Avangarde mobilya tasarımları, lüks ve modern mobilya tasarımları gibi isminden son yıllarda çok fazla söz ettiren mobilyalardır. Avangard mobilya tasarımları lüks mobilyanın daha ezberbozan ve gösterişli hali şeklindeki tasarımlardır. Klasik mobilyalardan farklı olarak daha yaratıcı ve yenilikçi tasarımlarını avangard tarzdaki mobilyalarda görebilmeniz mümkündür. Avangard mobilya tasarımlarının en dikkat çeken tarafı kendilerine özgü tasarımlar olmaları ve sanatsal değerler içermeleridir. Sanat eseri niteliği taşıyan bu mobilya tasarımları ile yapacağınız dekorasyonlar çok daha muhteşem ve etkileyici görselliğe sahip olacaktır. Avangard mobilya tasarımları, gerek görsellik gerekse de rahatlık bakımından lüks ve modern mobilyaları aratmayacak kalite ve niteliklerdedir.

Klasik mobilya takımları daha geleneksel olmalarına rağmen avangard tarzdaki mobilyalar daha inovatif tasarımlar olarak öne çıkmaktadır.

Klasik tarzdaki mobilyalarınız üzerlerinde yapılacak küçük rötuşlarla lüks tasarımlarınızı avangard mobilyalara dönüştürebilirsiniz. Avangard mobilya tasarımlarında estetiğin görsellikle birleşmesi sonucu ortaya olağanüstü bir manzara çıkmaktadır.

avangard-koluk-takımları-3

Yemek odası takımlarından yatak odası takımlarına, koltuk takımlarından ofis tasarımlarına kadar daha birçok tasarımı avangard mobilya ürünleri arasında görebilmeniz mümkündür. Son derece yaratıcı ve farklı olan bu tasarımlar ile dekorlarınızı da daha üst bir noktaya taşıyabilirsiniz. Renk olarak da kullanacağınız avangard mobilya tasarımlarında altın renkli modelleri lüks tasarımlarla birlikte kullanarak oldukça hoş bir görünüm ortaya çıkartabilirsiniz.Altın renkli avangard tasarımlar, zengin bir görünümü de beraberinde getirmektedir. Koyu renkli lüks tasarımlar ile altın renkli avangard tasarımların birbiri ile uyumlu bir şekilde kullanılması ışıl ışıl bir görünümü de beraberinde getirecektir.
Avangard tarzdaki mobilyalar üzerindeki desenler ve renklerle oynayarak çok daha yenilikçi ve özgün tasarımlar ortaya çıkartabilirsiniz.

Beyaz renkli yemek odası takımı üzerinde altın yaldızlı parlak renkler kullanarak da var olan lüks tasarımınızı avangard mobilya’ya çevirebilirsiniz. Koltuk takımlarının devasa boyutlarda ve kıvrımlı bir görünüme sahip olması oldukça güzel bir görünüm verecektir. Avangard mobilya tasarımları, her yönüyle göze çarpan ve etkileyici tasarımlar olarak dikkat çekmektedirler.

avangard-koluk-takımları-1

Avangard mobilya tasarımlarında özellikle koltuk takımlarında, koltuğun kenarlarında kullanılan varak ve gravür modelleri kullanılan parlak renkler koltuğun daha güzel ve şık durmasını sağlamıştır. Avangard tarzdaki koltuk takımları, en çok kapitone tarzdaki modelleri ile göze çarpmaktadır. Bu koltuk takımlarında kullanılan kapitoneler koltuğun çok daha şık ve zarif durmasını sağlamaktadır. Yerden hafif yükseklikte üretilen ve koyu renklerin hakim olduğu bu koltuk takımlarıyla yapacağınız kombinasyonlar ve dekorasyon çalışmaları son derece güzel ve hoş durmaktadır.

Avargard koltuk takımlarında görülen özelliklerden biri de sundukları oturuş kolaylığı ve koltukların sırt kısmının yüksek olarak tasarlanmasıdır.

Klasik mobilyalara göre son derece şık ve daha şatafatlı görünüm veren bu mobilyalar ile yapacağınız dekorlar oldukça güzel görünecektir. Avangard tarzdaki yemek odası takımlarında özellikle beyaz lake tasarımlar görünümleri ile sizleri büyüleyecektir.

avangarde-yatak-odasi-modelleri-3

Yemek odası takımlarında sandalye ve masanın üzerindeki lüks figür ve motifler de avangard tarzdaki bu yemek odası takımına derinlik katmıştır. Avangard tarzdaki yemek odası takımındaki masanın lukens ayaklı olması da dekorasyona zenginlik katmaktadır. Konsol ve vitrin modeli de avangard tarzdaki yemek odasında oldukça şık ve gösterişli durmaktadır Geniş ayna modeli avangard tarzdaki yemek odası takımına göz alıcılık eklemiştir.

Avangard yatak odası tasarımları da kaliteleri ve zarafetleri ile yatak odalarını süslemeye devam ediyor.

Avangard tarzdaki bu yatak odaları ile bambaşka yatak odası dekorasyonlarına kavuşmanız söz konusudur. Aynalı gardrop modelleri özellikle avangard tarzdaki yatak odası tasarımlarının en ilgi çekici yönlerinden biridir. Geniş bir aynaya sahip olan bu yatak odası takımlarında ayrıca yatak başlığı ve yatağın kenarlarındaki oymalı ve varaklı tasarımlar yatak odası dekorasyonuna farklı bir boyut eklemektedir.