Kalmadı artık eski sinema salonları, orada yaşanan aşklar; artık insanlar kendi evlerinde yaşıyor sineme keyiflerini. Nasıl mı ? Ev sinema odaları ile..

Ev sinema odaları, ev sinema sistemleri ve bazı yalıtım ayarlarıyla ulaşabileceğiniz oldukça kolay bir hizmet. Çeşitli firmaların her sezon yaptıkları indirimler, ev sinema sistemini sandığınızdan daha ucuza mal edebilir.

Ev sinema odaları için dekorasyon fikirlerimiz elbette var. Örneğin sinemaya çevireceğiniz odanın küçük olması sesin daha iyi dağılmasını sağlar. Eğer sinema sistemini kuracağınız oda büyükse alçıpanla kolayca yapılacak ters tavan ya da asma tavan uygulaması küçük odadaki akustik etkisini yaratacaktır. Hatta asma tavanlı sinema odaları, ses yalıtımını ve ses dağılımını daha iyi yapacaktır.

Ev sinema odaları için geçerli bir diğer durum odanın tasarımı daha doğrusu renkleridir. Sonuçta odaklanılması gereken bir ekran var bu odalarda ve bu bakımdan dekorasyon unsuru olan koltukların mat hatta koyu renkte olması önemlidir. Ayrıca bu koltukların siyah tonlarında ve tek renk olması daha iyi olacaktır.

ev sinema odası 2

ev sinema odası 3

ev sinema odası