Klasik yatak odalarından sıkıldıysanız ve biraz daha “ çılgın “ olarak tabir edeceğiniz ama aynı zamanda şık bir yatak odası yaratmak istiyorsanız, fantastik yatak odası modelleri tam size göre. Kısacası biraz farklılık, biraz modernlik ve biraz da şıklık arayanlara göredir bu model yatak odaları.

Fantastik Yatak Odaları ile Farkınızı Hissedin

Fantastik yatak odası modellerinde karyolalar kimi zaman bir istiridye kabuğundan ilham alınarak tasarlanmış, kimi zaman ise cam bir fanus, kafatası, salıncak ya da eski bir arabadan ilham alınarak değişik bir şekilde tasarlanmaktadır. Bu nedenle biraz değişiklik ve çılgınlık sevenlere göredir. Hayal gücünüzün sınırlarını ne kadar zorlayabilirseniz, o kadar değişik tasarımlarla karşılaşabilirsiniz. Farklılık ve çılgınlık kavramları sizi anlatıyorsa yatak odanızda bu modelleri kullanarak kendi tarzınızı evinize yansıtabilirsiniz.

Yatak odanızda fantastik yatak odası mobilyalarını kullanarak kendinizi hayal ettiğiniz bir dünyada kolaylıkla bulabilirsiniz. İsterseniz bilimkurgu filmlerinden bir sahne yaratabilir, isterseniz masallardaki gibi bir yatak odasına sahip olabilirsiniz bu mobilyalarla. İnternetin çok geniş ve yaygın bir kullanım alanının bulunması sayesinde fantastik mobilyaları araştırabilir, bilgi edinebilir ve kendi tarzınıza en çok uyan mobilyaları kolaylıkla belirleyerek seçimlerinizi yapabilirsiniz. Eğer yatak odanızda değişik bir dekorasyon tarzı denemek istiyorsanız ve kafanızda belirli bir fikir yoksa internet üzerinde bulunan değişik dekorasyon anlayışına sahip yatak odalarını inceleyebilir, bulduğunuz fikirleri kendinize uyarlayarak geliştirebilirsiniz.

fantastik-yatak-odalari

fantastik-yatak-odasi

fantastik-yatak-odasi-takimi

2014 Yılının Modası Fantastik Yatak Odası Takımları

Fantastik yatak odası modelleri ceviz, maun, gürgen, teak gibi tamamen doğal ve sağlam malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Sunta vb. sıkıştırılmış malzemeler bu mobilyaların üretiminde kullanılmadığı için sağlamlıkları konusunda herhangi bir şüphe yaşamanıza gerek kalmaz.

Günlük hayatın sıradanlığından evinizde oluşturduğunuz ortamda uzaklaşmak, hayatınıza fazlası ile renk katmak ve hayal gücünüzün sınırlarını fazlası ile zorlamak istiyorsanız fantastik yatak odası modellerini inceleyerek kendi hayal gücünüze en uygun olan fikirleri evinizden başlayarak hayata geçirebilirsiniz. Firmaların değişik tasarımlar ile ürettiği mobilyalar arasından istediğinizi kolaylıkla seçebilirsiniz.