Yatak odası takımlarında kullanılan modeller her yıl farklı tasarımları ile dikkat çekmektedir.

Özellikle renklerin ve estetik güzelliklerin yanında fonksiyonelliğin ve işlevselliğin fazlasıyla yatak odası mobilyalarında görülebildiği bu tasarımlar oldukça kullanışlıdır. Ahşap olarak üretilen yatak odası mobilyalarda şık tasarımlar değişik özellikleri ile göze çarpmaktadır. Klasik ve modern tarzda üretilen bu mobilya modelleri yatak odanızda çok farklı bir havanın esmesine neden olacaktır. Bu senenin göz alıcı modelleri arsında elbette sürgülü gardrop modelli ve bazalı yatak odası takımları gelmektedir.

lüks-yuvarlak-yatak-odası-takımları-ve-fiyatları

Modern tarzda düşünülen bu mobilya tasarımı, sağladığı görsel zenginlikle beraber işlevsel olmasıyla da hayatınızı kolaylaştıracaktır. Oldukça hoş bir görünüm veren ve aynı zamanda da fazla büyük boyutlara sahip olmayan bu mobilya tasarımları yatak odalarınızda daha az yer kaplayacaktır. Yatak modellerinde ergonomik ve ortopedik özelliklerin fazlasıyla bulunduğu rahat mı rahat bu yataklarda daha sağlıklı uyuyacak ve güne daha zinde başlayacaksınız.

Keskin renklerin belirleyici olduğu yatak odası takımlarında istediğiniz farklı renklerde modellerde bulabilirsiniz. Gardrobunuzu daha kolay açıp kapamanızı sağlayan sürgülü modeller her açıdan işlerinizi kolaylaştıracaktır. Aynı zamanda fazlaca bölmesi ve rafı bulunan bu gardrop modelleri ile aradığınız eşyayı da kolayca bulabileceksiniz. Fazla eşyalarınızı da depolamanızı sağlayan bu gardrop modelleri sayesinde daha düzenli ve tertipli bir görünümü de yatak odalarınıza getireceksiniz.

son-moda-lüks-yatak-odası-dekorasyonları

Açık renk tonlarının hakim olduğu bu gardrop modelleri ile dekorlarınızda fark yaratmanızda mümkündür.

Ayrıca yatak odalarında kullanılan yatak başlıkları son yıllarda şıklıkları ile de ön plana çıkmaktadırlar. Yatağınızın en büyük tamamlayıcısı olan bu mobilya modelleri ile yatak odalarınız olduğundan daha da güzel görünecektir. Etkileyici ve dikkat çekici özellikleri ile yatak odalarınızda eşsiz bir görünümü beraberinde getiren bu mobilyalar ile yatak odalarınızda kendinizi özel hissedeceksiniz.

Ayrıca sürdülü gardrop modellerinin yanında kapaklı tasarımlarda çok beğenilmektedir. 2 kapılı ve 3 kapılı gardrop modellerinin yatak odalarında kullanımı da oldukça hoş durmaktadır. Sürgülü modelleri tercih etmeyenlerin düşünebilecekleri modeller arasında kapaklı modeller gelmektedir. Kapaklı gardrop modelleri de geniş hacimli ve raflı olmaları ile de diğerlerinden farklı olmaktadırlar.

özel-yatak-odası-tasarımları

Ahşap renkli modellerin en dikkat çekici tarafı ise dayanıklı olmaları ve uzun yıllar kullanılabilmeleridirler.

Yatak odası takımları sıradanlıktan uzak ve farklı görüntüleri ile de harikulade bir atmosferi beraberinde getirmektedirler. Yatak odası takımlarında, yuvarlak yatak odası modelleri de çok beğenilmektedir. Ayrıca yatak odası takımlarında yerden yüksek şekilde tasarlanan yatak odası takımları da oldukça hoş görünmektedir. Farklı atmosferi daha da detaylı hale getiren bu mobilya tasarımları ile yatak odası dekorları daha da zenginleşecektir.

Yatak odalarında renkli tasarımların öne çıkarıldığını bu mobilya modellerinde fazlasıyla görebilirsiniz. Açık renkli yatak odası takımlarımda bambaşka bir görünümü farklı bir görünümle yatak odalarınıza getirebilirsiniz. Modern zamanların en yüksek trendi elbette yuvarlak yatak odası takımlarıdır. Yuvarlak yatak odası modelleri en gözde modeller olarak göze çarpmaktadır. Basit, yuvarlak yatak modelleri gerek şıklığı ve gerekse işlevselliği yönünden uyku sevenlere olağanüstü bir yaşam sunmaktadır.

yatak-odası-modelleri

Modern yataklarda siyah ve beyaz uyumu da oldukça hoş durmaktadır.

Kırmızı renkli yatak odası modelleri de oldukça hoş durmaktadır. İnovatifliği ve dekoratifliği evlerinde görmek isteyenlerin düşünebileceği yatak odası takımları olarak dikkat çekmektedirler. Küçük yatak odaları içinde yuvarlak yatak odası takımlarını kullanabilirsiniz. Günümüzde yatak odalarının dar ve küçük olduğunu göz önünde bulundurursanız, bu yatak odası modelleri oldukça işinizi kolaylaştıracaktır.

Yuvarlak yatak odalarının popülaritesi hiç düşecek gibi görünmüyor. Sizlerde bu harikulade şıklıktaki mobilya tasarımları ile yatak odalarınızı daha da güzelleştirebilirsiniz.