Dekorasyonda avangard tarzdaki en güzel modeller ile dekorasyonunuzu zenginleştirmenize imkan tanımaktadır. Avangard mobilya modelleri işlevsellikleri ve modernlikleri ile etkileyici bir görselliği öne çıkarmaktadır. Bu tür mobilyalarda renkler oldukça önem arz etmektedir. Farklı renkleri bir araya getirerek görkemli alanlar oluşturmanızda söz konusudur. Renkler arasında uyum yakalarken zıt renkler arasında uyumu yakalayabilmelisiniz. Zıt renkler arasında uyum aratmak avangarda tarzın başarısıdır. Duvar modellerinde rengarenk duvar renklerini, düz ve modern koltuk takımlarını kullanmanızda söz konusu olabilir. Avangard tarzdaki koltuk takımlarında özellikle değişik farklı renklerin olması daha da etkileyici bir görünüm sunmaktadır.

avangard-koluk-takımları-3

Avangard mobilya modelleri lüks ile modern tasarımların birleşiminden oluşan harikulade tasarımlar olarak dikkat çekmektedirler. İstediğiniz dekoru yaşam alanlarınıza yansıtmanızı sağlayan bu tasarımlar ile bambaşka bir görsellik zenginlik de elde edebilirsiniz. Avangard tarzda üretilen bu mobilya modellerini yemek odalarında, salonlarda ya da yatak odası takımlarında kullanabilmeniz mümkündür.

avangard-koluk-takımları-2

Avangard koltuk takımları oldukça hoş bir görünümü evinize getirerek eşsiz bir dekor yapmanıza yardımcı olacaktır.

Klasik koltuk takımlarınızın eşsiz bir görünüm sunduğu bu koltuk takımları ile değişik kombinasyonlar oluşturmanız olasıdır. Avangard mobilyalar üzerindeki kakma ve oyma işleri görmeye değer kalitededir. Özellikle el emeği olan ve tamamen ahşap olarak üretilen bu tasarımlar ile yapacağınız dekorlara siz bile inanamayacaksınız.

Mobilya modelleri üzerinde kakma motiflerini de görmeniz mümkündür.

Avangard mobilyalar üzerinde el işçiliği oldukça fazladır. Mobilyalar üzerinde lake ve cilalı ürünleri de bulabilirsiniz. Aynı zamanda birinci sınıf kumaş kullanımının da oldukça yoğun olduğunu görebilirsiniz. Gözleri yormayan parlak kumaşların kullanımı da avangard tarzdaki koltuk takımlarında oldukça güzel durmaktadır.

Klasik modellerin aksine kakma ve oyma kullanımı daha hafif ve çok göz yormuyor. Salon dekorunun daha da güzel görünmesini ve farklı olmasını istiyorsanız mutlaka avangard tarzdaki koltuk takımlarını dekorlarınızda kullanmalısınız.

avangard-koluk-takımları-1

Son yıllarda adını sıkça duyduğunuz bu mobilya tasarımı lüks ve modern mobilya arasında kalmaktadır. Avangard mobilya tasarımları, ev dekorasyonunda tercih edilen tasarımlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Özellikle salon dekorasyonunda avangard koltuk takımlarının çok moda olduğunu söyleyebiliriz.

Sizlerde gösterişli salonlardan hoşlanıyorsanız avangard koltuk takımlarını mutlaka düşünmelisiniz. Modern, şık ve gösterişli duran avangard tarz her salona yakışmaktadır. Günlük kullanım için ağır kalan avangard modeli, küçük dokunuşlarla günlük kullanıma uygun hale getirebilirsiniz.

Klasik ve modern salonların birleşmesiyle ortaya çıkan avangard salon dekorasyonları adeta sarayları andırmaktadır.

Bu eşsizkoltuk takımları oldukça şık ve modern durmaktadır. Oymalı ve kapitoneli tasarımlarda oldukça hoş durmaktadır. Avangard koltuk takımınızla daha renkli ya da çiçekli modelleri tercih ederseniz oldukça hoş bir görüntüyü elde edebilirsiniz. Avangard tarzdaki bu mobilya ürünleri ile bambaşka bir ortam yaratmanız da mümkündür.

2014-avangarde-koltuk-takımları

İkili ve üçlü olarak da tasarlanan bu koltuk takımlarının yanında tekli modelleri de kullanmanızda mümkündür. Harikulade koltuk takımlarında kalite ve şıklığı bir arada görebilirsiniz. Şık orta sehpa modelleriyle de farklı konseptler oluşturacağınız bu mobilya modelleri ile dekorasyonunuzda da zengin bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu muhteşem koltuk takımları aynı zamanda dekoratif görünümün yanında fonksiyonelliği de sunmaktadır.

Bu koltuk takımları ile birlikte kullanacağınız kırlentler de koltuk takımınızı daha düzenli gösterecektir. Şık görünüm ve konforlu olma özellikleri ile misafirlerinizi daha güzel ağırlamanızı sağlayacak bu koltuk takımlarında rahatlığı en yüksek noktada yaşayacaksınız.

Avangard koltuk takımları çökme yapmayan kumaşlardan üretilmiştir.

Bu koltuk takımları modern ve lüks tarzdaki uyum açısından bir denge niteliği taşımaktadır. Avangard koltuk takımlarında lüks mobilyalardaki ağır işlemeleri göremezsiniz. Bu işlemeler yerini yumuşak geçişlere bırakmışlardır. Avangard koltuk takımları ile dekorunuza vurgu yapabilmenizde mümkündür.