İnsanlar her şeyin en iyi olanına, en güzel olanına, en şık olanına, en kaliteli olanına sahip olmak isterler ve bunları isteyen kişiler bayanlarsa eğer hiçbir kaçış yolu yoktur, onlar için her şey muazzam şekilde güzel, gösterişli ve kusursuz olmalıdır. Bayanlar dış görünüşlerine, giyimlerine ve bakımlarına önem verdikleri şekilde ev dekorasyonuna da çok önem verirler. Bayanlar için evlerindeki tüm mobilyalar, dekorasyon eşyaları ve beyaz eşyalar uyum içerisinde olmalı, her anlamda içlerine sinmeli ve dışarıdan beğenilmelidir.

Bayanlar içlerin de barındırdıkları mükemmeliyetçilik ruhu nedeni ile bu şekilde daha rahat ve huzurlu hissederek yaşamayı tercih ederler. Bayanların evlerinde en önem verdikleri ve titizlikle dizayn ettikleri bölüm hiç tartışılmaksızın salon ve oturma odalarıdır. Bayanlar için salon ve oturma odalarındaki en gösterişli ve şık eşya, lüks koltuk takımları olmalıdır. Bayanlarımız evlerine eşya seçerken de her işlerinde ve uğraşlarında olduğu gibi fazlaca araştırmayı, gezmeyi her mağazaya bakmayı, bunlardan fikir edinmeyi ve araştırmaları sonucunda elde ettikleri verileri kıyaslamayı ihmal etmezler.

Bayanlar gösteriş ve şıklık sevdikleri kadar, bunları yaparken de ekonomik olunmasını severler. Bayanlarımız için lüks koltuk takımları olmalıdır ve lüks koltuk takımları bütçelerine uygun olmalıdır. Kısacası bayanların doğasında mükemmeliyetçilik olduğu kadar tutumlulukta vardır. Bu sebep ile artık lüks koltuk takımları almak isteyen aileler için uygun fiyata ve her bütçeye hitap eden fazlası ile mağaza açılmıştır. Bu mağazaların en önemli avantajı ise her bayanın zevkine hitap eden mobilyaların fazlaca olması ve seçme olanağının da fazla olmasıyla beraber gün geçtikçe kendini yenilemesi, zamana ayak uydurucu şıklıkta mobilyaların da dizayn ediliyor olmasıdır. Her bütçeye hitap eden bu mağazaların açılmasından dekorasyon ve şıklık konusunda bayanların yarar sağlaması dışında, bayanların eşleri de ekonomik yönden oldukça yarar sağlamış olmakla beraber bu durumdan oldukça memnun kalmışlardır.