Fonksiyonel mobilya modelleri ile evleriniz ve yaşam alanlarınız oldukça şık ve güzel bir yer olacak. Küçük evler için en ideal tasarımlar olan bu fonksiyonel mobilya modelleri ile hayatınız daha da kolaylaşacaktır. Evleriniz için farklı dekorasyon fikirleri ve modelleri arıyorsanız, fonksiyonel mobilyalar tam bu işe uygun olarak tasarlanmıştır. Son derece şık ve dekoratif mobilyalara fonksiyonel mobilya modelleri ile kavuşmanız mümkündür. Her açıdan bakıldığında hayatınızın bütününe avantaj getirecek bu mobilyalar ile istediğiniz dekorasyonu da kolayca oluşturabileceksiniz. Fonksiyonel anlamda, rahatlığı bulabileceğiniz bu mobilya ürünleri ile kendinizi çok keyifli hissedeceksiniz.

Fonksiyonel-kanepe-modeli

Yer bakımından da evinizde tasarruf sağlamanızı sağlayacak bu fonksiyonel mobilya ürünleri ile istediğiniz şekilde evinizi dekore etmenizde mümkündür. Yer açmanıza olanak sağlayan oldukça güzel ve şık tasarımlar ile hem hayatınızı hem de yaşam alanlarınızı değiştireceksiniz.

köşe-koltuk-modelleri-2

Fonksiyonel özellikli bu mobilyalar, hayatımızın yavaş yavaş vazgeçilmezleri arasına girecektir. Özellikle yatak odası, oturma odası ve genç odalarında fazlasıyla kullanım kolaylığı ve rahatlık sunacak bu şahane mobilyalar ilerleyen zamanda evlerdeki yerini alacak gibi görünüyor.

Temizlik kolaylığı ve silinebilme özelliği ile aklınızın bir kenarında bulundurmanızda fayda vardır. Sizlerde evlerinizin her köşesinden faydalanmak istiyorsanız ve bunun için kullanabileceğiniz mobilyalar arıyorsanız fonksiyonel mobilya modellerini denemenizi öneririz.

Panello-Mobilya-Meridianoi-Yatak-Odası-Takımı

Koltuk akımlarının açılır kapanır özellikli olması, raylı ya da ayaklarının yerden yüksek olması gibi daha birçok fonksiyon oturma odası gruplarında görülmektedir. Koltuk takımlarının estetik ve esnek bir görünüme sahip olması da görsel açıdan görünüme getirilen bir fonksiyonelliktir.

Dahası, modern koltuk takımlarında koltuk kenarlarının geniş tasarımlı olması da işlevsellik açısından size avantaj sağlayacaktır. Koltuk takımınızın ön ve geriye açılır kapanır özellikli olması da bu fonksiyonel mobilya modellerini daha cazip kılacaktır.

yapboz-3

Yatak odası tasarımlarının da son yıllarda giderek fonksiyonel ve işlevsel olduğu bir gerçektir. Gardrop modellerinin sürgülü ve raylı olması bunun bir göstergesidir. Raylı ve sürgülü gardrop modelleri, herkesin beğenisini kazanmaktadır. Gerek geniş hacmi gerekse hızlı açılıp kapatılması ile gerçekten gözalıcıdır.

Gardrop modelleri fazla eşyalarınızı depolamanıza imkan tanıyan çekmeceleri ile de göz ardı edilmeyecek kadar özel ve güzel tasarımlardır. Askı bölümleri ile de göze çarpan bu mobilya ürünlerinden gözlerinizi alamayacaksınız. Gardrop modellerinin fonksiyonel rafları da eşyalarınızı koymanız için son derece elverişlidir. Ayrıca şifoniyer takımlarında kullanılan aynayla da harikulade bir görünümü yatak odanıza getirmeniz mümkündür.

yatak-odası-takımları

Yatak odasında kullanılan yataklarda ergonomik ve ortopedik olmaları ile bu fonksiyonelliği tamamlamaktadırlar. Yatak odasında daha fazla konfor arayanlar için tasarlanan bu fonksiyonel yatak modelleri ile yatak odanızın fevkalade görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

Genç odalarının da olmazsa olmazı olan fonksiyonel mobilya modelleri ranzalı ve bazalı yatak modelleri ile gençlerin sevgisini kazanacak. Bu modeller hem fazla yer tutmamaları açısından hem de diğerlerine göre daha fonksiyonel olmalarından ötürü fazlasıyla beğeni toplamaktadır. Genç odalarında pratik ve hareketli mobilya kullanımı oldukça fazlalaşmaktadır.

genç-odası-modelleri-ve-fiyatları

Genç odaları, fonksiyonel özellikleri ile genç odalarına bir anlamda bambaşka bir boyut getirecektir. Gençler fonksiyonel tasarımlara yataklarında da yer vermek istiyorlar. Bu yüzden de ön plana çıkan fonksiyonellik gençlerin yataklarında da kullanılmaktadır. Ortopedik ve ergonomik tasarımlar ile gençlerin kalbinde taht kuracak bu fonksiyonel modeller ile bambaşka bir dekorasyona sahip olabileceksiniz.

Fonksiyonel mobilya modellerinin hayatın her alanında bu kadar yaygın olarak kullanılmasının nedeni insanların hayatlarını hızlandıracak ve kolaylaştıracak mobilyalara sahip olmak istemeleridir. Aynı zamanda kullanışlılığı da bulabileceğiniz bu pratik tasarımlar fazlasıyla gönlünüzde taht kuracak.