Klasik tarzda tasarlanan ahşap modeller oldukça kullanışlı olmaları ile göze çarpmaktadırlar.

Yuvarlak şekilde ve ahşaptan üretilen bu mobilyalar ile dekorlarınızı daha da güzel gösterebilirsiniz. Klasik salon takımlarınızın en büyük tamamlayıcısı olan bu tasarımlar ile yapacağınız dekorlar bambaşka bir hal alacaktır. Dekorlarınızın en büyük destekleyicisi olan bu sehpalar ile farklı ve etkileyici bir görünüm elde etmenizde mümkündür. Klasik ve dekoratif tarzda tasarlanan bu mobilyalar ile dekorasyonlarınızın en muazzam şekli almasını sağlamanız da mümkündür. İnovatif ve dekoratif sehpa modelleri ile oldukça hoş bir görünümü salonlarınıza getirmeniz ve bambaşka kombinasyonlar yapmanız mümkündür. Klasik desenli ve farklı motifleri olan sehpa modellerini salon takımlarınızla beraber kullanmanızda zarif bir estetiği evinizin salonuna getirecektir.

yuvarlak-orta-sehpa-modelleri-ve-fiyatları

Klasik yuvarlak ahşap sehpaların özellikleri nelerdir ? 

Açık ve koyu renklerde tasarlanan bu lüks yuvarlak sehpa takımları ile dekorunuzu zenginleştirebilmenizde olasıdır. İstediğiniz ölçülerde ve farklı renklerde yapılabilen bu ahşap yuvarlak sehpa modelleri ile fevkalade görünümler elde etmeniz olasıdır. Ahşap yuvarlak sehpa takımları kullanışlı ve fonksiyonel olmaları dolayısıyla da tercih edilmektedirler.

Taşınabilir ve hafif olmaları nedeniyle bu mobilya tasarımlarına talep oldukça fazladır. Klasik işlemeleri ve varak desenlerini de bu lüks yuvarlak sehpa tasarımlarında görebilirsiniz. Yuvarlak sehpa takımları dekoratif olmalarının yanında şıklıklarıyla da görselliği ön plana çıkarmaktadırlar. Bu mobilya ürünlerini çok amaçlı olarak kullanabilmenizde mümkündür.

lüks-orta-sehpa-modelleri-ve-fiyatları

İsterseniz orta sehpa isterseniz yan sehpa olarak kullanacağınız bu mobilya tasarımları fevkalade bir ortam oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Ahşap olarak üretildikleri için tüm dikkatleri üzerine çekecek bu tasarımlar ile oldukça güzel dekorlara imza atmanız mümkün olacaktır. Ahşap tasarımların büyüleyici sıcaklığını bu yuvarlak ahşap tasarımlarda fazlasıyla görebileceksiniz.

Bu muazzam dekoratif ahşap sehpa modelleri hiçbir ek detaya gerek kalmaksızın başlı başına bir görsel şıklığa sahiptir. Uzun yıllar kullanıma da izin veren bu mobilya tasarımları oldukça sağlam ve dayanıklılardır. Ahşap mobilyalar ile istediğiniz dekoru daha da yukarılara çıkarabilirsiniz.

Klasik yuvarlak sehpaların dekorasyondaki yeri nedir ?

Dekorunuza derinlik katacak bu şahane tasarımları mutlaka dekorunuzda düşünmelisiniz. Klasik koltuk takımları ve berjer modellerinin dekorlarda daha güzel görünmesini sağlayan bu sehpaların dekora derinlik katan yanlarının olduğunu da görebilirsiniz. Klasik sehpa tasarımlarında ayakların yere tam oturduğunu ve sabit olarak çok sağlam bir şekilde durduğunu söyleyebiliriz.

Kaliteli malzeme kullanımı ile oldukça rağbet gören bu mobilya ürünleri ile mükemmel bir görünüm elde etmenizde söz konusudur. Yuvarlak lüks sehpa tasarımlarında işlevsellik ön plana çıkarılmıştır. Modern sehpa tasarımları ise daha çok görsellik ve aksesuar olma özellikleri üzerine tasarlanmaktadır. Kullanım amaçlarına göre yuvarlak lüks sehpa takımınızı farklı şekillerde de kullanabilirsiniz.

kahverengi-cecizden-yapilmis-ahsap-zigon-sehpa-modeli
Klasik yuvarlak sehpa tasarımları ağacın doğal haliyle kullanılması sonucu trend olmuşlardır. Cam sehpa modelleri de oldukça salonlarda oldukça hoş durmaktadır. Klasik tarzdaki yuvarlak sehpanızı satın alırken yüksekliğinin lüks koltuk takımlarıyla aynı boyutlarda olmasına dikkat etmelisiniz. Sehpa tasarımları çizilebilir ve lekelenebilir olması nedeniyle ahşap ya da mdf olanlar tercih edilmelidir.

Ahşap tasarımlı sehpa modellerinde yıpranma ve lekelenme payları fazla olmaktadır. Geniş salonlarınız için orta sehpa tasarımlarını düşünebileceğiniz gibi geniş ve alçak yüzeyli olanları da tercih edebilirsiniz. Klasik dekorunuzda otantik bir ortam hakimse ahşap modelleri tercih ederek dekorunuza hareketlilik katabilirsiniz. Geniş bir salonunuz varsa mutlaka ahşap yuvarlak sehpa takımlarını kullanmalısınız.

Dar salon takımlarınızda ise cam sehpaların kullanımı oldukça güzel durmaktadır. Klasik orta sehpalar ve zigon sehpalar dekorlarda çok şık ve elit durmaktadır.

Her yönüyle işinizi kolaylaştıracak bu fevkalade sade ama işlevsel sehpalar ile dekorasyonunuzu farklılaştırabilirsiniz.