En şık mobilya modelleri arasında görmeye alıştığımız tasarımlar içinde modern koltuk takımları ,köşe koltuk takımları, Berjer modelleri, kanepe tasarımları, İkili koltuk takımları ve üçlü koltuk takımları yer almaktadır. Aslında kişisel tercihinize bağlı olarak değiştirebileceğiniz bu mobilya modelleri ile sürekli olarak farklı bir şıklık oluşturmanızda olasıdır. Koltuk takımlarınızla oluşturacağınız kombinasyonlar da desen ve motiflere buna ek olarak da renk ahengine özen göstermelisiniz. Koltukların renkleri dekorunuza ne kadar doğru yansıtılırsa ortaya çıkarılacak tabloda o kadar parlak olur.

Şımarık Köşe Takımı
Şımarık Köşe Takımı

Mobilya tasarımları dekorunuza doğrudan etki eden ve dekorunuzla beraber şıklığın artmasını sağlayan ürünler olarak göze çarpmaktadır.

Uygun olarak ve doğru şeçimle yapılan dekorunuzda mobilyanızın rolü azımsanmayacak kadar önemlidir. Daha şık görünüm oluşturmak istiyorsanız o zaman daha gösterişli ve estetik açıdan da fevkalade güzel görünen mobilyalara öncelik tanımalısınız.

Bu yüzden de berjer koltuk takımını salonlarınızda kullanarak hem şıklık hem de görsellik üzerinde etkili olan değişiklikler yapabilirsiniz. Berjer koltuklar ile koltuklarınız da kullanacağınız renklerde farklılıklar yaparak da gösterişli bir konsept oluşturmanız mümkündür.

Berensu Koltuk Takımı
Berensu Koltuk Takımı

Berjer modellerinde daha açık koltuklar tercih etmeniz önemlidir.

Çünkü ferahlığı ve estetiği fazlasıyla bulabileceğiniz bu koltuk modellerinde istediğiniz esnekliği görebilirsiniz. Sade lüks koltuklarla da mükemmel bir uyum yakalayacağınız bu şık mobilya modelleri ile oturma odanızı renklendirebilirsiniz.
Sehpalar ise tamamlayıcı unsur olarak oturma odanızda kullanabileceğiniz aksesuar modellerinden biridir.

Ahşap sehpa modelleri, Berjer koltuk ve koltuk tasarımlarıyla da vazgeçemeyeceğiniz bir dekor oluşturmanıza imkan tanıyacaktır

Şık ve havalı olan bu mobilya modelleri ile evlerinizde ağırlayacağınız konuklarınızı kıskandıracaksınız. Örneğin; açık renkli lüks koltuk takımları, bu anlamda tutkunu olacağınız modeller arasında yer almaktadır. Yine çiçekli koltuk takımları da bu yıl evlerinizde çok şık duran koltuk takımlarındandır.

beyaz-lüks-koltuk-takımları

Berjer koltuklarda ise daha rahat oturuş kalitesini görebileceğiniz tasarımlar olarak öne çıkmaktadır.

Kanepe modelleri de hem kullanışlılık hem de fonksiyonellik olarak size ihtiyacınız olan mobilyalardandır. Şık olması yönüyle de koltuk takımlarını aratmayacak niteliktedir. Kanepelerde yatarken ve otururken konforu fazlasıyla hissedebilirsiniz. Kanepe modelleri bu açıdan da gözde olan tasarımlardır. Kanepeniz de seçeceğiniz renk de desenli motiflerle bezenmiş harikulade şıklıkta üretilen modelleri bulabilmeniz mümkündür.

Daha esnek ve ergonomik özelliklere de kavuşmanızı sağlayacak kanepeler açılıp kapanabilme fonksiyonu ile de işinizi kolaylaştıracaktır.

Oturma odası modelleri ile birbirinden harika dekorasyon modellerine imza atmanız söz konusudur. Oturma odanızda yapacağınız dekorun en belirgin parçası olarak kullanabileceğiniz bu modeller ile kendi tarzınızı benzersiz bir şıklıkla buluşturabilirsiniz.

Modern ikili ve üçlü koltuk takımları da en şık mobilya modelleri içinde göz kırpan tasarımlar olarak bir adım öne çıkmaktadır. Modern ikili koltuk takımı ile oluşturacağınız bu dekorasyonlarda bambaşka boyutlara varan görsellikle şaşırtıcı konseptler oluşturmanız mümkündür.

modern-sarı-koltuk-takımları

Modern koltukları bu kadar şık kılan canlı renklere sahip olmaları ve döşemelerinde kullanılan malzemenin daha kaliteli olarak yapılmasıdır. Bu bakımdan da birbirinden şık koltuk takımlarını bulabilmeniz mümkündür.

Modern koltuklarınızın silinebilir özellikte olması ve kolay temizlenir olması da bu koltuklara olan talebi arttırmaktadır. Son derece zarif ve konforlu olan bu mobilya modelleri ile sıradanlıktan uzak bir görünümü kucaklayabilmeniz mümkündür. Sıcak ve samimi bir ambiyansı görebileceğiniz bu mobilya modelleri konforu ve kaliteyi en üst sınırda yaşamanızda olanaklıdır.

Köşe koltuk takımları ile size ait olan en özel köşeyi kendinize ait olan bir ortama dönüştürmenizde söz konusudur

Köşe koltuk takımları, rengarenk tasarımlar olarak size kendisini fazlasıyla sevdirecektir. Bu koltuklar dekoratif ve inovatif olarak da size sunacakları özellikler ile yüreklerinizi hoplatacak. Köşe koltuk takımları ile bir araya gelebilmeniz daha kolay olacaktır. Yorgunluğunuzu atabileceğiniz ve unutulmaz sohbetleri daha keyifli olarak sürdürebileceğiniz bu şık tasarımlar fazlasıyla sizi kendisine bağlayacak.

yapboz-3

Bu yılın ve ilerleyen iki yılın değişen dekorasyon fikirleri ile birlikte değişmez mobilyalarından olan köşe koltuk takımları ile yapacağınız dekorlar aklınızdan hiç çıkmayacak. Aklınızdan hiç çıkaramayacağınız güzellikte ve şık köşe takımı modelleri ile en beğenilen tarzdaki görselliğe yer vererek oturma odalarınıza hiç görülmedik bir heyecan getirebilirsiniz.