Çekmeceli komidin görünümündeki mobilya türü olan bahü modelleri, şık ve gösterişli çeşitleri ile ilgi topluyor. Ahşap görünümündeki bu modeller oyma işi ile süsleniyor. Siyah, beyaz ve kahverengi ürünleriyle salonların vazgeçilmezi olan bahüler, lüks sevenlerin tercihi oluyor.

Antika bahü modelleri, evlerinde tarihi havayı solumak isteyenlerin öncelikli tercihi olurken, daha süslü ve taşlı modelleri ise gösterişi sevenler kullanıyor. Çekmece ve dolap bölümünden oluşan adeta küçük kıyafet gardropları anımsatan bu modeller kullanışlılığının yanı sıra dekoratif ürün olmasıyla beğeni topluyor.

Ev Dekorasyonlarında Vazgeçilmez Aksesuar Bahü Modelleri

Dolabını kullanmasanız bile görüntüsü ile evinizde bambaşka bir şıklık yaratacak olan bahü mobilya kadınların evlerinde görmek istedikleri bir eşya haline geldi. Birçoğumuzun bilmediği hatta adını bile duymadığı bahü modeller, gördüğümüzde aklımıza kesin yer eden bir ürün oldu.

Daha çok orta yaş üzeri, klasiğe ve gösterişe önem veren bayanların kullandığı bu mobilyalar daha şık evlerde karşımıza çıkıyor. Evine ve eşyasına önem verenlerin ilk tercihi olan bahü mobilyalar, evlenecek olan çiftlerin de ilgisini kazanıyor. Bahü modelleri oymalı, lüks ve aynalı çeşitleri ile karşımıza çıkıyor. Kaliteli ahşaplardan üretilen ve tasarım ürünlerinde oyma işinin kullanıldığı bahüler, büyük ilgi görüyor.

Çoğu zaman tarihi antika tablolarla kullanılan bahüler, genelde koyu renklerden oluşuyor. Çocuklarımıza ve torunlarımıza bırakılacak en güzel tarihi değerlerden olan bu mobilyalar, konfor ve kaliteyi yıllarca evimize getiriyor. Evimizde salonlarımızın ve yatak odalarımızın en güzel yerinde kullandığımız bahüler, yıllar geçmesine rağmen kalitesinden ve şıklığından ödün vermiyor.

bahü

bahü-mobilya

bahü-modelleri

lüks-bahü

Klasik Bahü Mobilya Modelleri ve Fiyatları

Antik görünümü dolayısıyla lüks modelleri seven kişilerin beğenerek kullandığı bahü modeller, dünyanın her yerinde beğeni ile tercih ediliyor. Her tarza ve her yaşa hitap eden bu modeller, mobilya kolleksiyonlarının vazgeçilmezi. Kullandıkça eskitemediğiniz, eskise bile değiştiremeyeceğiniz bir eşya olan bahü, kullananların da favori mobilyası olma yolunda.

Kadınlar için kıyafetlerinden sonra önemli olan ikinci şey eşyalarıdır. Özellikle bahü modeller, kadınların en gözde ve en değer verdikleri mobilyalardan biridir.