Göz Alıcı Klasik Dekorasyon Örnekleri

Klasik mobilya tasarımları ile yapılan dekorasyonlar hem daha alımlı hem de farklı olmaları nedeniyle dikkat çekmektedirler.

Klasik tarzdaki mobilyalar gösterişli ve görkemli oldukları için yaşam alanlarınıza başka bir boyut kazandıracaktır. Bu tarz mobilyalar modern tarzdaki mobilyalara göre daha az üretilmeleri ve el yapımı olmaları sebebiyle de tercih edilmektedirler. Daha dekoratif olan bu koltuk takımları rahat ve konforlu oturuş sapladıkları içinde modern koltuk takımlarını gölgede bırakmaktadırlar. Bu mobilya takımları uzun ömürlü kullanım sundukları ve sağlam oldukları içinde herkesin beğenisini kazanmaktadırlar.

Klasik motiflerle süslenen, el emeği olan bu şahane mobilyaların kalitesi de göz ardı edilemeyecek standartlardadır.

En güzel taraflarından biri de istenilen ölçülerde ve renklerde üretilebiliyor olmalarıdır. Klasik mobilyaların sundukları konforu diğer mobilya tasarımlarında bulabilmenize imkan yoktur. Her açıdan lüksü ve gösterişi bir arada bulmanızı sağlayacak olan bu tasarımlar ile yaşam alanlarınızı çok daha özel hale getirebilirsiniz. Dekorasyonlarınıza damga vurmak ve tarzınız daha iyi yansıtmak istiyorsanız mutlaka lüks tasarımları denmelisiniz.

Klasik mobilyalar üzerlerindeki varak ve gravür modellerinin yanı sıra parlak kumaşlarıyla da dikkat çekmektedirler.

Birinci sınıf kumaş ve döşemelik malzemenin kullanıldığı bu mobilya modelleri ile yaşam alanlarınızı daha çekici hale getirebilirsiniz. Koyu renkli koltuk takımları ile oluşturacağınız dekorasyonlarla yaşam alanlarınızda kalıcı izler bırakmanız mümkündür. Kapitone dikişli koltuk takımları lüks mobilya dekorasyonunuzun daha da şık durmasını sağlayacaktır. Bu tarz mobilyalar yaşam alanlarınızı daha da kuvvetlendirecektir. Renkler ve tonların uyumlu olması ile salon dekorasyonlarınızı çok daha şık ve göz kamaştırıcı bir hale getirebilirsiniz.

Yemek odası takımlarıyla da harika bir denge yakalamanızı sağlayan lüks koltuk takımları ile oluşturacağınız dekorlar ile yaşam alanlarınızı yüksek standart düzeyine taşıyabilirsiniz.

Yemek odası takımlarında yer alan masa ve sandalye tasarımlarının vitrin ve konsol modeli ile aynı paralellikte olmasına özen göstermelisiniz. Aynalı konsol modeli geniş aynası ile yemek odanıza derinlik ekleyecektir. Aynanın kenarlarında yer alan varak ve gravür figürleri yemek odası takımınızın daha da güzel görünmesini sağlayacaktır. Klasik tarzdaki masa ve sandalyelerin estetik görünümleri ve konforlu olmaları da lüks yemek odası takımınızın en büyük özelliklerindendir.

begonya_yemek_odasi-1

Klasik koltuk takımları, yaşam alanlarınızı daha şatafatlı bir hale getirecektir. Yerden bir karış yukarı da olacak tarzda üretilen bu koltuk takımları hem kolay temizlenebilmeleri hem de silinebilmeleri ile de lüks mobilya severlerinin en beğendiği tasarımlar arasında yer almaktadır. Ahşap olan kol ve ayaklar sayesinde daha estetik bir görünüme kavuşan bu koltuk takımları ile yapacağınız dekorasyonlar çok farklı olacaktır.

Yatak odası dekorasyonunda da lüks mobilya tasarımları ile fark yaratabilmeniz mümkündür.

Hem işlevsellik hem de görsellik itibariyle oldukça hoş manzaraların ortaya çıkmasını sağlayacak olan bu lüks yatak odası takımları ile yaşam alanlarınızı daha cazibeli bir hale kavuşturabileceksiniz. Yatak odası takımlarında yer vereceğiniz gardrop modelleri özellikle küçük boyutlu ve fonksiyonel tasarımlar olmaları nedeniyle lüks yatak odası dekorasyonunuzun daha fazla ön plana çıkmasını sağlayacaktır.

 

Yatak odasında kullanacağınız tasarımlar arasında yer alan şfoniyer modelleri görülmeye değer güzelliklerdedir. Şifoniyer tasarımlarının ayna modelleri yatak odanızdaki ambiyansın yatak odanıza farklı yansımasını sağlayacaktır. Gardop modellerinin çekmeceli olması ise daha fazla eşyanızı depolamanıza imkan tanımaktadır.

Klasik mobilya tasarımlarını banyolarınızda da kullanarak ortaya daha etkili sonuçlar çıkarabilirsiniz.

Banyonuzda kullanacağınız ahşap banyo dolabı ve lavabo modeli ile banyolarınızda fark yaratabilirsiniz. Açık renkli ve fonksiyonel olan lüks mobilya tasarımları ile dekore edeceğiniz banyolarınızda oldukça farklı bir hava estirebilirsiniz. Klasik tarzdaki banyo dolabınız ile banyolarınızı daha göz alıcı bir yere çevirebilirsiniz.

 

Banyonuzda kullanacağınız duşa kabin ya da küvet modeli ile de banyonuzda daha güzel bir dekor oluşturabilirsiniz. Banyonuzda fayans kullanımı da lüks tasarımların daha çok göze çarpmasını sağlayacaktır. Evlerinizde yapacağınız dekorasyonlarda lüks tarzdaki tasarımları kullanarak daha verimli sonuçlar alabilmeniz mümkündür.