Aslan burcu kadını için dekorasyon tavsiyeleri

aslan-kadin

Aslan Burcu: Gösterişi ve ilgi çekmesini çok seven Aslan burcu insanının en önemli özelliklerinden birisi de lükse olan merakıdır. Liderlik özelliğiyle dikkat çeken aslan burcu insanları evlerinin de benzersiz bir dekorasyona sahip olmasını isterler. Parlak renkler, taşlar, gösterişli lüks mobilya onlar için vazgeçilmezler arasındadır. Evinin salonundan tutun da balkonuna kadar her noktayı en şık şekilde döşemeye özen gösterirler.

Değişik insanlarla tanışmaktan mutluluk duyan aslan burcu insanları, kalabalık grupları evinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyar. Onun için evi çok önemlidir ve evi ile her zaman gurur duymak ister. Bu nedenle evindeki her eşyanın kaliteli ve ihtişamlı olmasını ister.

Misafirlerine çok fazla ikramda bulunmak isteyen Aslan burcu insanları, serviste kullanacağı ürünlerin niteliğine çok önem verir. Misafirlerini bir kral gibi karşılamak ve onların beğenisini kazanmak aslan burcunu mutlu eder.

Aslan burcunun dekorasyondaki ideal rengi altın rengidir. Evlerinin saray gibi görünmesi için altın rengini çok fazla kullanırlar. Varaklı mobilyalar, kristal avizeler, oymalı koltuklar gibi lüks çizgilerin ağır bastığı ürünleri tercih ederler.

Aslan burcunun yaşadığı mekânın şatafatlı olması kadar aydınlık olması da önemlidir. Evlerini değerli aksesuarlarla süslemeyi çok severler. Fakat eşya kalabalığından da pek hoşlanmazlar. Genellikle gösterişli ama az eşyayı tercih ederler. Aslan burcu evinde mum kullanmayı da çok sever.