Ev dekore etmek özellikle kadınlar için eğlenceli bir o kadar da zor bir süreçtir. Eski evinizi değiştirip dekore etmek ya da yeni ev kurmak mobilyalarla dekore etme esnasında olması gereken eşyalar vardır. Bu eşyaların neler olacağı ve nasıl kullanılması gerektiği dekore edilirken dikkat edilmesi gerekenleri sizlere aktaracağız. Evinizi dekore ederken yapılması gereken ilk şey dekoratif mobilya seçiminde sizin tarzınızı yansıtacak ve evde oluşturmak istediğiniz sportif ya da lüks havayı yansıtacak renklerdir. Dekoratif mobilya alanında geniş yelpaze mevcuttur ve bunlardan evinizde oluşturmak istediğiniz temanın uygun renklerini bulabilirsiniz. Yapacağınız bu dekoratif dokunuşla evinizi mutluluğu ve sıcaklığı bulduğunuz müthiş bir yaşam alanı haline getirebilirsiniz.

dekor ve mobilya örnekleri

Dekoratif Mobilya İle Yaşam Alanı

Evde bulunduğumuz süre içerisinde en fazla kullandığımız koltuklarımız yaşam alanımızı daraltma ya da ferah yapma arasında en etkendir. Şık bir mobilya ya da renklerinin ruhunuza uyum sağlayan mobilya olmasına dikkat ediniz. Ben bunu sevdim aldım şeklinde değil de kullanım alanınıza uygunluğunu da düşünerek alış verişinizi gerçekleştirin. Dar bir alanda boğucu renkler kendinizi kötü hissetmenize sebep olabilir. Orta sehpalar ise ikinci önemli mobilyadır ve lüks tarzda olan dekoratif eşya seçiminizde uygunluğu önemlidir. Spor ve modern tarz dekorasyonlarda fazlaca alternatifi mevcuttur. Alanımızda bulunan televizyon ve köşesinin de raflı olmasına ve kitap alanımızın olmasına özen gösterilmelidir. TV ünitelerinde fotoğraflar ve minik biblolar boğulmaktan kurtaracaktır sizleri.

dekor ve mobilya

Aynaların Dekoratif Mobilya Özellikleri

Yaşam alanlarımız da aynaların bulunması bulunduğumuz alanda sıkışmamızı önler. Dar alanı geniş göstererek bulunduğumuz alanda ferahlık oluşturmakta ve dekore yaşam alanı birincil kullanım alanımız haline gelmektedir. Evde geçirilen zamanın daha verimli ve daha enerjik olması için yapılması gereken kişiliğinize uygun dekore mobilya seçerek tarzınızı evinize yansıtmaktır. İlgi çekici ve orijinal minik dokunuşlar için alınan profesyonel yardımlar sayesinde sizin karalarınızla dekore edilen odanıza sadece son dokunuş olacaktır.  Kullandığınız yaşam alanınızda sıcak, samimi bir ortam oluşturarak yaşamaktan zevk alacağınız seçimler yaparak pişman olmayacağınız dekorasyonlar yaratabilirsiniz.

dekor ve mobilya