Türkiye’de büyüyen dünyaca ünlü mobilya ve dekorasyon markası Asortie Mobilya, 2015 Index Dubai Fuarına katılıyor. 2014 yılında Dubai’de lüks bir mobilya mağaza açan Asortie, Ortadoğu ve Afrika pazarındaki satış payını artırmak için bu yıl farklı açılımlar peşinde.

Türkiye’de lüks mobilya denildiğinde akla ilk gelen markalardan olan Asortie Mobilya, tasarladığı lüks mobilya ve kişiye özel dekorasyon çözümleri ile kısa sürede dünyanın tanınmış mobilya markaları arasında yer almaya başladı.

Dünyanın en önemli mobilya ve dekorasyon fuarları arasında sayılan Dubai İndex Fuarı’na bu yıl önemli bir açılım ve sağlam altyapı ile katılan Asortie, fuarda yeni sezon koleksiyonu için tasarladığı mobilyaları sergileyecek.

Yerli ve yabacı birçok ünlünün evini baştan ayağa dekore eden Asortie Mobilya, 2014 yılında yurtdışı mağazaları ile de adından sıkça bahsettirdi. İlk yurtdışı mağazasını Sırbistan’da açan Asortie, Dubai’nin en lüks caddesinde açtığı ikinci yurtdışı mağazasında sonra da şimdi de Ukrayna’nın ticaret merkezi olan Odessa’daki showroomu ile açılımlarına hız verdi.

Dubai’nin en bilinen ve merkezi konumda olan Al-Wasl caddesindeki ultra lüks mobilya mağazası ile Ortadoğu pazarına hızlı giriş yapan Asortie, mevcut olan müşteri pörtföyünü genişletmek için şimdi de Dubai mağazasını, İndex Fuarındaki standı ile destekliyor.

İndex mobilya ve dekorasyon fuarı, her yıl çeşitli ülkelerden gelen onbinlerce katılımcısı ve dünyanın en tanınmış firmalarının iştiraki ile bölgenin en güçlü mobilya fuarı olma özelliğine sahip. İndex fuarı özellikle Afrika ve Orta Asya pazarına hitap etmesi ile önem arzediyor. Özellikle Afrika ülkelerinde İndex fuarına gelen ziyaretçilerin çok fazla olması, Afrika’ya gözünü diken firmaların hedefi oluyor.

Klasik yemek odası takımı, yatak odası takımı ve koltuk takımı gibi standart ev mobilyaları yanında özel dekorasyon projelerinin de sergileneceği İndex Dubai Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda Asortie Mobilya, oldukça sıra dışı ürünleri sergilemeyi amaçlıyor.

asortie_index_fair