Antre evlerin giriş kısımlarına verilen isimdir. Kapı eşiği, kapı koridoru ya da direk giriş terimleriyle de adlandırılabilir. Antreler için dekorasyon dünyasında ayrı bir bölüm vardır çünkü antreler evlerin görünen ilk kısımları oldukları için iç mimarlar tarafından oldukça ciddiye alınmıştır.

Antre tasarımı denilince…

Bir kapı girişinde insanların neye ihtiyacı olabilir? Ayakkabılık, portmanto ve ayna. Bu durumda tasarımın kolaylaşacağını düşünebilirsiniz ama maalesef durum pek de öyle kolay değil.

belinda-ayna-tirnak

Antre tasarımında aynalar…

Bazı girişlere hem ayna hem portmanto hem de ayakkabılık sığmaz. Bu durumda da bir jokere ihtiyaç duyarsınız ki bu joker de lüks oymalı ayna tırnaklardır. Bu mobilyalar hem yüksek ayaklı ve çekmeceli oldukları için pratik hem de aynalı oldukları için işlevseldir.

Klasik oymalı ayna tırnaklar sadece…

Klasik oymalı ayna tırnaklar sadece lüks ev dekorasyonlarında hoş duruyor diyemeyiz ama en çok lüks evlere yakışıyor diyebiliriz. Modern evlerde oyma mobilyalar geri planda olduğu için lüks oymalı ayna tırnaklar bu evlerde zaten tercih edilmezler. Çok fazla işlemden geçip artık doğallığını kaybettiği için de rustik evlere uyum sağlamazlar. Bu durumda lüks evler, bu oymalı ayna tırnaklar için en iyi adres gibi görünüyor.

gorkem-ayna-tirnak