Asortie Mobilya Bakü Mağazasıyla Göz Kamaştırıyor

Asortie mobilya 32 farklı ülkeye ihracat yapmanın yanında 4 farklı ülkede açtığı mağazalarla da adını yurt dışında da duyurmaktadır.

Sırbistan ile başlayan hemen ardından Ukrayna ve Dubai ile devam eden mağaza zincirlerine son olarak Bakü mağazası eklenmiştir. Bakü mağazası, Asortie mobilyanın yıllardan beri uzun uğraşlar sonucunda meyvalarını topladığı önemli bir yatırımdır. Özellikle yabancı ülkelerdeki mağazalara yaptığı yatırımlar ile hem yurt dışında hem de yurt içinde takdir toplayan markaya olan ilgi her geçen gün çığ gibi büyümektedir. Asortie mobilya bu mağazasıyla Bakü’de 3 yıl içinde en ünlü mobilya markası olmayı amaçlamaktadır. Dekorasyon projeleri açısından oldukça talep alan Asortie mobilya, Bakü’de adından sürekli olarak söz ettirmeye devam edecektir. Asortie mobilya Bakü mağazasıyla oldukça farklı tasarımlara da yer verecektir. Klasik tasarımların ve dekorasyon çalışmalarının başrol oynayacağı bu mağaza ile Asortie mobilya Bakü ‘de Azerbaycan halkının gönlünü fethedecek.

asortie-mobilya

Kaliteli ve lüks mobilya üreticisi firmaların başını çeken Asortie mobilya, kaliteli lüks mobilya tasarımlarını Azerbaycan halkı ile buluşturmak için Bakü’deki bu mağazayı açtı.

Azerbaycanın seçkin ve elit kesimine hitap eden mobilya tasarımlarını Bakü mağazasında görebilmeniz mümkündür. Asortie mobilya, ürettiği lüks mobilyaların yanında yaptığı dekorasyonlar ile de oldukça hoş projelere imza atmaktadır. İstenilen ölçülerde ve tarzda yapılan dekorasyonlar ile Asortie mobilya Bakü’deki evlerde çok farklı dekorlar oluşturmaktadır. Bakü mağazası, Asortie mobilyanın diğer ülkelere yelken açacağı bir mağaza olma özelliği taşımaktadır.

Bakü mağazasında yer alan lüks tarzdaki mobilyalar birbirinden oldukça güzel ve gösterişli tasarımlar olarak dikkat çekmektedir.

Asortie mobilya bu ülkedeki yapacağı dekorasyon projeleri ile Bakü’ de yer alan farklı bir firma olduğunu bir kez daha gösterecektir. Bakü mağazası, Dubai ve Ukrayna’daki mağazalar kadar lüks ve şık bir mağazadır. Müşterilerine sunduğu hizmet bakımından da oldukça kaliteli olan Asortie, Bakü mağazasıyla da bunu bir kez daha kanıtlayacaktır.

 

Bakü mağazası, lüks mobilya açısından diğer mobilya mağazalarını gölgede bırakmaktadır. Her yönüyle farklı ve lüks olan bu Bakü mağazasında bulunan lüks mobilyalara bayılacaksınız. Konforlu ve daha şık mobilya modellerini dekorasyonlarınızda görmek istiyorsanız o zaman Bakü mağazasında bulunan mobilya tasarımlarına göz atmalısınız. Bakü de açılan bu mağaza ile büyük ününe ün katan Asortie markasının bu mağazadan beklentisi oldukça fazladır. Asortie mobilya, Bakü’deki mobilya tasarımları ile Bakü halkının beğenisini kazanacaktır. Klasik mobilyaların üzerinde bulunan motifler ve desenler oldukça hoş bir görünüm vermektedir. Değişik figürlerin yer aldığı lüks mobilya modelleri Bakü mağazasının değerine değer ekleyecektir.

yatak-odası-dekorasyon-renkleri

Bakü mağazasında bulunan lüks mobilya modelleri, özellikleri ve tasarımları itibariyle diğerlerinden çok daha üstün özelliklerdedir.

Bakü mağazası, Bakü’nün en işlek ve en lüks caddelerinden birinde yer almaktadır. Bulunduğu konum itibariyle de merkezde bulunan bu mağaza, sunduğu yüksek kaliteli mobilya tasarımları ile de herkes tarafından beğenilmekte ve ilgi görmektedir. Bakü mağazasında yer alan tasarımlar göz alıcı, etkileyici ve görkemli duruşlarıyla sizleri kendisine hayran bırakacaktır.

Bakü’de açılan bu mağaza ile Asortie mobilya, dayanıksız ve kalitesiz Çin mobilya pazarını da bir anlamda sekteye uğratacaktır.

Bakü mağazasında dekorasyon çalışmalarının ağırlıklı olarak yapılması da bu mağazanın önemini daha fazla ortaya çıkaracaktır. Bakü mobilya pazarında Asortie markasının pazara katacağı değer diğer Türk firmalarına da yol gösterecektir. Türkiye’nin mobilya sektöründeki yükselen değeri Asorti mobilya, Bakü mağazası ile Bakü halkına en kaliteli mobilyaları ve dekorasyon hizmetlerini sunmak için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır.