile dengeli şekilde uyumlu olması ikizler burcunda olan kişilere enerji verecektir.

ikizler-burcu-dekorasyonu-3

İkizler burcunun tercih ettiği mobilyalar oldukça farklı tasarımlarda olabilir. Sürekli değişik dekorlar isteyen ikizler burcu insanı birkaç ayda bir evlerinin dekorasyonu değiştirmekten hoşlanacaktır. Aynı zamanda ev değişikliği de ikizler burcunda olan kişilerin sık sık yaptıkları şeylerdendir. Teknolojiyi yakından takip eden ikizler burcu aynı zamanda eski olan tarihi değeri olan eşyaların da değerini bilmekte ve onları özenle saklamaktadır. Şık resimler de ikizler burcunun tercih ettiği mobilyalar üzerinde bulunabilir. Duvarların pahalı tablolarla süslenmesi de ikizler burcunun oldukça hoşuna gitmektedir. İkizler burcu için sanat son derece kıymetlidir. Kitaplıkları da onların vazgeçilmezidir. Özellikle modern eserleri okumaya bayılırlar.