Bahar Dekorasyonunda Yeni Trend Klasik Mobilyalar

Baharın gelmesi ile evlerde, iş yerlerinde ve bahçelerde dekorasyon dönemi de başlamış oldu. Kış boyunca yapılan planları artık uygulama vakti geldi. Yeni duvar boyaları, yeni eşyalar, yeni modeller ve yeni bir stil…

Bu yıl dekorasyonda yine lüks ve country modeller ön plana çıkıyor. Artık bahçe mobilyalarında dahi lüks oymalı modeller tercih edilir oldu. Her ne kadar hazır ve kısa ömürlü malzemelerden yapılan ekonomik mobilya ve aksesuarlara olan talep halen devam etse de, artık insanlar uzun yıllar kullanacağı ve yıllar geçse de antika değer kazanacağı eşyaları tercih ediyor.

Dünyanın birçok ülkesine lüks mobilya ihracatı yapan ve yaptığı lüks dekorasyon projeleri ile ön plana çıkan Asortie Mobilya’nın Ticaret Müdürü Gafur YILMAZ, bu yıl lüks mobilyaya olan ilginin en üst düzeyde olduğunu, artık gençlerin dahi evini lüks şekilde dekore ettiğini söylüyor.

Asortie Mobilya müşteri profilinin yüzde 40 civarında gençlerden oluştuğunu söyleyen Gafur YILMAZ, “Bu yıl gençlerin istedikleri tarzda lüks mobilya tasarımları üretiyoruz. Aslında gençler eski tarz lüks mobilyalar ile modern tasarımları çok iyi kombin ediyorlar. Bu da bize ilham veriyor ve yeni modellerimiz için farklı bir çizgi oluşturuyor” dedi.

Masko Mobilya Kenti’nde 1350 metrelik etkileyici showroomunda her zevke uygun mobilya sergileyen Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur YILMAZ, şu an 32 ülkeye Asortie tasarımlarını gönderdiklerini vurguladı.

bahar-dekorasyonu-nasıl-olmalı Şehzade Klasik Koltuk Takımı