Oturma odası tasarımları, evlerin en fazla kullanılan mobilyalarındandır.

Oturma odası mobilyalarında kullanacağınız konforlu ve rahat olan mobilyalara ağırlık vererek çok daha güzel dekorlara imza atabilirsiniz. Kullanacağınız mobilyalarda açılıp kapanabilme özelliğine sahip olanları tercih ederseniz çok oturma odalarınızı daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. Oturma odalarında modern koltuk takımları, renkleri, özellikleri, tasarımları ve rahatlıkları ile en gözde modellerdendir. Dekoratif ve inovatif olmaları ile de göz dolduran bu tasarımlar dekorasyonlarınızın çok daha güzel ve etkileyici görünmesine neden olacaktır. Kumaş kaliteleri ve tarzları ile koltuk takımları, yaşama alanlarınızın çok daha iyi görünmesini sağlayacaktır.

Gül İpek Koltuk Takımı
Gül İpek Koltuk Takımı

Modern tarzdaki koltuk takımlarında daha çok minimalist ve modern çizgilerin hakim olduğu bir gerçektir. Özellikle renk tonlarında modern oturma gruplarında gri ve kırmızı tonlarının kullanımı oldukça yaygındır. Buna ek olarak kahverengi tonlarının kullanımı da koltuk renklerinde oldukça hoş durmaktadır.

Klasik tarzda bir oturma odası grubunu tercih etmeyi seviyorsanız, o zaman daha çok koyu renkli koltuk takımlarına ağırlık vermelisiniz. İşlevsel olan aynı zamanda da estetik güzelliğe sahip olan bu koltuk takımları ile oturma odalarınızda fark yaratabilirsiniz. Bir kanepe ve ikili berjer takımından oluşan lüks oturma grubunuzla oturma odalarınızı görsel olarak daha cazibeli kılabilirsiniz. Ayrıca bu koltuk takımları sundukları rahat oturuş kolaylıkları nedeniyle de konforu en üst düzeyde yaşamanıza sebep olacaklardır.

Klasik oturma grupları ile yaşam alanlarınızı değerli kılın.

Bu tarzdaki oturma gruplarında en dikkat çeken unsur elbette ihtişamlı ve havalı görünümleridir. Farklı renklerde ve özel ölçülerde yapılabilen bu koltuk takımları ile yapacağınız dekorasyonlar çok daha güzel ve farklı olacaktır. Diğer koltuk modellerine göre son derece zarif ve zarafetli olan bu koltuk takımları ile evlerinizi saray ihtişamına kavuşturmanız mümkündür. Ayrıca bu tasarımların yerden yüksek şekilde yapılıyor olması da dışarıdan bakıldığında daha hoş durmalarını sağlayacaktır.

Elita Koltuk Takımı
Elita Koltuk Takımı

Sağlamlık ve dayanıklılık bakımından da lüks oturma grupları diğerlerini gölgede bırakmaktadır. Tamamen ahşap ve el yapımı olan bu tasarımlar ile yaşam alanlarınızı daha değerli hale getirebilirsiniz.

Kırmızı oturma grupları

Kırmızı renkli oturma odası takımları ile oturma odalarınızın ahengini değiştirmeniz mümkündür. Klasik koltuk takımlarını çok sıkıcı buluyorsanız ve dekorunuzda daha etkileyici ve iddialı koltuk takımları görmek istiyorsanız o zaman mutlaka kırmızı koltuk takımlarına dekorlarınızda yer vermelisiniz.

kırmızı-koltuk-takımı-modelleri-ve-fiyatları

Kırmızı renkli koltuk takımları çekicilikleri ve cezbedicilikleri ile her zaman oturma odalarınızın daha alımlı görünmesine yardımcı olacaklardır. Ayrıca minik yastıklar ile destekleyeceğiniz bu oturma odaları ile yapacağınız dekorasyonlar diğerlerinden oldukça farklı ve ilginç olacaktır.

Sehpa modelleri ile de uyum yakalayacağınız kırmızı koltuk takımları ile evlerinizin ambiyansını çok daha farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Kırmızı koltuk takımlarının asaleti oturma odanız üzerinde olumlu bir etki bırakacaktır.

Elit tarzda oturma grupları

Son derece lüks ve kaliteli olan bu koltuk takımları ile oturma odalarınızı daha konforlu ve çekici hale getirebilirsiniz. Lüks koltuk takımları yumuşak dokuları ve kaliteli kumaşları ile yüksek standartlarda bir rahatlık sunmaktadır. Bu koltuk takımlarında oturmanın keyfine doyamayacaksınız.

köşe-koltuk-modelleri-2

Oldukça ihtişamlı ve görkemli olan bu koltuk tasarımları ile yaşam alanlarınızın dekorunu da bir üst noktaya çıkarabilmeniz mümkündür. Ayrıca berjer koltuk takımlarının bu koltuk takımları ile birlikte kullanılması dekorun daha da hoş ve güzel durmasını sağlayacaktır. Ahşap tasarımları ile de oldukça hoş görünüm ortaya koyan bu koltuklar ile oluşturulan dekorasyonlarla evlerinizin oturma odalarını tanımakta zorluk çekeceksiniz.

Deri koltuk takımları

Deri tarzındaki oturma odası takımları, oturma odalarınızda hoş bir ambiyansın oluşturulmasını sağlayacaktır. Günümüzde özellikle genç nüfusun çok tercih ettiği bu tasarımlar ile oturma odalarınızı daha güzel dekore edebilirsiniz. Deri oturma odası grupları, konforlu ve rahat olmalarının yanında yaşam alanlarınıza kattıkları değerle de dekorlarınızı çok daha renkli hale getirecektir. Deri koltuk takımlarında kullanılan koltuk takımlarında renk olarak beyaz ve siyah tonlar oldukça güzel sonuçlar almanıza neden olacaktır.

beyaz-deri-koltuk-takımları

L ve köşe koltuk farkıyla oturma odalarınızı daha efektif kullanın.

Özellikle küçük ve dar salonların en ideal koltuk modeli olan L ve köşe koltuk tasarımları ile yaşam alanlarınızı daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Az yer tutan ve salonlarınızın daha geniş görünmesini sağlayan bu koltuk takımları ile evlerinizi alışılmış çizgilerin dışına çıkarabileceksiniz.