Oturma odalarında kullanılan koltuk takımları ile birlikte kullanılan en güzel ve şık tasarımlar içinde berjer modelleri yer almaktadır.

Berjer modelleri, koltuk takımlarını tamamlayabilen en farklı tasarımlar olarak dikkat çekmektedirler. Koyu renkteki koltuk takımlarınızla birbirini bütünleyebilen açık renkli ve son derece şık berjer modelleri ile oturma odalarınızın dekorunu daha güzel hale getirebilirsiniz. Klasik ya da modern tarzdaki berjer modelleri ile oturma odalarınızda farklı bir hava estirmeniz mümkündür.

KUPPA BERJER (2)

Klasik tarzdaki berjer modelleri daha gösterişli ve ihtişamlı dururken modern tarzdaki berjer modelleri ise konforları ve rahatlıkları ile oturma odalarınızın zengin görünmesini sağlayacaktır. Hem dekorasyon bütünlüğü sağlamak hem de daha kullanışlı yaşam alanı hazırlamak için düşüneceğiniz berjer modellerini koltuk takımlarınızla birlikte kullanabileceğiniz gibi tek olarak da tercih edebilirsiniz. Sadece oturma odalarında değil aynı zamanda yatak ve çocuk odalarında da berjer modellerini kullanabilirsiniz.

Berjer modellerinde kullanılan tarzlar kadar renklerde oldukça önemlidir.

Desenli ve kulaklı berjer modelleri dekoratif açıdan ve rahatlık bakımından dekorasyonda farklılık yaratmaktadır. Kulaklı berjer modelleri sunduğu oturuş kolaylığı ile konforlu koltuk modelleri ile yarışmaktadır. Desenli berjer modelleri estetik görünümleri nedeniyle dekorasyona derinlik katmaktadır. Diğer mobilyalarınızla da rahatça kombinleyebileceğiniz bu berjer koltuklarla dekorasyonlarınızı daha da güzelleştireceksiniz.

Beylerbeyi Berjer Koltuklar
Beylerbeyi Berjer Koltuklar

Kolayca taşınabilen ve dönebilen tarzda yapılan bu koltuk takımları, dekorasyona sportif bir görünümde katmaktadır. Basık iç hacimleri ile geniş ve rahat oturuş kolaylığı sağlayan bu koltuk takımları, diğer koltuk takımlarından çok daha fonksiyonel ve işlevseldir. Sırt taraflarının yüksek olması nedeniyle konforu en yüksek düzeyde bu koltuk modellerinde hissedebileceksiniz.

Yerden yüksek tarzda ve lukens ayaklı olarak tasarlanan bu koltuk takımları modern koltuk ya da kanepe tasarımları ile beraberde kullanabilirsiniz.

Ahşap ve el yapımı olan bu berjer koltuklarda kullanılan kumaş kalitesi ve döşemelik malzeme birinci sınıf düzeyindedir. Berjer koltuk takımlarının ahşap kolları bu koltuk takımlarını daha şık ve etkileyici kılmaktadır. Kapitoneli berjer modelleri daha zengin bir görünümü oturma odalarına getirmektedir.

Diana Berjer (1)

Koltuklarınızın bir parçası olan ve görünüşleri ile de bulundukları ortama zarafet katan bu koltuk takımları ile salonlarınızı ya da oturma odalarınızı süsleyebileceksiniz. Modern, sade ve konforlu berjer modellerinde ise estetik açıdan güzellik lüks olanları geride bırakacak cinstendir. Kolçaklı tarzda tasarlanan berjer modelleri de oturma odanızın ahengini değiştirecek özelliklerdedir. Az yer tutan bu berjer modelleri küçük salonlarınız içinde düşünebileceğiniz tasarımlar için en güzel koltuklardandır. Berjer modelleri sayesinde oturma odanızda karizmatik bir atmosfer yaratmanızda mümkündür.

sehzade_lüks_berjerler

Oturma odalarınızda kullanacağınız koltuk takımı ile berjer koltukların farklı ve zıt renklerde olması ortamın daha hoş görünmesini sağlayacaktır.

Aynı renkler ise ortamın daha sıkıcı ve boğucu bir havaya sahip olmasına neden olacaktır. İkili koltuk takımınızla doğru açılarla konumlandıracağınız berjer modelleri ile oturma odanızı daha canlı ve hareketli bir hale getirebilirsiniz. Oturma odanızın boyutlarına göre tercih edeceğiniz berjer modellerinde küçük ve sevimli duranları tercih ederek daha güzel bir ambiyans yaratabilirsiniz.