Asortie mobilya, her geçen gün biraz daha büyüyerek yurt dışında açtığı mağaza şubelerine bir başkasını daha eklemektedir.

Klasik mobilyanın dev ismi olan ve bu zamana kadarki çalışmaları ile beğeni toplayan ünlü marka, Bakü mağazası ile markasının isminin daha fazla ülkeye ulaşmasını istemektedir. Asortie mobilya, lüks mobilya üreticileri içinde gerek mobilya modelleri gerekse de dekorasyon çalışmaları ile göze çarpmaktadır. Dekorasyon ve lüks mobilya tasarımlarını Bakü mağazası aracılığıyla Azerbaycan’a taşıyan Asortie mobilya bu ülkede ses getirecek projelere ve mobilya tasarımlarına imza atmaktadır. Farklı modellerde ve ölçülerde lüks mobilya üretebilen ve istenilen özelliklerde dekorasyon çalışmaları yapabilen firma bu özellikleri ile ne kadar farklı bir marka olduğunu da belli etmektedir.

asortie-mobilya-yeni-tasarımlar

Bakü’deki bu mağaza da lüks anlamda oldukça farklı özelliklerde mobilya modelleri bulunmaktadır.

Birbirinden güzel ve rahatlık bakımından da oldukça konforlu olan bu mobilya tasarımları göz alıcılıkları ile adeta büyülemektedir. Etkileyici ve lüks bir görünümü olan Bakü mağazasında, lüks mobilya ürünleri üretilip ve dekorasyon çalışmaları yapılabilmektedir. Ağırlıklı olarak dekorasyon çalışmaları ile daha geniş bir müşteri portföyüne ulaşmak isteyen Asortie mobilya, lüks mobilya tasarımları ile de farklı mobilya pazarlarında söz sahibi olmak istiyor.

Asortie mobilya, Bakü mağazasıyla ucuz ve kalitesiz Çin mobilyalarının da Azerbaycan’a gelmesini önleyecektir.

Dekorasyon çalışmaları ile de mobilya pazarındaki varlığını daha fazla hissettirecektir. Asortie, mobilya tasarımlarından çok daha fazlasının Bakü halkının hizmetine sunarak ne kadar değerli ve üstün kaliteli bir marka olduğunu göstermektedir. Azerbaycan‘daki bu mağaza doğu bloklarına açılan bir kapı niteliğindedir. Asortie mobilya diğer ülkelere bu mağaza sayesinde daha rahat ve kolay bir şekilde ulaşarak mallarını sevk edecektir.

asortie-mobilya

Bakü mağazasında lüks mobilya tasarımları arasında yemek odası takımı, yatak odası takımı, koltuk takımı ve köşe koltuk takımları yer almaktadır.

Klasik aksesuar modellerini de bu mağazada bulabilmeniz mümkündür. Klasik mobilya modelleri istenilen ölçülerde ve renklerde yapılabildiği içinde en çok tercih edilen mobilya tasarımları arasında yer almaktadır. Bakü halkı lüks mobilya tasarımlarını çok sevmektedir ve lüks mobilya tasarımlarına ilgi göstermektedir. Dekorasyon çalışmaları da yaptıran Bakü halkı bu projelerde Asortie mobilya farkını da yaşamaktadır.

Üstün hizmet, saygın marka, kaliteli müşteri anlayışı ile Bakü mağazasını açan Asortie mobilya, lüks mobilya tasarımları ve dekorasyon projeleri ile marka isminin daha fazla üne kavuşmasını sağlamaktadır. Bakü mağazası ile seçkin ve elit müşteri portföyüne ulaşmayı amaçlayan Asortie mobilya lüks mobilyaları ile de bu hedefini daha da arttırmayı planlamaktadır.

asortie

Asortie mobilya, lüks mobilya tasarımları ve dekorasyon projeleri ile Azerbaycan’da çok ünlü bir mobilya markası olmayı hedeflemektedir. Yaptıkları ve ürettikleri ile de bu hedefte ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha göstermektedir. Bakü mağazası her yönüyle müşterilerini cezbeden ve kendisine hayran bırakan şekilde yapılmıştır. Oldukça lüks ve ihtişamlı görünüme sahip olan bu mağaza da istenilen ölçülerde ve zarif lüks tasarımlara rastlamakta mümkündür.

Bakü halkı Asortie mobilyanın açtığı bu mağazayı henüz yeni açılmasına rağmen bağrına bastı.

Bakü mağazasının diğer mobilya mağazalarından çok farklı olduğunu anlayan Azeri halkı, lüks mobilya tasarımlarının ve yapılan dekorasyon çalışmalarının oldukça güzel ve çok şık olduğunu vurguluyorlar. Asortie mobilyanın güvenilir bir marka olduğunu ve yaptığı işlerin üstesinden başarıyla geldiğini belirtiyorlar.

Asortie mobilya Bakü şubesi, Azeri halkı için büyük bir şanstır. Kaliteli lüks mobilya ve dekorasyonun Bakü’ye gelmesi, Bakü halkının daha iyi yaşam standartlarında hayatlarını sürdürmelerini de sağlayacaktır. Asortie mobilya bu mağazasıyla Azeri halkının yaşam kalitesine değer katmaktadır.