Gökhan Özen’in Mütevazi Evi

Ülkemizdeki sanatçı ve şarkıcıların evlerinin genellikle oldukça pahalı muhitlerin olduğu semtlerde bulunması ve içlerinin yine aynı lüksteki eşyalarla donatılmış olması Gökhan Özen için geçerli olan bir özellik olmaktan oldukça uzak. Başarılı şarkıcı uzun yıllardır oturduğu mütevazi apartman dairesinde sakin ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Bu tarz basit bir evde yaşamanın kendisini daha çok mutlu ettiğini belirten Gökhan Özen evin dört bir yanını kendisi için önem arz eden ufak eşyalar ile doldurmuş durumda. Özellikle eski fotoğraflarını oturma odası ve salon gibi bölgelere yerleştiren şarkıcı bu şekilde arzu ettiği zaman anılarına bakma şansı buluyor.

gokhan-ozenin-evi

Evini kendi tabir ettiği gibi köşelere ayırarak belirli kullanım alanları oluşturan Gökhan Özen bu sayede dağınıklıktan kurtuluyor. En çok kullandıklarının ise müzik ve motivasyon köşelerinin olduğunu belirtiyor. Müzik köşesinde amatör bir stüdyo kurularak bestelerin doğuşu için gereken tüm müzik aleti ve ekipmanlar yerleştirilmiş durumda. Bu sayede herhangi uygun bir mekâna giderken ilhamını kaybetmek istemeyen Özen, en sevilen şarkılarını bu köşede oluşturmuş durumda.

Motivasyon köşesinde ise bugüne kadar medyada çıkan ve onu onurlandıran tüm haber ve ödüllerini toplayan şarkıcı, bu sayede hayallerine bir adım daha yaklaştığını kendine hatırlatarak müzik sektörünün zirvesine olan yolculuğunda kendine moral veriyor.

Eşyaları bakımından da modern bir yapıya sahip olan evde aşırıya kaçılmış herhangi bir detay görülmüyor. Koltuk takımlarından mobilyalara, yer döşemelerinden duvar renklerine kadar birbirleri ile uyumlu bir yapıda olan Gökhan Özen’in evi, ufak detayların kullanılması ile daha da şık bir hal almış.

Duvarda bulunan küçük lambalar ve enteresan tablolar sayesinde seyir zevkini arttıran ev, süs eşyaları ile de dikkat çekiyor. Bu tarz ufak süs eşyalarına ilgisi olduğu bilinen Özen, gittiği her şehirden topladığı ufak hatıralarını evinde sergileyerek hem kendisine hem de sevdiklerine hoş bir yaşam ortamı oluşturmuş durumda.