Dresuar Modelleri

Dresuar modelleri, genellikle ayaklı ve sehpayı anımsatan görünümleriyle kullanılan mobilya türüdür. Son yıllarda adından sıkça söz ettiren bu ürünler, aslan ayaklı sehpa modelleri ile de bilinirler. Genelde gösterişi ve zengin duruşu sevenlerin tercihidir. Fakat günümüz modernliğine uygun yapılan modelleri de bulunmaktadır.

Beyaz ve metalik renklerin yoğunlukta olduğu dresuar modelleri, salonlarımızdan banyolarımıza kadar birçok yerde tercih edilebilir. Yediden yetmişe her yaşta insanın beğenerek kullanabileceği dresuar modelleri genellikle büyük salonlarda kullanılıyor. Modern dresuar modelleri arasında en fazla kullanılan aynalı olanlarıdır. Kadınlar tarafından büyük beğeni ile kullanılan dresuar modelleri, hemen hemen her evde yerini almaya başladı.

Dresuar fiyatları ürünün kalitesine ve markasına göre değişiyor. Her bütçeye uygun bulabileceğiniz dresuar modelleri, salonlara ve koridorlara farklı bir hava estiriyor. Aynı olanları sıkça karşımıza çıkarken, taşlı ve oymalı modelleri de fazla tercih ediliyor.

Özel tasarımların yapıldığı dresuar modelleri, genelde el oymacılığı işi ile süsleniyor. Sanat eseri değerindeki bu ürünler, müşterilerden tam not alıyor. Büyük beğeni toplayan tasarım ürünlerin evlerimizdeki yeri bambaşka. Bayanların en gözde ürünü olan dresuar modelleri banyolarda bile tercih edilir hale geldi.

Aslan ayaklı, taşlı, lüks ve aynalı modelleri ile alıcılarına çeşit zenginliği sunan dresuar ürünler, uzun yıllar daha tercih edilen bir mobilya çeşidi olacaktır. Hem konforun hem de kalitenin ilk bakışta göze çarptığı bu ürünler, evlere modernliği de beraberinde yaşatıyor.

dresuar-modelleri

 

modern-dresuarlar

Büyük banyolarda ve uzun koridor aralarında kullanılan ve oldukça şık bir görüntü oluşturan dresuar modeller, gösterişi ile de göz kamaştırıyor. Işıltısı ve zengin duruşu her mekanda fark ediliyor. Eskilerin ev telefonlarını koydukları bu tarz ürünler şimdilerde en modern dekor olarak kullanılıyor. Kadınların gözde ürünü olan dresuarlar her evde yerini almaya başladı bile. Bu kadar sevilen bu ürünlerin gelecek nesillere örnek bir mobilya türü olması da aşikar.

Dresuar modellerimiz görmek için linke tıklayın. http://www.luksmobilyalar.com/dresuar.html