Asortie Yemek Odası Koleksiyonu

Diyelim ki lüks esintileri yemek odanızda uygulamaya karar verdiniz geniş ürün çeşitliliğiyle Asortie yanınızda. Asortie evinizde kullanacağınız lüks yemek odası koleksiyonunda kendi tarzını kendi özgün vizyonunu uyguluyor.

Asortie, üretimini gerçekleştirdiği bu koleksiyonla tüketiciye hem estetik ve şık bir görünüm fırsatı verirken hem de aile bireylerinin ve misafirlerinin de mutlu ve özel hissetmesine olanak tanıyor. Klasik mobilya severler için yanlızca doğal ahşap malzemeler kullanılarak el işçiliği ile üretilen yemek odası modellerinin üretimi tüketiciye ve sahip olduğu mekana uyum sağlayacak gerekli ölçü ve uygun renklerde gerçekleştiriliyor.

Asortie lüks yemek odası masaları takım halinde alınabileceği gibi tek olarak kullanıma da olanak sağlamakta. Açılıp kapanabilen ya da sabit modellerle hangi ürünü seçerseniz seçin sahip olduğunuz mekanla uyum sağlaması modellerin en önemli özelliklerinden birisi. Doğal ahşap ve el işçiliği ile yemek odanızda zarafet ve incelik konuşacak.

Koleksiyondaki takımların masa ve sandalye motiflerinin de birbiri ile uyumlu olması Asortie için oldukça önemli. Aynı zamanda kombininize katacağınız lüks konsol modelleri ile lüks yemek odası takımınıza ihtişamlı bir tarz oluşturacak.

Elif Yemek Odası Elif Yemek OdasıBerensu Yemek Odası Berensu Yemek Odası